Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. prosince

Čínský horoskop na týden 14. - 20. prosince

vloženo 13. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. prosince

V novém předvánočním týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí předvánoční shon. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším prosincovém týdnu na vás dolehne předvánoční shon. Nejste na to sami, proto se nebojte zavolat S.O.S. Partner nebo příbuzní rádi přiloží ruku k dílu a vám zbyde více času na odpočinek. Není důležité… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Hlavním tématem jsou mezilidské vztahy. Počítejte s tím, že o vás kolují informace, které si nedáte za rámeček. Zkuste se nad klepy povznést, jedině tak můžete s jejich autory zatočit. Někdo se vám snaží zkazit Vánoce, ale… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Rodiče narození pod nadvládou Tygra se radují ze svých ratolestí. Potěší vás jejich studijní výsledky i samostatnost, která se projevuje na každodenních činnostech. Nebojte se přizvat je ke zdobení stromečku, přípravě… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Singles vyhlíží zajímavý týden, který jim může do života přivát nové seznámení! Budoucího partnera znáte, jen jste na něj zatím nemysleli takovým způsobem. Každopádně neztrácejte naději v lepší zítřky a nezůstávejte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Bystré uvažování je v předvánočním týdnu hlavní dračí devízou. Prim hraje studium a kariéra, kde můžete dosáhnout skvělých výsledků. V lásce se vyplatí věnovat partnerovi více času a trochu ho rozmazlovat. Konkurence… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vyhlížíte fantastický týden, který bude dík přátelům plný smíchu a psychické pohody. Dokážete ocenit všechno dobré, co pro vás kamarádi i příbuzní dělají. Zadaní Hadi své myšlenky vysílají také ke vztahu, který zamrznul na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Připomínáte ostříže, který svého protějška hlídá na každém kroku. Nesmíte se divit, že takové podezřívavé chování moc pohody do domácího klimatu nepřinese. Zkuste být k miláčkovi velkorysejší a věřte, že před vámi… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše přeje mezilidským vztahům. Konečně na vás dýchne pravá předvánoční atmosféra plná něhy a romantiky. Vylepšuje se klima v soukromí, mezi přáteli i na pracovišti. Lidé jsou k vám vlídnější, rychleji… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Dobrá nálada Opic si vezme pár dní před Vánocemi dovolenou. Jako by na vás dolehla tíže uplynulého roku. Rekapitulujete a vzpomínáte na všechno, čím jste v uplynulých měsících prošli. Nezadaní se snaží ulovit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v polovině měsíce na vás dolehne touha po klidu. Skutečně potřebujete vypnout a vychutnat si zimní pohodlí bez nevítaných návštěv a přeplněných obchodů. Uklidíte se do soukromí, obklopíte se pouze… ČTĚTE VÍCE!

Pes
S nervozitou zjišťujete, jak málo času zbývá do Vánoc. Přitom povinností, které s těmito svátky souvisí, máte v diáři ještě celou řadu. Pozor na prokrastinaci, hned od pondělí se pusťte do pečlivého plnění úkolů. Volného času… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozence Vepře čeká týden ve znamení pohybu. Ten budete potřebovat k dobré psychické i fyzické kondici. Vyplatí se zařadit do každodenního programu chůzi, nezapomínejte ani na zimní sporty nebo plavání. Únava díky tomu… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.