Home - Články - Láskohled 21.- 27. prosince

Láskohled 21.- 27. prosince

vloženo 18. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21.- 27. prosince

Nákupní předvánoční šílenství je snad už za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou, strach i deprese z nákazy, darujte úsměv a nechte lásku rozzářit vaši duši.

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars je v pozitivním trigonu s vaším znamením a to značně zvyšuje vaší atraktivitu. Jedinci opačného pohlaví jsou z vás doslova paf a jsou vámi naprosto učarováni. To vám lichotí.

Býk
Jste velice sebevědomí, věříte sami sobě, a to je pro opačné pohlaví velmi atraktivní. Může za to zejména úžasný trigon Urana s Neptunem, který vám tento týden ovlivňuje váš život.

Blíženci
Máte chuť vydat se někam na lov. Toužíte se seznamovat a poznávat nové lidi. Už vám to taky chybělo, pořádně se odvázat a jít někam na společenskou akci. Nyní máte spoustu možností.

Rak
Venuše je v krásném trigonu s vaším znamením a to přináší jediné - velké štěstí v lásce a milostných záležitostech. Pokud stále váháte s tím, zda svůj idol oslovit, tak nyní je čas.


Lev
Zadaní mají tento týden problém se svými protějšky. Komunikace vůbec nefunguje, jak má a díky tomu dochází k mnoha zbytečným konfliktům. Na štědrý den se kvůli tomu moc netěšíte.

Panna
Poslední dobou jste tak trochu přelétaví a nevydržíte u žádného závazku. Užíváte si života plnými doušky a věříte, že pravá láska si vás dokáže podmanit a díky ní se i usadíte.

Váhy
Máte tento týden šanci oslnit svého idola. Už dlouho tajně sníte o tom, že si vás všimne. Ne nadarmo se říká, že se o Vánocích stávají zázraky a jedná se o magický čas i pro lásku.

Štír
Váš protějšek se vrhnul na nadměrné utrácení a na poslední chvíli rozhazuje společně našetřené peníze. Máte zlost, protože jste letos chtěli mít Vánoce skromnější a nemateriální.


Střelec
Jste už unavení z toho věčného hledání někoho zajímavého. Představa samoty o svátcích se vám nelíbí, ale pak podlehnete kouzlu a užijete si to hlavně po svém a bude to dokonalé.

Kozoroh
První romantické randění v tomto krásném a šťastném čase je prostě kouzelné. Užíváte si společného chození po adventních trzích a vdechujete všechnu tu nádheru konečně ve dvou.

Vodnář
Poslední dobou vám přijde, že váš protějšek za moc nestojí a nezajímá se o vás. Není divu, že podlehnete svodům někoho z práce. Nakonec zjistíte, že to není podle vašich představ.

Ryby
Ve vašem okolí se pohybuje osoba, která je nesmělá, zároveň by vám ale ráda dala najevo svůj zájem. Vy však o citech daného jedince nemáte ani to nejmenší tušení a tím je to těžší.

|<< < 702 | 703 | 704 | 705 | 706

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.