Home - Články - Na tyto otázky se karet raději neptejte!

Na tyto otázky se karet raději neptejte!

vloženo 22. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Na tyto otázky se karet raději neptejte!

Vědí karty všechno? Ano, ale neřeknou to! Vybrala jsem pro vás několik typů otázek, na které se mě lidé často ptají – ale neviditelné síly vám zkrátka neprozradí odpověď. A dobře vědí proč!

sdílet článek na facebooku

Vykládací karty jsou skvělým pomocníkem k nahlédnutí do naší budoucnosti a k pochopení energií, které nás obklopují. Ale přesto existuje několik typů otázek, na které je lepší se karet neptat, protože riskujete, že to dopadne špatně! Na několika příkladech vám vysvětlím, jaké otázky to jsou a jak je vůbec možné, že vám na ně karty neumí odpovědět!

Rozvede se moje tajná láska?

Představte si, že jste zamilovaní do člověka, který je zadaný a trápí vás, jestli máte šanci. Co lepšího může existovat, než se zeptat karet? Zde se ovšem dostáváme na tenký led – zeptat se samozřejmě můžete, ale je hrozně důležité, jakým způsobem otázku položíte!
Tarot je nástrojem sebepoznání, nikoliv prostředkem ke špionáži. Na otázky, týkající se soukromí jiných lidí a jejich osobních tajemství, vám neviditelné síly zkrátka nedají odpověď. Vždyť kdyby to fungovalo takhle snadno, tak by všichni detektivové a tajné služby už dávno přišli o práci! Raději se ptejte otázky, které souvisí s vámi samotnými a s vašim životem. Například, zeptejte se, jak se budou vyvíjet události mezi vámi a vaším idolem a jestli máte šanci se sblížit. Otázku, jestli pro něj budete lepší než jeho stávající protějšek, nechejte na jeho vlastním rozhodnutí – je to jeho svobodná volba, takže karty nemohou znát výsledek!


Měla bych dát v práci výpověď?

Tato otázka si přímo říká o odpověď typu ano/ne. Jenomže karty, hlavně tarotové, na tento typ otázek zkrátka odpovědět neumí – jejich přednosti jsou jinde! Pokud chcete jednoduchou a stručnou odpověď, sáhněte po jiných věšteckých metodách – nejlepší je pro tento účel kyvadlo, které jinak než ano/ne/možná ani odpovědět neumí!
Vykládací karty jsou spíš určeny pro hlubší vhled do otázek a problémů, které vás zajímají. Ale i přesto – nebo snad právě proto – jsou skvělým pomocníkem při rozhodování. Jen po nich nesmíte chtít konečný verdikt – je na vás, abyste si ho vyčetli mezi řádky, nebo k němu dospěli vlastním rozhodnutím. Jak se tedy zeptat správně? Skvělou volbou je výklad, který vám prozradí, co se bude dít, když zvolíte jednu nebo druhou ze dvou možností – a vy se pak rozhodnete podle toho, která série budoucích událostí se vám více zamlouvá. Otázka by pak zněla: „Co se stane, když podám v práci výpověď. Co se stane, pokud tam zůstanu?“

Vyhraji v loterií? Vyhraji soudný spor?

Tyto otázky jsou rozdílné i podobné zároveň. V prvním případě jde o ruku Štěstěny, ve druhém případě zas o ruku spravedlnosti – ale společné mají to, že vy sami je nemůžete nijak ovlivnit, jediné, co vám zbývá, je čekat na výsledek. Jenomže karty vám ho neprozradí dřív, než přijde ta pravá doba – a pak se ho stejně dovíte z úst těch nejpovolanějších!


Neviditelné síly nám prostřednictvím karet prozrazují skryté věci, aby nám pomohly se rozhodovat, aby nám umožnili udělat v životě to nejlepší, co můžeme. A ať se nám to líbí nebo ne, nemají důvod nám prozrazovat tento typ informací. Zkuste se nad tím zamyslet. Co by se stalo, kdybyste třeba měsíc předem věděli, že již brzo vyhrajete milion? Nejspíš byste začali více utrácet – a s tím opravdu může počkat, až když už budete mít výhru v kapse. A navíc byste se připravili o motivaci k práci i o nečekané překvapení!

Má moje sestra rakovinu? Mám nějakou vážnou nemoc?

Je skvělé a správné, že se zajímáte o zdraví svých nejbližších. Tato otázka je ovšem špatně – a to hned ze dvou důvodů. První jsme si říkali hned v prvním odstavci – zkusíte ho najít? Ano, správně, týká se soukromí jiného člověka! Vesmír obvykle sděluje věci těm lidem, kterých se přímo týkají – dokonce i před blízkými příbuznými mnohdy mlčí! Má to své důvody – například nemoc je vždy určitým způsobem propojena s tím, co trápí naši duši, takže důvody jejího vzniku jsou často karmické a velmi osobní.

A co kdybyste se zeptali, jestli máte rakovinu – nebo jakoukoliv jinou konkrétní nemoc – vy sami? Jakkoliv je tato otázka ožehavá a hlavně životně důležitá, karty vám na ni nemohou odpovědět. Karty vám prozradí, jaká jsou trápení vaší duše, neumí diagnostikovat nemoci vašeho těla! Pokud máte vážné pochybnosti o svém zdravotním stavu nebo o zdraví vašich blízkých, na nic nečekejte a obraťte se na lékařské profesionály! Karty vás ovšem mohou v některých situacích varovat, že byste si k lékaři opravdu zajít měli.
Co se však naopak zeptat můžete, jsou obecné otázky týkající se zdraví – na jaký typ potíží byste si měli dát pozor, co si všímat, co nezanedbat. Zde se jedná o prevenci, nemoc se ještě nevyvinula ve vašem těle, určitě riziko jejího vzniku však může existovat, jestliže není v duchovní rovině všechno v pořádku – a je lepší to vědět předem, abyste mohli předejít budoucím potížím!


Kdy se vdám, ožením? Jak dlouho budu žít?

Tyto otázky jsou velmi konkrétní a karty nemají způsob, jak na ně odpovědět. Ale to je možná dobře – nám lidem totiž není souzeno vědět, jak se bude náš život vyvíjet v dlouhodobém časovém horizontu. Není v tom ze strany neviditelných sil žádná zlomyslnost – právě naopak! Byli jsme totiž obdařeni neuvěřitelným darem, a to je svobodná vůle, která nám umožňuje měnit náš osud – samozřejmě v rámci určitých mantinelů, daných naší karmou.
Nikdo vám nemůže přesně říct, že za pět let se vdáte – i když už totiž budete stát před oltářem, ještě vždy budete mít možnost vycouvat a zkrátka se rozhodnout, že to magické „ano“ prostě neřeknete! Můžete mít příležitost se vdát – ale nikdo vám s jistotou neřekne, že se opravdu vdáte. Podobně ani délka našeho života není určena předem a odvíjí se od spousty jiných událostí v našem životě. Je proto zcela nemožné, aby vám karty třeba ve třiceti letech s jistotou řekli, že se dožijete stovky – a to je dobře, protože některá tajemství prostě mají tajemstvími zůstat!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.