Home - Články - Týdenní přehled 45. Astrotýden

Týdenní přehled 45. Astrotýden

vloženo 10. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled 45. Astrotýden

Venuše a Jupiter skoro splynuly v jedno, a tak se zrodila energie, která změní i váš život! A my vám prozradíme, jak. Vybíráte místo na dovolenou nebo o ní alespoň chcete snít? Máme pro vás tipy přesně podle vašeho znamení zvěrokruhu! Jsme ve vlivu karty Posledního soudu a měli bychom to využít. Jak na to a spoustu dalšího se dočtete v nových článcích od Astrohledu!

sdílet článek na facebooku

Listopadové sblížení Venuše a Jupiteru. Díky konjunkci Venuše a Jupiteru roztají v listopadu city i těch nejzarputilejších z vás. Taková totiž bude společná síla obou planet. Co to konjunkce je a proč má v astrologii takový význam? To všechno ZJISTÍTE ZDE...



Magická místa dle znamení zvěrokruhu. Udělejte si dovolenou teď hned! Alespoň prostřednictvím krátké meditace. Prozradíme vám, které místo k vám nejlépe pasuje podle znamení zvěrokruhu! Bude to pláž, nebo velehory? Přečtěte si TADY!



Karta Poslední soud přináší východisko. Je čas rekapitulovat a sklízet, co člověk v minulosti zasel. Zároveň se před námi otevírají další nové dveře. Můžeme se těšit na pomyslné znovuzrození a období růstu! Dosáhněte svých cílů s KARTOU POSLEDNÍHO SOUDU!



Alpský drak, který zapomněl vyhynout. Dva metry dlouhý. Tvar doutníku. Velké oči a zubatá tlama. Jeho kousnutí je smrtelně jedovaté. Je hnědošedý, pokrytý šupinami. Vydává syčivé a pískavé zvuky. Je agresivní. Má na kontě několik lidských životů. Ne, to není bytost z legend. Ale kdo? DOZVÍTE SE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.