Home - Články - Láskohled 6.-12.11.2017

Láskohled 6.-12.11.2017

vloženo 5. 11. 2017
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6.-12.11.2017

No vida! Pro mnoho nezadaných to vypadá ve druhém listopadovém týdnu velmi dobře! Šancí bude dostatek. Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí snažit! A zadaní? Myslete na romantiku. Právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!
sdílet článek na facebooku

Beran
Váš silný osobní magnetismus a charisma bude okouzlovat na potkání. Jak nezadaní, tak i zadaní se mohou v tomto týdnu zamilovat. Druhá skupina se však může díky tomu dočkat potíží.

Býk
Vztahy a milostná sféra od vás budou v tomto týdnu žádat pevné nervy a psychickou odolnost. Týká se to hlavně zadaných jedinců. Nezadaní se dokonce mohou seznámit s někým novým.

Blíženci

V tomto týdnu to bude spíše o flirtování, než o hledání a nacházení skutečné lásky. Svodům se nevyhnou ani zadané osoby, takže pozor! Mohli byste přijít o to, na čem vám záleží.

Rak
Budete se zajímat o svůj vzhled a možnosti jeho změny, přestože vás zájem okolí bude přesvědčovat o vaší dokonalosti. Zadaní jedinci budou v pohodě a na svobodné čeká překvapení!



Lev
Na vlnách harmonie poplujete v manželství i dlouhodobých vztazích, drobné mráčky lehce zaženete. Nezadaní dostanou od planet dar v podobě řady příležitostí k příjemnému seznámení!

Panna
Ve vztahu se sem tam přežene temnější obláček, proto se budete snažit vrátit do něj harmonii. Nové vztahy si můžete idealizovat, pozor na to! Nezadaní, vy musíte být aktivnější!

Váhy

Především single jedinci mají před sebou skvělý týden! Možnost seznámit se bude prakticky kdekoliv a kdykoliv. U zadaných se tento týden ponese hlavně v duchu upevňování vztahu.

Štír
Touha po vášnivých prožitcích bude tento týden hodně silná. Dočkáte se také spousty šancí k seznámení, dost možná najdete tu pravou lásku! A zadaní? Zvažte další kroky ve vztahu!



Střelec
Ideální čas pro okouzlování druhého pohlaví. Tak by se dal charakterizovat tento týden, kdy o příležitosti najít partnera rozhodně nouze nebude. Pohoda nastane i u zadaných Střelců.

Kozoroh

Mohla by se vám splnit i ta nejtajnější přání. Také se připravte na pořádnou dávku romantiky i na milostné okouzlení. To jsou dary planet, které vám přejí po celý tento měsíc.

Vodnář

Váš partner vám zřejmě v tomto týdnu půjde často na nervy a vy zase jemu, takže to bude vzájemné. Nezadaní zatouží po lásce, ale nevloží do hledání snahu, tak nemohou čekat úspěch.

Ryby

V tomto týdnu nečekejte žádná dramata. Spíše klid a souznění u stabilních párů a spoustu aktivity u single jedinců. Ne vždy vám však bude zájem okolí příjemný, připravte se na to!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.