Home - Články - Kočičí horoskop Listopad

Kočičí horoskop Listopad

vloženo 4. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Kočičí horoskop Listopad

Mňau, mňau, mňau! Kočky jsou nevyzpytatelná zvířátka a stejné to bude i v listopadu. S měsíčním horoskopem se ale můžete dopředu připravit na změny nálad vašich milovaných koček a kocourků. Doplňte vodu a krmení a dejte se vesele do čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
V teple rodinného krbu budou kočičí Berani dobíjet baterky po celý měsíc. Ani během podzimu jim totiž hvězdy nedopřejí lenošit za pecí. Kolem nich se neustále něco děje a kvůli zajímavým podnětům ze strany Marsu budou za chvíli unavení jako koťata.

Býk

Kočičí Býci před sebou mají náročný měsíc, který dá zabrat jim i jejich páníčkům. Nejraději by podnikli dobrodružnou výpravu a věnovali se ryze zvířecí zábavě, zároveň se nedokážou odpoutat od lidské smečky. Mějte s jejich rozladěností trpělivost.

Blíženci
Kočky v Blížencích se radují z obrovského přívalu energie. Mnoho času věnují zvířecím protějškům a může se stát, že se postarají o rozšíření kočičí rodiny. Větší vrásky na čele vám ale udělají husarskými kousky. Nudí-li se, řádí jako smyslů zbavení.

Rak
Předposlední měsíc roku probudí v kočkách v Raku jejich tajuplnou stránku. Stejně jako lidé potřebují chvíli času jen pro sebe, tak právě teď vaši mazlíčkové uvítají více klidu pro rozjímání. Jediné, co je z něj může vytrhnout, je hra s malými dětmi.



Lev
Aktivita kočičích Lvů narůstá s každým listopadovým dnem. Neustále se vám pletou pod nohama a vymýšlí jednu lotrovinu za druhou. Naštěstí půjde o bezelstné hry, do kterých se rádi zapojíte. Vyjma období kolem 7. listopadu prožíváte prima souznění.

Panna
Ať se kočky v Panně snaží sebevíc, listopadový program se jim nevede. Kam strčí čumák, tam se něco pokazí. Páníčkové by měli prokázat větší dávku tolerance a trpělivosti, protože to tito drobečkové nedělají schválně. Jen se jim nedaří podle představ.

Váhy

Kočičím Vahám se nedá upřít brilantní myšlení. Jejich hlavičkám to pálí po celý měsíc a nové dovednosti si osvojí, než byste řekli švec. Potřebujete zapracovat na jejich výchově? Neotálejte dlouho. Od 7. listopadu by pro své páníčky udělali cokoliv.

Štír
Optimistické naladění koček ve Štíru je táhne do lidského i zvířecího kolektivu. Potřebují, aby se kolem nich něco dělo. Vyhledávají nové podněty a když je nemají, vymyslí je sami. Nuda s nimi nehrozí. Foťák mějte v pohotovosti, aby vám nic neuniklo.



Střelec
Kočičí Střelci jsou vám v patách, ať se děje cokoliv. Hvězdná konstelace v nich probouzí zvědavost, proto před nimi nic neschováte. Nenechavé tlapky se dostanou všude. Dopřejte jim možnost objevovat skryté kouty vaší domácnosti, nebo vyrazte ven.

Kozoroh

Přítulnost koček v Kozorohu bude po celý listopad narůstat. Sledují každý váš pohyb, lísají se a snaží se vylepšit celkovou atmosféru domácnosti, seč jim síly stačí. Rozumí si i s nejmenšími členy rodiny. Těm budou společníky pro všechny špatnosti.

Vodnář

Díky přízni aktivního Marsu mají kočky ve Vodnáři o zdroj energie postaráno. Uvítají jakoukoliv novinku, se kterou listopad přijde. Baví je společnost, nebrání se profesionálnímu výcviku, nebo změně prostředí. Pouze v lásce jim teď pšenka nekvete.

Ryby
V listopadu bude trochu náročnější najít s kočkami v Rybách společnou řeč. Zatímco s návštěvami si tato klubíčka rozumí naprosto dokonale, k páníčkům a obvyklé lidské smečce jsou chladnější. S trpělivostí ovšem dokážete drobné překážky odstranit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.