Home - Články - Týdenní čínský horoskop 6.-12.11.2017

Týdenní čínský horoskop 6.-12.11.2017

vloženo 3. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 6.-12.11.2017

Nemusíte zrovna chodit do čínského bistra, abyste si užili něco tradičně čínského! Jako každý týden pro vás totiž máme skvělý čínský horoskop. Zjistíte, jaké radosti vás čekají a co by vás mohlo poškádlit. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vstupujete do týdne, který vyžaduje notnou dávku trpělivosti. Dvojnásobně to platí pro ty, kteří mají ratolesti školou povinné. Bude potřeba vyřešit jejich školní povinnosti a dohnat chybějící znalosti. Neberte si toho na... VÍCE ZDE!

Buvol
Zrozenci Buvola se mohou těšit na pohodový týden, kdy zregenerují psychické i fyzické síly. Klidnější program vám umožní vyřešit vleklé resty a soustředit se na plány do budoucna. Strategii na rozjezd kariéry ocení jak zaměstnanci, tak... VÍCE ZDE!

Tygr
První polovina listopadu je dvojsečnou zbraní. Na jedné straně vám nepřeje Venuše, která dává zbytečný důraz na materiální zajištění a hltá vše, co se třpytí. Také budete mít problém s tím udržet si úsměv na tváři. Naštěstí s... VÍCE ZDE!

Zajíc
Pozor, pozor! Vstupujete do jednoho z nejlepších měsíců v roce. Fortuna vám zajišťuje příznivý vítr do plachet, díky kterému zrealizujete i ty nejtroufalejší plány. Na úspěchu ovšem máte lví podíl i vy sami. Jste houževnatí... VÍCE ZDE!



Drak
Momentálně se ve vás perou dvě protichůdné touhy, a totiž chuť lenošit po boku milovaného protějšku a potřeba budovat kariéru a materiální zázemí. Svobodné to zase táhne k hledání spřízněné duše. Záleží jen na prioritách, protože hvězdy... VÍCE ZDE!

Had
Další listopadové dny přinesou Hadům větší psychickou zátěž. Pere se ve vás chuť lenošit a nic nedělat, zároveň ale nechcete nechat úkoly na druhých lidech. Nevěříte, že by mohli odvést kvalitnější výsledky, než vy sami. Hvězdy se vás... VÍCE ZDE!

Kůň

Zrozenci Koně se konečně mohou postavit na vlastní nohy. Hvězdy se totiž soustředí na ostatní znamení zvěrokruhu a nechávají vás volně dýchat. Žádné velké překážky, ale ani výbuchy štěstí se nekonají. Začátek týdne je jako stvořený... VÍCE ZDE!

Koza
Další listopadové dny nepřinesou žádné zásadní změny. Kozy budou mít spoustu času i energie pro svůj vlastní program. Ten bude nejspíš ryze odpočinkového charakteru. Potřebujete zvolnit tempo a neřešit termíny. Hvězdy vás nepřekvapí... VÍCE ZDE!



Opice
Opice se mohou těšit na týden plný úspěchů na pracovním poli. Ať jde o manuální práci, nebo náročné intelektuální otázky, ve všem máte zelenou. Vyhledáváte nové výzvy a nebojíte se úkolů, před nimiž se ostatní kolegové drží raději... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, stojíte před fantastickým týdnem, kdy k vám z vesmíru proudí samá pozitiva. Ke štěstí potřebujete klidnou atmosféru, které budete mít až do neděle dostatek. Se zákazníky i spolupracovníky jste jedna ruka. Na jednání s... VÍCE ZDE!

Pes
Originální myšlení Psů dosahuje v tomto týdnu svého maxima. Poradíte si s každým problémem, největší devízou jsou však otázky investic v rámci rodiny. Volný čas strávený s ratolestmi a milovaným protějškem je ovšem nade všechny finance... VÍCE ZDE!

Vepř
Aktivita zrozenců Vepře v tomto týdnu raketově vzrůstá. Žádná výzva se vám nezdá nemožná, s nadšením se vrhnete do všech příležitostí, jaké se nabízí. Zatímco ostatním dochází dech, vy se teprve rozehříváte. Spolu s úspěchem se ale zvyšují ... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.