Home - Články - Psí horoskop na Listopad

Psí horoskop na Listopad

vloženo 5. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Psí horoskop na Listopad

Také pejsci mají svůj horoskop. Pokud jste zatím žádný nečetli, je právě nejvyšší čas! A to i v případě, že pejska nemáte. Kdo totiž ví, jestli vás zrovna v listopadu nebude chtít pokousat sousedovic Alík. Každopádně vězte, že i na pejsky působí hvězdy svou mocnou silou. Přesvědčte se!

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars připravuje pro psí Berany až příliš hektický program, občas budou tedy unavenější, než je u nich zvykem. Harmonická domácí atmosféra pro ně bude hlavním hnacím motorem, kvůli kterému klidně překonají své limity. Merkur ukazuje na pevné vazby.

Býk

S hafany v Býku nebude v předposledním měsíci roku snadné pořízení. Pere se v nich touha po svobodě, s níž se přetahuje snaha vyhovět svému páníčkovi. Někdy se proto mohou chovat jankovatě. Hlavně ve druhé polovině listopadu pozor na jejich kondici.

Blíženci

Aktivní Mars dotuje psí Blížence nezdolnou energií a dobrou náladou. Ne vždy to ale uvítáte s nadšením. Tihle aktivisté připomínají slona v porcelánu, který vymýšlí jednu lumpárnu za druhou. Také pozor, aby se psí smečka nerozrostla o další chlupáče.

Rak

Máte pocit, jako by se váš mazlíček v Raku vznášel někde vysoko nad zemí. Neposlouchá, bezmyšlenkovitě se toulá a mnohdy ho dokonce nezajímá ani plná miska. Jediné, co ho dokáže dostat zase do obvyklého tempa, je společnost rozdováděných ratolestí.



Lev
Energičnost se pejskům ve Lvu nedá upřít ani v předposledním měsíci roku. Těchto mazlíčků bude plný dům, ale díky jejich přátelské povaze jim to rádi odpustíte. Nuda vám společně nehrozí. Jen pozor kolem 7. listopadu na odlišné pohledy na svět.

Panna
Listopad není k pejskům v Panně laskavý. Vrtošivé postavení planet naruší jejich rovnováhu, takže se častěji zmítají v nejrůznějších náladách. Snaží se sice pomáhat, seč jim tlapky stačí, ale páníčkové budou mít pocit, že se pokouší o pravý opak.

Váhy

Od 5. listopadu nastává psím Vahám jedno z nejúspěšnějších období roku. Hvězdy zesilují jejich intelekt, takže rozumí každému vašemu slovu. Rychle si osvojí nové znalosti, směle s nimi vyrazte na cvičák, nebo se pusťte do agility. Nudit se nebudete.

Štír
Předposlední měsíc roku je pro hafany ve Štíru synonymem štěstí a blahobytu. Dík hvězdné přízni se jim daří na všech frontách. Prim však hraje společenské vyžití. S nadšením uvítají každou návštěvu a novotu v programu. Jejich optimismus je nakažlivý.



Střelec

Merkur ve spojení se Sluncem v listopadu způsobí, že čenich psích Střelců je všude tam, kde se něco děje. Tito hafani se neustále pídí po nových informacích, zkoumají nepoznané a rozšiřují obzory. Budou vám oddanými společníky při jakékoliv aktivitě.

Kozoroh
Po nejlepších přátelích v Kozorohu nežádejte nic praktického. Starají se sice o teplo rodinného krbu, ale spíše v duševní rovině. Rádi tráví čas v kruhu lidské smečky, o samotě propadají špatné náladě. Dopřejte jim, aby vás mohli rozmazlovat a bavit.

Vodnář
Energický Mars obrátí listopadový program pejsků ve Vodnáři o sto osmdesát stupňů. Přispěchá totiž s optimismem a obrovskou dávkou vitality. Navíc se zdá, že se jim daří všechno, do čeho se pustí. Vyjma milostného života. Zvířecí láska musí počkat.

Ryby

Pejsky v Rybách čeká v listopadu příval všeobjímající lásky a něhy. Užívají si přátelské naladění na všech frontách, nejvíc ovšem ve vztahu k cizím lidem. Na domácí půdě může trochu váznout komunikace. S výcvikem budete muset počkat na další měsíc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.