Home - Články - Týdenní přehled 40. týden

Týdenní přehled 40. týden

vloženo 6. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní přehled 40. týden

První říjnový týden je skoro za námi! Pojďme se podívat, co nám přinesl! Ve čtvrtek vyvrcholil úplněk v Beranu. Pomůže i vám překonávat překážky? V podzimním tarotovém horoskopu kariéry nabízíme tipy pro váš profesní život. Víte, že na vaši povahu má vliv také den, ve kterém jste se narodili? Neděle nebo pondělí? Přečtěte si, jak na tom jste!
sdílet článek na facebooku

Podzimní tarotový horoskop kariéry. Práce je hlavní náplní našich životů. Důležité ale je, aby nás bavila a abychom za ní byli náležitě odměněni. Kde máte rezervy a kde naopak musíte přidat? Podívejte se ZDE...




Při úplňku v Beranu se dokážete prosadit! Nebo ne? Magická síla úplňku působí na váš život ohromnou mocí! Využijte toho pro váš kariérní růst a pro posílení vztahů! Zjistěte, jak na to!




Horoskop lásky – říjen. Láska může lámat srdce, ale také hory přenášet! Podzim je ideálním obdobím pro romantické procházky. Co se bude dít ve vašem vztahu? Potkáte novou lásku? Čtěte měsíční horoskop lásky!




Měsíční horoskop na říjen. Nastal podzim. Krásné a melancholické období plné slunce, barev i plískanic a šedivých mraků. Někomu to svědčí, někdo by nejraději zůstal zalezlý doma pod peřinou. Víme, jaký bude váš říjen!




Význam vašeho dne narození.
Pondělí nebo neděle? Každý den má svá specifika a svou vládnoucí planetu ovlivňující vaši osobnost. Jaká je ta vaše a co to pro vás znamená? Dozvíte se v tomto článku!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.