Home - Články - Psí horoskop na říjen

Psí horoskop na říjen

vloženo 3. 10. 2017
čas čtení: 3 minuty

Psí horoskop na říjen

Naši čtyřnozí kamarádi mají, stejně jako my, svoje trable i radosti. Někdy neposlouchají, ať se snažíte sebevíc, jindy reagují na povel dřív, než ho řeknete. Víte, že za jejich náladami a rozmary může postavení hvězd? Podívejte se, co předpovídají vašemu pejskovi na měsíc říjen.

sdílet článek na facebooku

Beran
Říjen zesiluje u pejsků v Beranu jejich tvrdohlavost. Dříve vzorně vychovaní hlídači poněkud zvlčí a zjišťují, co si ke svému páníčkovi mohou dovolit. I přes náročnou komunikaci se ale můžete těšit na prima měsíc, kdy se s mazlíčky nebudete nudit.

Býk

Nad psíky v Býku drží ochrannou ruku láskyplná Venuše. Mají před sebou pohodový říjen, kdy jim vyhovuje početná lidská i zvířecí společnost. Čím více pozornosti jim dokážete věnovat, tím lépe. Jsou pro každou společnou špatnost a nezkazí legraci.

Blíženci

Páníčkové psích Blíženců se mohou těšit na příjemný program. Energetická křivka stoupá a nálada ji kopíruje. Počítejte s tím, že jejich čenich bude všude, kde se něco děje. Láskyplná Venuše se postará o přátelský přístup k lidskému i zvířecímu okolí.

Rak

Citlivá psí stvoření v Raku prochází náročným měsícem. Hvězdná konstelace zatěžkává lidské i zvířecí vztahy, proto je třeba počítat s neposlušností i a svéhlavostí. Zelenou mají naopak radovánky s dětmi. Jejich přirozená hravost je to, co potřebují.



Lev
V říjnu vládne psím lvíčkům samotné Slunce. Svými paprsky doplňuje optimistickou energii a stará se o vyrovnané nitro. Bude jich plný dům a nezkazí žádnou společnou aktivitu. Ať se těšíte na cvičiště, nebo dovolenou, nezklamou vaše očekávání.

Panna
Venuše se po celý měsíc stará o přátelské naladění pejsků v Panně. Srší skvělou náladou a pronásledují vás na každém kroku. Pokud jim vymyslíte nějaké zaměstnání, ušetříte si rozčilování kvůli jejich kramaření. Jinak je zajímají i vaše nové boty.

Váhy
Nejlepší přátelé ve Vahách vyhlížejí jeden z nejšťastnějších měsíců tohoto roku. Díky Slunci a Merkuru budou mít o báječné vztahy postaráno. Platí za ochránce smečky a starají se také o teplo rodinného krbu. Navíc vás dokážou nenásilně rozveselit.

Štír
Pejsky ve Štíru čeká měsíc plný novinek. Pokud uvažujete o tom, že začnete s výcvikem nebo agility, říjen je k tomu jako stvořený. Dejte pozor, aby program neupadl do stereotypu. Tehdy budou hledat způsob, jak se zabavit. A ten se vám nemusí líbit.



Střelec
Začátek měsíce sice nadělá páníčkům psích Střelců menší vrásky na čele. Neposlušnost naštěstí nebude mít dlouhého trvání, záhy ji vystřídá dobrosrdečná nálada. Až do poslední říjnové dekády je potěší jakákoliv návštěva a neplánovaná změna programu.

Kozoroh
ejskům v Kozorohu vyhovuje pravidelný režim a mají rádi, když ví, co mohou čekat. V říjnu je bohužel čeká pravý opak. Se změnami se budou vyrovnávat dlouho a těžce. Nedivte se, když často vrčí a chovají se nevyzpytatelně. Potřebují vaši podporu.

Vodnář

Nad hafany ve Vodnáři bdí v říjnu celé vesmírné plénum. Radují se z neutuchající energie, kterou by nejraději investovali do lásky. K té mají nejlepší podmínky hlavně v první polovině měsíce. Proto si dejte pozor na nevítané rozšíření zvířecí rodiny.

Ryby
Hvězdy se nedokážou dohodnout, jakým směrem by se měl říjen v případě pejsků v Rybách ubírat. Protichůdné vlivy planet s nimi smýkají na všechny strany, tak jsou chvíli zavrtáni do pochmurné nálady, aby záhy vyletěli s vrtícím ocasem. Buďte trpěliví.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.