Home - Články - Horoskop lásky - Říjen

Horoskop lásky - Říjen

vloženo 2. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Horoskop lásky - Říjen

Chladný a deštivý říjen bude přímo vyzývat k tomu, abyste se zachumlali do peřin spolu s tím, koho milujete. Dny budou krátké, takže můžete věnovat spoustu času milostným hrátkám, o kterých jste dosud jenom snili. Nezadaní se nemusí ničeho bát, protože i v říjnu budou hvězdy svítit na cestu k seznámení.

sdílet článek na facebooku

Beran
Až do 14. října máte pocit, že se ve vztahu nic moc neděje. Hvězdy ale prozrazují, že se jedná o klid před bouří. Ve druhé polovině měsíce to totiž bude jedna konfrontace za druhou. Záleží na vás, zda nashromážděné emoce proměníte ve vášnivý sex, nebo hádku jako z italského dramatu. Ani první varianta nemusí být bezpečná. Mezi vámi to opravdu ohnivě vře, a tak společné milování může připomínat menší bitvu. Milí Berani, jediné, čeho se v sychravém podzimním měsíci nemusíte obávat, je stereotyp.

Býk
Býky čeká fantastický měsíc plný lásky, flirtování i nespoutané vášně. Z vesmíru k vám proudí brilantní komunikační schopnosti, navíc je zesílen vrozený sex-appeal. Vašemu říjnovému charisma jen tak někdo neodolá. Jen si ujasněte, zda vám románek s přitažlivým protějškem stojí za ohrožení letitého vztahu. Když se dostanete do prekérní situace, nebudete se muset dlouho rozmýšlet. Zato singles mají program jasný. Vychutnávají všechny lahůdky, jaké jim říjen naservíruje. A že jich není zrovna málo.

Blíženci
Blíženci se nemusí obávat toho, že by se v říjnu nudili. Hvězdy se postarají, aby ani jeden den nezaváněl rutinou. Četná seznámení potěší nezadané, ale i ty ve vztahu. Není od věci zjistit, že člověk nepatří do starého železa. Jen dejte pozor, abyste koketování s opačným pohlavím dokázali udržet v mezích slušného vychování. Přestože experimentování vám nedělá problémy, tentokrát by vás dohnala morální kocovina. Ve vztahu si ale můžete vyhodit z kopýtka. Protějšek uvítá svěží vítr v ložnici.

Rak

Nezadaní Raci se mohou těšit na měsíc plný vzrušení i zajímavých seznámení. Baví vás poznávat nové tváře a přitom se na ně hned neupínáte jako na životní druhy. Proč se nechat kroužkovat, když svět nabízí spoustu vůní a chutí. Jedincům v partnerství už tak do smíchu nebude. V říjnu je potřeba vyřešit plno praktických záležitostí i finančních problémů. A to romantické ani jiskrné erotické atmosféře nedodá. Prostor a čas na rychlovku si naštěstí najdete i tak. A nemusí to být jen jeden den v týdnu.



Lev
Lví energie je znovu u vesla, což bude znát samozřejmě i na milostném poli. Jste ohniví, nespoutaní a berete si všechno, nač máte zrovna chuť. Zadaní vrátí do ložnice skomírající touhu a připomenou partnerovi, jak báječného milence si vybral pro život. Singles nemohou zůstat pozadu. Zdá se, že v říjnu chcete nasbírat co nejvíce zkušeností pro svého budoucího oficiálního partnera. Na nikoho se neupínáte, zábava na jednu noc vám bohatě stačí. Jestli někdo umí žít sexem, pak jsou to teď tyto šelmy.

Panna
Každý říjnový den vám přilije o něco více sex-appealu. Ten ještě zesílíte vylepšením zevnějšku, po kterém už vám k nohám musí padnout snad každý protějšek. Zadaní připomenou drahé polovičce, proč se do nich před lety zamilovala. Odhodíte stud a konečně si v posteli užijete něco, k čemu tajně upínáte své sny. A jak na tom budou ti bez partnera? Těm hvězdy svítí na cestu za seznámením. Novou lásku hledejte při činnostech, které jsou vám milé, případně v souvislosti s přáteli nebo zaměstnáním.

Váhy
Zrozenci Vah mají pocit, že se ocitli uprostřed žhavého léta nebo romantikou poblouzněného máje. Říjen bude totiž láskou naplněný až po okraj. Obklopují vás samí přitažliví jedinci, kteří vás zvou na skleničku nebo rovnou lákají na sbírku motýlů. Je jenom na vás, jestli zůstanete věrni drahé polovičce, nebo se poddáte podzimnímu mámení. Jedno je jisté, kabát nebudete potřebovat, protože tělesné teplo načerpáte do zásoby. Singles nebudou morální zábrany řešit vůbec. Život je na to moc krátký!

Štír

V říjnu máte ohromné štěstí, že vám do plachet fouká laskavá Venuše i dravý Mars. V první polovině měsíce nemusíte hnout prstem a úspěch u opačného pohlaví sám padá k nohám. I ve vztahu se vezete, iniciativu přebral protějšek a rozhodně se nemusíte bát, že by vás zanedbával. Po 14. říjnu se karty obrátí a dominantní roli vezmete na svá bedra. Díky vesmírným velikánům za zády najdete odvahu, abyste do intimního života propašovali nějaké novoty. Nechcete s nimi otálet a cítíte, že je správná doba.



Střelec
Milí Střelci, první polovinu měsíce můžete s klidem obětovat zaměstnání. Pro lásku není vhodné klima, takže byste zbytečně plýtvali časem i silami. Po 14. říjnu se to naštěstí zlomí. Nahromaděné emoce vytrysknou jako gejzír a lákají k vám láskychtivé protějšky. Singles mohou být jako utržení ze řetězu, což je naštěstí dovoleno. Nikdo vás nebude soudit a i kdyby, vrásky na čele vám to nenadělá. Nuda nehrozí ani zadaným. Neohlížejí se na okolí a mohou nejednoho souseda naštvat vášnivými etudami.

Kozoroh

Zdá se, že Kozorohy něco tak nehmotného jako láska vůbec nezajímá. Většinu měsíce investujete do praktických záležitostí a na city už vám nezbývá čas. Singles si s tím nemusí lámat hlavu, zadaní už by měli být obezřetnější. Drahá polovička se cítí odstrčená a pokud s vámi nehne po dobrém, mohla by se porozhlédnout po něžné náruči jinde. Ve druhé polovině října svítá na lepší časy. Překonejte se a pro jednou nechte práci plavat, na rozdíl od životního druha či družky nemá nožky, tak vám neuteče.

Vodnář

Jestliže něco v milostném životě v nadcházejícím měsíci nehrozí, pak je to stereotyp. Náruživá Venuše se postará, abyste měli spoustu nových podnětů, které oživí i dlouholeté partnerství. Na svém miláčkovi objevíte něco, díky čemu se do něj znovu zamilujete. Působíte jako dva puberťáci, kteří si bez ohledu na situaci vyměňují polibky a žhavé doteky. Nenechte si namluvit, že už se to pro vaši věkovou kategorii nehodí. Takové závistivé poznámky mohou vypustit jen ti, kteří jsou sami nespokojení.

Ryby
Vstup do dalšího měsíce nebude pro Ryby zrovna příjemný. Posvítí si totiž na všechny nedokonalosti současného vztahu. Pokud jste čerstvě zamilovaní, pak vám hvězdy z očí sejmou růžové brýle. Rázem se potýkáte s realitou, na kterou nejste připraveni. Netřeba panikařit. Ve druhé polovině měsíce máte totiž jedinečnou příležitost začít na nedostatcích pracovat. A to může být někdy příjemná činnost. Proč hrát v posteli divadlo, když můžete společně pilovat skutečnou vášeň hezky krůček za krůčkem?

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.