Home - Články - Podzimní tarotový horoskop kariéry 2017

Podzimní tarotový horoskop kariéry 2017

vloženo 3. 10. 2017
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop kariéry 2017

Podzim máme v plném proudu a je čas opět zapracovat na vaší kariéře! Tarotové karty vám prozradí, jak se bude vašemu znamení dařit letos na podzim v práci!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Osm mečů
ukazuje, že máte trochu problém najít ten správný směr a vytyčit si cíle, za kterými půjdete. Chvílemi vám může připadat, že jste se ocitli v bezvýchodné situaci, když máte jen málo možností naplnit vaše skutečné ambice. Jako kdyby všechny možnosti měly své „ale“ kvůli kterému jsou předem odsouzeny k neúspěchu. Proto raději vyčkáváte a nehrnete se do nových projektů. Takové ustrnutí na místě může mít svůj smysl, pokud ho využijete k odpočinku a načerpání nových sil. Hlavně si zachovejte pozitivní myšlení a neutápějte se ve zbytečném pesimismu! Řešení totiž existuje a jedinečná příležitost se objeví již velmi brzo – bude to ovšem něco hodně nečekaného, a z úplně jiné strany, než předpokládáte!

Býk
Karta Hvězda
vám přináší velkou naději a inspiraci! Štěstěna se na vás usmála, Hvězda je totiž jedna z nejkrásnějších karet tarotu! Konečně budete mít příležitost vydělávat si něčím, co vás doopravdy baví, naplňuje a dává vám smysl života! Vaše nadšení pro nový pracovní projekt bude nakažlivé a díky tomu máte vynikající možnost uspět jako přirozený vůdce týmu. Bude se jednat o dlouhodobější projekt, který vám přinese perspektivu dalšího rozvoje a seberealizace, po které jste vždy toužili. Práce vám půjde rychle od ruky, téměř sama, a budete se do ní umět tak zahloubit, že si někdy ani nevšimnete, že táhnete přesčas! Tato doba přeje novým podnikatelským plánům a start-upům, tak neváhejte a začněte proměňovat své sny ve skutečnost!

Blíženci
Karta Eso mečů
je poslem skvělých nápadů a nových myšlenek! Projekt, o kterém přemýšlíte, bude korunován královskými úspěchy – stačí jen najít odvahu a pustit se do jeho realizace! Osud vám bude pomáhat a snadno se vám povede překonat všechny překážky, od nedostatku financí pro počáteční investice až po nalezení vhodných společníků, kteří s vámi budou sdílet stejnou vizi. Nastal váš čas a byla by škoda ho promarnit, tak neváhejte a pusťte se do toho! Když budete přesně vědět, co chcete a za čím si jdete, nemáte co ztratit a Štěstěna bude stát na vaší straně! Největší výzvou teď je nezůstat jen na úrovni myšlenek a odvážných plánů, ale udělat rozhodující kroky, které povedou k jejich zhmotnění v reálném světě!

Rak
Karta Devět holí
vám ukazuje, že se potýkáte se silnou opozicí – která ale rozhodně není neporazitelná! Nejspíš vám připadá, že ve svém oboru jste příliš malou rybou na to, aby se vám povedlo prosadit si to, co považujete za důležité. Ale bylo by chybou nechat se předčasně odradit a odejít z boje, který ještě ani nezačal. S trochou asertivity, dostatečnou dávkou cílevědomosti a zdravým sebevědomím se vám povede dotáhnout to překvapivě daleko. Možná vám vaši spolupracovníci nepřejí, šéf nedoceňuje vaše nápady nebo vám šlape na paty nebezpečná konkurence. Nic z toho však není nepřekonatelná bariéra dosažení úspěchu – právě naopak, má to být pro vás výzva k mobilizaci vašich sil a díky ní se vám povede dostat ze sebe maximum!

Lev
Karta Tři hole
znamená, že jste připraveni se posunout kupředu. Ve vašem pracovním životě se teď končí etapa příprav a začíná se období činů. Budete si jasně vědomi svých deviz a všeho dobrého, na čem můžete stavět. Vaše minulé úspěchy, praxe a vzdělání vám budou zdrojem sebejistoty, kterou ocení každý, kdo s vámi bude spolupracovat. Své dovednosti budete umět dobře „prodat“ a díky tomu snadno zazáříte na jakémkoliv pracovním pohovoru. Na druhé straně znáte i své slabší stránky, takže vás ani nenapadne hlásit se na pozici, která by pro vás znamenala například úplnou změnu oboru. Raději budete stavět na pevných základech, které máte – to je přístup, který se vám vyplatí a povede k ziskům a rychlému postupu!

Panna
Karta Spravedlnost
vám věští, že se konečně dočkáte zasloužené odměny za vaši dlouhodobou dřinu. Možná jste si až doteď připadali nedostatečně ohodnoceni a přišlo vám, že nadřízení nedovedou náležitě ocenit vaše schopnosti a energii, kterou do svého zaměstnání vkládáte. S tím je teď konec – můžete se těšit na povýšení, zvýšení platu nebo jiné zajímavé benefity! To všechno samozřejmě po zásluze – o to větší radost vám to přinese! Bude skvělé vidět, že dokonce i neoblíbený šéf musí uznat, že vaše výkony jsou nenahraditelné! Ale pozor – pokud se naopak v práci trochu „flákáte“, měli byste rychle přidat tempo! Spravedlnost je totiž neúprosná a každá mince má dvě strany. Stejně jako budou nepřehlédnutelné vaše zásluhy, nevymluvíte se z ničeho, co jste zanedbali!



Váhy
Karta Kolo štěstí
je znamením, že vaše nejbližší úspěchy, nebo naopak i případné nezdary budou z velké části dílem náhody! Bude proto lepší nebrat si nic, co se vám teď v pracovním životě stane, příliš osobně. Stejně jako nemůžete za drobné chybičky a za daných okolností by se staly komukoliv, neměli byste si naopak ani přiznávat příliš velké zásluhy za něco, co se vám povedlo. V obou případech totiž notně přispějí k dílu zásahy Štěstěny! Berte to tedy sportovně a nedělejte si z věcí těžkou hlavu, naopak berte nadcházející období jako ohromnou studnici příležitostí získat nové a zajímavé zkušenosti. Svými úspěchy se ale raději snažte příliš nechlubit, ať od sebe neodeženete vrtkavou přízeň paní Štěstěny!

Štír

Karta Sedm mečů
značí, že máte hodně příležitostí se obohatit a využít okolnosti ve svůj prospěch. Pomůže vám k tomu nejen intuice, ale také inteligence a schopnost spojit si věci, které uniknou pozornosti vaší konkurence. Ale pozor! Druhou stránkou mince je otázka férovosti toho, k čemu budete v pokušení se uchýlit. Je skvělé, že vaše zisky rostou, ale bylo by namístě zeptat se, na čí úkor. Pokud si nalejete čistého vína a odpověď vám bude připadat morálně nepřijatelná, nastává čas položit si otázku, jestli vám ty peníze a úspěch stojí za riziko, že si zkazíte dobrou pověst. Odpovědět si musíte jen vy sami, ale věřte spíše svým pocitům než chladné vypočítavosti, která vám bude říkat, že to tak přece dělají i jiní. To totiž ještě neznamená, že se jedná o dobrou věc!

Střelec

Karta Velekněz
předpovídá, že v nejbližších týdnech bude ve vašem pracovním postupu hrát velkou roli jedna konkrétní osoba – přirozená autorita, vůdce a člověk, který vám ukáže, kterým směrem má smysl se dál ubírat. Může to být váš přátelsky naladěný nadřízený, který si všimne váš skrytý talent a dá vám příležitost uplatnit ho na pozici, o kterou byste sami nejspíš neměli odvahu se ucházet. A bude se vám dařit! Pro jiné Střelce zas může být onou klíčovou postavou, která vás dovede k úspěchům, nějaký váš poradce nebo učitel, jehož služeb využijete. Pomůže vám to odhalit své skryté schopnosti, o kterých jste doposud možná neměli ani tušení, a posunout se na úplně novou úroveň! Vedení zkušené a inspirativní osoby je totiž přesně to, co nyní potřebujete, abyste mohli naplno využít svůj potenciál!



Kozoroh
Karta Čtyři mince
vám přináší do života finanční jistoty, zázemí a stabilitu. V této době je lepší držet se toho, co již máte vybudované, a dál to rozvíjet – rozhodně se vyhýbejte novým riskantním podnikům! Ty vás konec konců ani nebudou příliš lákat, ale dejte si pozor, ať vás k nim někdo z vašeho okolí nepřemluví! Odvrácenou stranou tohoto přístupu založeného na jistotách je ovšem fakt, že nemůžete počítat s nějakým výraznějším postupem kupředu nebo překvapivými zisky. Zkrátka všechno zůstane ve starých kolejích, ale bude vám to tak vyhovovat. Nic si nedělejte z toho, když vám budou kolegové nebo přátelé říkat, že jste zbytečně konzervativní. Dobře přece více, co se vám osvědčilo, takže není žádný důvod to měnit!

Vodnář
Karta Dva poháry
vám věští lásku na pracovišti! Možná se zakoukáte do sympatického kolegy či kolegyně, možná přeskočí jiskra mezi vámi a šéfem nebo šéfovou! Možná odhalíte, že mezi vašimi zákazníky nebo obchodními partnery máte tajného ctitele, a budete se divit, proč se tak často snaží si s vámi domluvit schůzku – třeba má i jiné úmysly než čistě profesionální! Nejzajímavější na tom bude, že sympatie budou oboustranně! To je skvělá zpráva pro nezadané Vodnáře, ale mnohem horší pro ty zadané! Pokud patříte do druhé skupiny, musíte udělat všechno pro to, aby sympatie a porozumění zůstaly na čistě pracovní úrovni. Dobrá zpráva je, že až se nával hormonů zklidní, zůstanete s touto osobou přáteli a můžete společně dosáhnout velké, i když „pouze“ pracovní úspěchy!

Ryby
Karta Páže mečů
ukazuje, že potřebujete rozvíjet svoji rozhodnost a jít si jasně za svými cíli bez zbytečných kompromisů. Bude to pro vás někdy těžké, protože patříte mezi citlivé a vnímavé lidi, kteří se snaží pokud možno vyhýbat konfliktům. Někdy je ovšem nezbytné stát si za svým a neuhýbat z cesty, pokud toužíte něčeho velkého doopravdy dosáhnout. Po malých krůčcích se budete postupně přibližovat k vašemu velkému cíli. Jste ambiciózní a víte, co chcete, někdy však o sobě budete mít přehnané pochybnosti. Ve stresových situacích budete mít co dělat, abyste ukryli svoji nejistotu. Nezapomínejte si dopřát ve volném čase dostatek relaxace a klidu, ať si odpočinete od psychicky náročného, i když naplňujícího pracovního života.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.