Home - Články - Kočičí horoskop na říjen

Kočičí horoskop na říjen

vloženo 5. 10. 2017
čas čtení: 3 minuty

Kočičí horoskop na říjen

Postavení hvězd má vliv nejen na člověka, ale na všechny živé tvory. Chcete vědět, jak na tom bude váš kocour nebo kočička. Čeká je měsíc válení se v pelíšku, nebo bude říjen pořádně vymňouknutý? Jako klubíčko už se k vám kutálí nový kočičí horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Kočky v Beranu čeká měsíc, který uteče jako voda v řece. Z vesmíru k nim proudí nezdolná energie i dobrá nálada. Bohužel počítejte s tím, že kvůli jejich svéhlavosti se můžete častěji dostat do pře. Saturn naštěstí negativní dopady konfliktů zmírní.

Býk
Chundelatá klubíčka v Býku chrání po celý říjen sama Venuše. Přináší jim období plné lásky, citu a pohody. Zejména v první polovině měsíce vyhledávají hřejivou náruč svých páníčků častěji než obvykle. Budete mít pocit, že mazlení je nikdy neunaví.

Blíženci

Mazlíčky narozené pod nadvládou Blíženců čeká fantastický program. Vesmírní vládcové v čele se Sluncem jim namíchají energetický drink, díky němuž budou jejich nenechavé tlapky všude, kde se něco děje. Venuše jim propůjčuje růžové optimistické brýle.

Rak

Kočičí Ráčci před sebou mají náročnější měsíc, který pocuchá už tak citlivé nitro. Slunce a Merkur komplikují vztahy mezi zvířecími i lidskými souputníky. S kým si tato klubíčka budou ovšem výjimečně rozumět, jsou děti. Také láska je drží nad vodou.



Lev
Nad kočkami ve Lvu dohlíží po většinu měsíce samo Slunce. Od něj proudí životní vitalita, rovnováha a dobrá nálada. Jsou to veselí společníci, kteří nezkazí legraci v lidském i zvířecím kolektivu. Jen dejte pozor, aby se pro samou zábavu neuhnaly.

Panna
Říjen přináší kočkám v Panně poklidný program bez větších výkyvů. Venuše až do poloviny měsíce harmonizuje atmosféru v domácnosti, Mars tato lenivá klubíčka aktivizuje. Jupiter garantuje oblibu v každé společnosti. Řekněte, co víc si mohou přát?

Váhy
Slunce s Merkurem garantují kočkám ve Vahách jedno z nejúspěšnějších období v tomto roce. Což ocení i páníčkové! Se svými lidskými přáteli si rozumí i beze slov. Budou perfektními společníky při práci i zábavě a po boku vám stojí v dobrém i ve zlém.

Štír
Kočičí Štíři v nadcházejícím měsíci prahnou po poznání. Rozšiřují své obzory, což se projeví i na jejich chuti toulat se. K dobrodružným výpravám více než jindy potřebují stabilní zázemí. Dopřejte jim pocit, že mají hřejivé místo, kam se lze vracet.



Střelec

První říjnové dny sice dají vyniknout vrtochům koček ve Střelci, ale nepřízeň se naštěstí brzy zlomí. Až do 23. října budete mít po svém boku optimisticky naladěného mazlíčka, který ocení každou novou návštěvu. Společnost na ně působí jako magnet.

Kozoroh

Kočky v Kozorohu mají rádi své pohodlí a nelíbí se jim, když jim ho kdokoliv či cokoliv narušuje. Bohužel říjen bude na taková vykolejení ze stereotypu velmi bohatý. Hvězdy v čele s Uranem dělají s jejich nitrem psí kusy. Buďte k nim proto shovívaví.

Vodnář

Desátý měsíc roku přináší pro kočky ve Vodnáři jedno pozitivum za druhým. Nedostatek energie nehrozí, navíc se až do 14. října naskytne kupa příležitostí k lásce! Klíčová je pro ně harmonie v lidské i zvířecí smečce. Hýčkají si proto i svého páníčka.

Ryby

Miciny narozené v Rybách čeká náročnější měsíc, který je charakterizován vnitřní nerovnováhou. Bojují s podzimním splínem, kdy se jim do ničeho nechce. Zkuste je motivovat novou hračkou nebo pamlskem. Ale nenuťte je do ničeho, co je jim proti srsti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.