Home - Články - Týdenní čínský horoskop 15. 1.-21. 1.

Týdenní čínský horoskop 15. 1.-21. 1.

vloženo 12. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 15. 1.-21. 1.

Váš život je naprosto jedinečný! Na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou jeho minutu. K tomu vám pomůže také nový čínský horoskop. Díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které hvězdy připravily, a hlavně naplno využít skvělých příležitostí, protože budete vědět, kdy se naskytnou. Užijte si váš čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, jako milovníkům domácího pohodlí se vám tento týden nestrefí do vkusu. V zaměstnání se nakupí spousta povinností, které byste nejraději smetli ze stolu. Jejich flákání by se vám vrátilo rychle jako... VÍCE ZDE!

Buvol
Začátek týdne zkomplikuje nepříznivá zpráva, která vám sebere vítr z plachet. S každým přibývajícím dnem se ale cítíte lépe a lépe. Víkend už bude bez větších mráčků na nebi. Buvoli v novém vztahu zjistí, kolik toho mají s... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygři si nalijí čistého vína. Pokud nejste v zaměstnání spokojeni, chopíte se otěží a začnete pracovat na změně. Podání výpovědi ale ještě odložte. Nová pozice na sebe nechá ještě nějakou dobu čekat. Hvězdy nabízí příležitost... VÍCE ZDE!

Zajíc

Třetí lednový týden zesiluje osobní kouzlo Zajíců na maximum. Díky sex-appealu si můžete pohrávat se sympatiemi okolních protějšků, seč vám síly stačí. Nemáte-li o daného ctitele zájem, našlapte po jeho citech. Zbytečně byste si... VÍCE ZDE!



Drak
Draci by měli začít lépe pracovat se svou ohnivou energií. Dominantní chování se odrazí na domácí atmosféře, kde partnera, děti i ostatní příbuzné dusíte svými požadavky. Zkuste ze sebe vykřesat více tolerance. Nezapomínejte, že jak se... VÍCE ZDE!

Had
Druhá polovina ledna přinese Hadům zajímavé finanční příležitosti. Pokud se chystáte k důležitému investičnímu kroku, hvězdy vás v něm podpoří. Rýsují se také zajímavé obchodní kontakty. V profesních záležitostech neváháte rafinovaně... VÍCE ZDE!

Kůň

Třetí týden roku probudí ve zrozencích Koně rozporuplné pocity. Nedovolte, aby ve vás ty negativní zakořenily a rozlučte se s nimi hned v počátku. Singles povzbudí hvězdná zpráva, že láska už je na spadnutí! Poslechněte volání společnosti... VÍCE ZDE!

Koza

Nadcházející dny zesílí kozí empatii a citlivost. Na mezilidské vztahy to však může mít paradoxně horší dopad. Blízké totiž podezíráte z chování, které má ke skutečnosti daleko. Hoďte chmurné představy za hlavu. Ochuzují vás o dobrou... VÍCE ZDE!.



Opice
Milé Opice, připravte se na náročný týden, kdy byste uvítali ochranný štít. Na organismus útočí nachlazení a rizikovou oblastí budou také klouby. Vyplatí se posílit imunitní systém a dbát na životosprávu. Na pracovní půdě vás zaskočí... VÍCE ZDE!

Kohout
Pro druhou polovinu ledna si Kohouti vytáhnou šťastnou kartu. Z vesmíru k vám proudí pozitivní energie, kterou si nenecháte pro sebe, ale dopujete jí okolí. Budete mít odhodlání dovést ke zdárnému cíli troufalé plány... VÍCE ZDE!

Pes
Zrozenci Psa mají od přírody spíše opatrný čenich a okolí poměřují kritickým metrem. Tentokrát se ale přesvědčíte o tom, že vás obklopují samí spolehliví lidé. Miláček, přátelé i rodina vás podporují na každém kroku. Problémy se ukazují... VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, klíčovým tématem tohoto týdne jsou vztahy. Hvězdy se vás snaží naučit lépe naslouchat nejbližším lidem, především životnímu partnerovi. V opačném případě se ocitnete v bludném kruhu opakujících se chyb a omylů. Nežli byste... VÍCE ZDE!

Autor článku

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.