Home - Články - Týdenní čínský 9.-15.10.2017

Týdenní čínský 9.-15.10.2017

vloženo 6. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 9.-15.10.2017

Neváhejte a začtěte se do oblíbeného čínského horoskopu na celý týden. Podlehněte kouzlu východní astrologie s tisíciletou tradicí a zjistěte, jaký bude druhý říjnový týden. Když víte, co vás čeká, je mnohem snazší připravit se na skryté nástrahy a také si naplno užít momenty štěstí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Energie, která v tomto týdnu ke Krysám proudí, nemusí věstit samá pozitiva. Jste totiž roztěkaní a přeskakujete od jednoho k druhému. Před víkendem za vámi tedy nejsou žádné hmatatelné výsledky, což může být... VÍCE ZDE!

Buvol
Druhý říjnový týden přináší zrozencům Buvola program, který by si nezadal s romantickým májem. Životní vitalitu čerpáte z bezvadně fungujících vztahů, především těch milostných. Radujete se z vynikajících nápadů, které... VÍCE ZDE!

Tygr

Milí Tygři, nebojte se vložit většinu energie do začátku týdne. Otevírají se lukrativní nabídky, jaké se nebudou hned tak opakovat. Zmobilizujte všechny síly a zapojte mozkové závity, protože právě v těchto dnech můžete... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci by se měli psychicky připravit na několik zkoušek, které na ně hvězdy v tomto týdnu nachystaly. Klíč k úspěchu přitom není nijak složitý. Stačí otevřít své nitro a řídit se intuicí. Ta vás povede správnou... VÍCE ZDE!



Drak

Druhý říjnový týden nabízí Drakům jedinečnou příležitost, namíchat si program podle libosti. Hvězdy se vám nebudou příliš montovat do práce, naopak povolují otěže a umožňují žít dle libosti. Nejlepší podmínky se nabízí v... VÍCE ZDE!

Had

Zdá se, že hvězdy konečně nabraly druhý dech a začínají pracovat v hadí prospěch. Znát je to zejména na poli financí, kde žádná výhodná nabídka nezůstane bez vašeho povšimnutí. Zdravá sebedůvěra vám umožní strhnout.... VÍCE ZDE!

Kůň
Dynamické znamení Koně může vyhlížet týden plný změn. Vesmírní vládcové si vás přehazují jako horký balon, a tak bude skoro každý den něčím odlišný. Mezi pondělím a středou se soustřeďte na vztahy na pracovišti. Neúspěšný... VÍCE ZDE!

Koza
První polovinu října uzavře chladná atmosféra na domácím poli. Od pondělí do soboty mezi vámi a nejbližšími vládne zvláštní ticho. Není způsobeno konkrétní hádkou, ale jisté napětí bude citelné. Pokud potřebujete vyřešit něco... VÍCE ZDE!



Opice

Milé Opice, od pondělí do středy hvězdy nevěstí žádné báječné zprávy. Nejspíš se budete potácet v konfliktech s druhými lidmi, kterým nepřidá ani nudná atmosféra. Neházejte flintu do žita a dál pracujte na tom, co je ... VÍCE ZDE!

Kohout

První den tohoto týdne nebude ničím výjimečný, ale už od úterka se můžete těšit na samé příjemnosti. Příval pozitivní energie a chuti do života bude znát snad ve všech oblastech. Přesto hvězdy radí, abyste čas investovali do těch... VÍCE ZDE!

Pes
Začátek druhého říjnového týdne vás sice neoslní, ale po víkendu na něj budete vzpomínat s úsměvem. Nudná atmosféra na pracovišti by vás neměla uspávat. Dbejte na pečlivost odváděných úkolů a své kolegy i nadřízené... VÍCE ZDE!

Vepř
Zrozenci Vepře se budou divit, kde se v nich bere tolik energie. K tomu k vám z vesmíru proudí ještě báječná nálada a brilantní komunikační schopnosti. Uznejte, že polovinu úspěchu máte v kapse. Konečně můžete zrealizovat své... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.