Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. října. - 1. listopadu

Čínský horoskop na týden 26. října. - 1. listopadu

vloženo 25. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 26. října. - 1. listopadu

Poslední říjnový týden zvěstuje velké změny, a také varuje před možnými psychickými problémy. Pozor by si měli dávat hlavně Vepříci. Jejich pohár trpělivosti pomalu přetéká a hrozí výbuch. Pro všechny znamení pak platí - MYSLETE POZITIVNĚ!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přechodový týden umožňuje Krysám ukázat svůj potenciál. Konstelace je vynikající a máte jedinečnou příležitost zazářit v mnoha životních oblastech. Vládnete skvělými komunikačními schopnostmi, jednáte sebejistě, ovšem… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prosperující Jupiter je na vaší straně! V tomto čase očekávejte překvapivé finanční přilepšení, které by mělo sloužit jako zadní vrátka pro chvíle nejistoty. Budete je potřebovat na důležitější věci než marnotratné obchůzky… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na konci října vstoupí Tygrům do života osudový člověk. Není jednoznačně řečeno, jestli půjde o nového partnera nebo dobrého přítele. Každopádně není kam spěchat. Na pracovní půdě se chovejte jako profesionálové a … ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Milí Zajíci, tento týden slibuje nový přírůstek do rodiny! Nemusíte být nutně těmi obdarovanými, potomci se mohou narodit vašim dětem nebo sourozencům. Případně vám děti přivedou představit nového partnera. Ve vztazích… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Poslední řijnové dny přinesou do života Draků potřebu myslet více na sebe. Potřebujete ze sebe setřepat vnitřní napětí a přijít na veselejší myšlenky, abyste se zbavili zdravotních neduhů i špatného spánku. Věnujte se všemu, co… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nezaměstnaní Hadi vyhlíží týden, který jim otevírá cestu do nového profesního života. Neváhejte se přihlásit o nabídku, do níž jste se zamilovali na první pohled. Nevadí, že s danou činností nemáte zkušenosti. Pokud jste zaměstnaní… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Neutěšená situace ve vztahu se konečně vrací do normálu. Výměny názorů vyšumí a zrozenci Koně by měli být těmi vlídnými, kteří udělají velkorysé gesto. Odpuštění je ten nejlepší dar, jaký můžete dát. Protějšek si uvědomí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Klíčovou planetou ovlivňující situaci v životě Koz je pro tento týden Luna. Zaostří na vztahy v rodině a pomůže zbavit se nahromaděných potíží. Mezi příbuznými vládne empatie, vyslechnou vás a pofoukají bolavé… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Milé Opice, nemusíte mít všechno stoprocentně pod kontrolou. Doma nechte některé záležitosti pod taktovkou partnera i samotných potomků. Snažte se jim naslouchat, protože za odmítáním studia nebo volnočasových aktivit… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Za každou cenu se chcete obejít bez pomoci druhých, až jste na konci týdne úplně vyčerpaní. V zaměstnání se nebojte požádat o pomoc kolegy, nebo je nenápadně přizvěte k účasti na lukrativním projektu. Je to sice totéž, ale… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na konci měsíce se vaše energetická křivka dostává na nulu. Cítíte, že potřebujete vypnout a nabrat síly. Svědčila by vám dovolená, kdy byste vypnuli telefon i unavenou hlavu. Obnovu vitality zahajte už na talíři, kde by neměly… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední říjnové dny dávají Vepřům zabrat psychicky. Připadáte si vyrvaní z kořenů a nevíte, kudy kam. Snažte se myslet pozitivně a navzdory všem změnám hledejte na každém dni něco pozitivního. Pokud se trápíte tím, co… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.