Home - Články - Láskohled 26. října. - 1. listopadu

Láskohled 26. října. - 1. listopadu

vloženo 23. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. října. - 1. listopadu

Na konci nového týdne začně i nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte skvělé vyhlídky na stabilní vztahy, kterého nebudete v žádném případě litovat. Potkali jste totiž někoho férového, kdo je skutečně vhodným kandidátem na životního partnera.

Býk
Milostný románek, který momentálně prožíváte zřejmě nebude mít dlouhého trvání. Naštěstí jste se nestihli nějak bezhlavě zamilovat, ale rozchod vás samozřejmě bude velice mrzet.

Blíženci
Blíženci, zbystřete! Potkáte tento týden člověka, který je naprosto úžasný a má na vás velký vliv a nejen na vás. Tato osoba totiž oplývá obrovským charismatem, které každého oslní.

Rak
V dlouhodobých svazcích to nyní skutečně vře. Vašemu protějšku není nic dobré a hledá chyby snad úplně všude. Nemáte vůbec zapotřebí v takovém vztahu setrvávat. Už je toho dost.


Lev
Nechcete přijít o poslední zbytky důstojnosti, co máte. Váš objekt zájmu, který zpočátku vystupoval jako solidní jedinec, se změnil k nepoznání a dost vás ztrapnil mezi kamarády.

Panna
Mrzí vás, že vás moc vážně nebere rodina vašeho protějšku. I když se snažíte, tak si pořád připadáte jako páté kolo u vozu. Naprosto vázne komunikace a necítíte se nikdy vítáni.

Váhy
Zahoďte konečně váš stud a napište objekt svého zájmu sms-ku. Už po sobě pokukujete pěkně dlouho a je evidentní, že to jiskří na obou stranách, takže není vůbec na co čekat.

Štír
Přívětivý trigon Venuše s Marsem vám do života přinese mnoho pěkných romantických zážitků, na které budete ještě dlouho s láskou srdci vzpomínat. Jste momentálně na vrcholu blaha.


Střelec
Čekají vás velice silné okamžiky v oblasti lásky. Motýlci v břiše vám nedají spát a vy se budete tetelit blahem nad situací, která vám do života přináší něco nového a nepoznaného.

Kozoroh
Najdete si koníček, který vás naplňuje. Popřemýšlejte, zda do budoucna nechcete i na nějaký kroužek, který daný koníček nabízí. Poznáte tam lidi, spřízněné duše, kteří stejně smýšlejí a mají podobné názory.

Vodnář
Nadcházející Úplněk romantickému sobotnímu večeru příliš nepřeje. Budete nevyspaní, podráždění a na vášnivé radovánky v posteli nemáte ani pomyšlení. Váš protějšek je však chápavý.

Ryby
Děláte opravdu obrovské pokroky ve vašem uvědomění a sebepoznání. Vaše nové sebevědomí na triku jedinec, který vám neustále dokola opakuje vaše klady a nenechává vás na pochybách.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.