Home - Články - Štír – vášnivý a intuitivní

Štír – vášnivý a intuitivní

vloženo 22. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Štír – vášnivý a intuitivní

Slunce vstupuje 23. října 2020 v 1:00 hod do Štíra, nejtajemnějšího ze všech znamení zvěrokruhu. Štír oplývá vášněmi, ale nedává je na sobě znát. Narodil se ve znamení zasvěceném sexu, ale i smrti. Jaká tajemství ukrývá? Jací jsou Štíři v životě a lásce? Co přinese období Štíra ostatním znamením? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Energie vládce podsvětí

Štír má pověst tajuplnosti. Něčím ve svém chování a pohledu vzbuzuje respekt, někdy snad dokonce i obavy. A není to náhodou.
Znamení Štíra vládne v době, kdy se na Zemi setkává život se smrtí. V době, kdy živě barevný podzim postupně uvolňuje místo neúprosným spárům mrazivé zimy. A stejně tajemná, snad i trochu hrozivá je i štíří duše.

Znamení Štíra je pod vládou dvou planet – bojovného Marsu, ale hlavně tajemného Pluta.
Pluto nese jméno starého antického boha podsvětí. Stejně jako on, i Štír sestupuje do hlubin, a to, co v nich nachází, umí mistrně využít. Pluto je planetou hluboké vnitřní transformace, a jak Pluto, tak i Štír se nikdy nespokojí s tím, že budou plout po povrchu. Pronikají až někam do hlubin, k jádru všech pocitů. Energický a průbojný Mars zas dává Štíru sílu a odhodlání, prosazovat si své zájmy a nevzdávat se.

Konec konců, Štír má něco společného i se svým protějškem z říše zvířat. Ovládá síly smrti, má smrtící zbraně, ale nepoužije je, pokud k tomu není důvod. Je nenápadný, ale neohrožený. Tak pozor na něj!


Divoké vody pod povrchem

O Štírovi se říká, že nezapomíná, a je to pravda. Jeho přátelé se na něj mohou spolehnout, ke svým nepřátelům je krutý a neodpouští jim. Přitom na něm na první pohled není nic znát a působí spíš klidným dojmem. Jestliže s ním však budete mít co do činění, rychle poznáte, že jste se spletli!

Štír je vodní znamení, a stejně jako pro jeho vodní souputníky Raka a Ryby, i pro něj jsou v životě ze všeho nejdůležitější city a pocity. Díky tomu má silně vyvinutou intuici, kterou se vždy řídí – a vychází mu to!
Ze všech vodních znameních je však Štír, pod vlivem ohnivého Marsu, nejdivočejší a nejvášnivější. Není to tichá voda, která břehy mele – spíš je podobný divokému podzemnímu proudu, o kterém dlouho nevíte, a pak najednou způsobí ohromný sesuv půdy.
Pak není divu, že se ho mnozí lidé obávají!

Moc, vášeň a sexualita

Štír někde ve skrytu své duše touží mít nade vším moc a kontrolu. Planeta Pluto mu dokonce přináší sklon psychicky manipulovat lidi kolem sebe!
Ve skutečnosti se ale Štírů nemusíte bát. Jejich hluboká duše může ukrývat různá tajemství, ale svým blízkým by nikdy neublížili. Právě naopak, jsou dobrosrdeční a nenechají na své nejbližší dopustit.

Fotolia_zvyky_Stir_vasnivi_a_intuitivni.jpg.jpgMilostný vztah se Štírem je zajímavý, vzrušující a plný vášně a síly. Jeho snem je absolutní blízkost a věrnost, do lásky proto dává všechno. V sexu je smyslný a svoji sexualitu silně prožívá.
Jednoduše partner snů!
Běda však, pokud mu dáte důvod k žárlivosti! Možná vám neudělá hned scénu – ale buďte si jisti, že si to zapamatuje! I kdyby své zklamání nikdy nedal najevo, rána vydrží po celý život, protože lásku Štír prožívá velmi citlivě a intenzivně.

Období Štíra – co nám přinese?

Znamení, které vládne na obloze, neovlivňuje zdaleka jen ty lidi, kteří zrovna slaví narozeniny.
Ať už jste se narodili kdykoliv, znamení Štíra na vás bude po celý další měsíc působit!
Připravte se na něj! Víte, co můžete od tajemného Štíra čekat?

Období Štíra – to jsou bouřlivé city. Prožívat je bude každý jeden z nás. Jste připraveni?
Nenechte se zaskočit podivnými pocity! A počítejte s tím, že lidé kolem vás budou překvapivě nevyzpytatelní! Pozor, může to zkomplikovat vztahy!


V hlubinách každé lidské duše se totiž ukrývají nejrůznější poklady, ale zároveň i tajuplní „démoni“. Každý z nás má nějaké. Jsou to pocity, které zatlačujeme do svého podvědomí. Znáte ty své?
Normálně o nich možná ani netušíte, teď bude vše jinak – poklady i démoni se vyklubou na povrch!
Možná zažijete vlnu nostalgie, možná budete řešit neobvyklé pocity v lásce.
Skryté touhy vyplavou z hlubin na povrch a mohou stát u zrodu sporů, manipulací nebo dokonce mocenských bojů! Nudit se tento měsíc rozhodně nebudete!

A co víc – Štír je znamením nadpřirozena!
Hranice mezi světem a zásvětím je nyní tenčí a prostupnější než kdykoliv jindy!
Co to znamená?
Možná se vám ukážou poselství z jiných světů nebo se s vámi pokusí navázat kontakt duše zemřelých! Nemějte však strach! Chraňte se před negativními sílami a vzpomínejte s láskou na duše svých předků!

V době Štíra bude zkrátka vše silnější, intenzivnější, vášnivější, tajemnější.
Nenechte se tím zmást a užívejte si to! Dobu Štíra přece máme jen jednou v roce!
Jedinečné mystické zážitky, které vám tato doba přinese, vás rychle posunou kupředu ve vašem osobním růstu! A to stojí za to!
Těšíte se?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.