Home - Články - Týdenní horoskop 26. října - 1. listopadu

Týdenní horoskop 26. října - 1. listopadu

vloženo 24. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. října - 1. listopadu

Nový týden si pro vás připravil pár náročných momentů. Když je ale pojmete jako výzvu, hravě je překonáte a získáte sebevědomí do dalšího života! Myslete pozitivně a vesmír vám to vrátí! Zajímá vás, co se bude dít ve vašem vztahu nebo jestli potkáte novou lásku? Čtěte nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden dojde k nečekanému zvratu v pracovních záležitostech. Šéf na vás má docela vysoké nároky a stále častěji a častěji trávíte v práci přesčasy. Samozřejmě, že finanční ohodnocení tomuto vašemu zvýšenému tempu vůbec neodpovídá. Máte toho dost.

Býk
Úplněk je v tomto týdnu ve vašem znamení a předznamenává možné nepříjemné neduhy zejména v oblasti krku. Potrápit vás mohou hlasivky, ale i mandle. Dejte si pozor na sychravá rána, protože nepříjemné nachlazení se u vás může objevit téměř okamžitě.

Blíženci
Slunce ve znamení Štíra velice přeje hlubokým a plnohodnotným vztahům. Pokud si myslíte, že takový máte, tak věřte, že toto spojení bude trvalé a nevratné. I nezadaní Blíženci se však mohou radovat. Potkají totiž tento týden někoho opravdu osudového.

Rak
V rodině to momentálně jiskří. Negativní vlny má na svědomí jeden člen domácnosti, který má neustálé tendence kritizovat každou maličkost. Berete si to fakt osobně a pořád se nějak obhajujete. Raději si stůjte za svým a nenechte se zbytečně vytočit.


Lev
Milí Lvíčci, celý měsíc u vás hrozí tendence k přetěžování vašeho srdíčka. Trávíte až příliš mnoho času v práci, kde zažíváte mnohé stresující situace. To vůbec nelahodí vašemu zdraví. Nadcházející úplněk hovoří jasně, musíte ve svém tempu zvolnit.

Panna
Osud si s vámi uměl v minulosti pěkně zahrát. Vy jste však osoba, která se jen tak nevzdává a z úplného dna jste dokázali vykřesat maximum. Jste prostě silný člověk a tento týden konečně sklidíte ovoce svého úspěchu, pevné vůle a nezkrocené síly.

Váhy
Milé Váhy, Venuše ve středu vstupuje do vašeho znamení a to sebou přináší mnohé změny. Prošli jste poslední dobou poměrně velkou duševní očistou. Také za sebou máte krušné a celkem i divoké období, které se však konečně začne rychlým tempem zlepšovat.

Štír
Možné finanční nesnáze tento týden hravě přeskočíte. Poslední dobou to pro vás vůbec nebylo lehké, ale nyní se začíná blýskat na lepší časy. Musíte jen celým srdcem věřit, že vše dobře dopadne a žádná krize u vás nehrozí, na to jste moc opatrní.


Střelec
Luna v úplňku se sice na obloze objeví až v sobotu, ale vy její vliv pocítíte mnohem dříve. Celý týden budete podráždění a přecitlivělí a dokonce se mohou objevit problémy se spánkem, které nemíváte. V osobních vztazích vám přinese nemalé problémy.

Kozoroh
Vůbec si nestíháte odpočinout. Máte toho tolik, že nevíte, kam dřív skočit. Nejraději byste přeskočili tohle všechno, co se momentálně děje a jeli si někam užívat. To však bohužel nemůžete, tak dál dřete, ale nezoufejte, blýská se totiž na lepší časy.

Vodnář
Poslední doba na vás byla hektická a zamávala vaším duševním, ale i fyzickým zdravím. Rádi byste, aby se konečně už vše uklidnilo a vy si mohli užívat chvil se svou rodinou beze strachu, co zase přijde. Hvězdy však již předvídají první paprsky naděje.

Ryby
Hledáte tento týden jistoty, nemalý vliv na to má právě Úplněk, jehož sílu pocítíte již na začátku týdne. Proudí kolem vás jeho mocná energie a hledá stabilní prostředí, kde by se usadila. Podobně jste na tom i vy a vaše osobní, ale i pracovní vztahy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.