Home - Články - Zářijový psí horoskop

Zářijový psí horoskop

vloženo 9. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Zářijový psí horoskop

Stejně jako na člověka, působí hvězdy i na naše psí kamarády. Jaké vlastnosti probudí ve vašich pejscích vesmír v září? Bude mít váš pes chuť se pomazlit, nebo raději zaleze někam pod postel? Přečtěte si, co na vaše psy čeká v měsíci září.

sdílet článek na facebooku

Beran
Aktivní pejsky v Beranu čeká naprosto fantastický měsíc. Radují se z ohnivé energie i mnoha příležitostí k jejímu vybití. S okolím vychází na jedničku. Vůči lidské i zvířecí smečce jsou extrémně vstřícní a páníčci mají leckdy pocit, že jim rozumí.

Býk
Devátý měsíc roku slibuje pejskům v Býku jedinečný program. Téměř celé vesmírné plénum pracuje v jejich prospěch v čele s Marsem a Venuší, kteří nalévají bezedný pohár energie a dobré nálady. Nejvíce legrace garantuje hra s nejmladšími členy rodiny.

Blíženci
Psí Blíženci mají v září trochu problém s dominantním přístupem páníčků. Nejraději by o svém programu rozhodovali sami. Stejně tak si nemusí rozumět s některým členem rodiny nebo návštěvníkem, který nerespektuje jejich prostor. Tehdy mohou být i ostří!

Rak
Byť jsou pejsci v Raku od přírody řízeni emocemi, v září se dostává ke kormidlu jejich praktická stránka. Jejich odtažitějšího přístupu se tedy nelekejte. Čemu naopak věnují spoustu energie, to je hra s dětmi. Jejich bohatá fantazie je umí vtáhnout.



Lev
Na začátku školního roku mají hafani ve Lvu báječnou náladu. Hlavně okolo 10. září, kdy jim Merkur do hlavičky nasazuje jeden lepší nápad ke hře za druhým. Ocení společné sportování i daleké pěší výlety. Důležité je, že mohou být se svým páníčkem.

Panna
Psí Panny fungují v tomto čase jako pojítko mezi jednotlivými členy domácnosti. Dokážou poznat, když některé mezilidské vazby drhnou a snaží se o jejich zlepšení. Co takhle podniknout výlet nebo rovnou dovolenou i se svým starostlivým mazlíčkem?

Váhy
Po bláznivém letním období ocení pejsci ve Vahách klidnější program. Nevadí jim vaše pozdní příchody ze zaměstnání a klidně se smíří i s tím, že mohou celý den ležet v pelechu a přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta. Na mazlení si ale najdou čas vždy.

Štír
Hafani ve Štíru se díky příznivému postavení Marsu radují z bezbřehé energie. Merkur zase vybrušuje komunikační schopnosti a pracuje na jejich optimismu. Budou bezvadnými parťáky pro jakoukoli rodinnou akci. Podají pomocnou tlapku, kdykoliv je třeba.



Střelec
Na psí Střelce je toho v září trochu moc. Spousta nových podnětů a aktivit je vyčerpá rychleji, než si jejich páníčkové dokážou představit. Výcvik raději odložte a nezapomeňte, že i němá tvář potřebuje odpočívat. Hodit se vám bude jejich intuice.

Kozoroh

Vesmír probouzí v pejscích v Kozorohu ty nejlepší vlastnosti. I bojová plemena, z nichž jindy vyzařuje respekt, působí v září jako dobrosrdečný medvídek. Přímo vybízí k pomazlení, ale vězte, že mohou být užitečnější. Co takhle naučit je aportovat?

Vodnář

Psí Vodnáři jsou myšlenkami zakořenění v prázdninovém programu a nechápou, proč páníček najednou nemá čas na společnou zábavu a výlety. Stále je to táhne mimo obvyklé teritorium a vymýšlí jednu bláznivou věc za druhou. Nuda je úhlavním nepřítelem.

Ryby

Mazlíčci narození v Rybách se v nadcházejícím měsíci snaží zlepšovat domácí atmosféru, seč jim síly stačí. Špatně snáší hádky a jakékoli změny ve smečce. Raději budou vymýšlet psí kusy, aby vás přiměli k úsměvu. Proč jim tedy neudělat trochu radosti?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.