Home - Články - Týdenní čínský horoskop 11. - 17.9.2017

Týdenní čínský horoskop 11. - 17.9.2017

vloženo 8. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 11. - 17.9.2017

Další týden září je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v nadcházejícím týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vstupujete do jednoho z nejlepší týdnů v tomto čtvrtletí. Vesmírní vládcové tentokrát jednoznačně pracují ve váš prospěch, těch pár hvězdných škarohlídů je nemůže přehlasovat. Díky nim se naskytne spousta… ČTĚTE VÍCE!

Buvol

Upřímně řečeno jste si od nadcházejícího týdne slibovali něco lepšího. Žádné zásadní nepříjemnosti se sice nekonají, ale vypadá to, jako by vám ulétly včely. Jedinou radost představuje nakupování a investice do… ČTĚTE VÍCE!

Tygr

Charisma Tygrů v tomto čase raketově narůstá. Jste si vědomi svých kvalit a dokážete je využít ve svůj prospěch v zaměstnání i doma. Zatímco rodinné vazby vzkvétají, především pak ve vztahu rodiče a děti, v lásce… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Další zářijový týden nabízí zrozencům Zajíce netušené možnosti. Hvězdy zesilují intelekt, takže jste schopni vstřebat neuvěřitelné množství informací a dovedností v rekordně krátkém čase. Věnujte se studiu, cestování i… ČTĚTE VÍCE!



Drak

Pracovní část týdne nenabízí žádné zásadní výstřelky, což je pro aktivní Draky trochu zklamáním. Nestýskejte si, protože víkend vám rutinu bohatě vynahradí. Od pondělí do pátku si připravujte správnou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Z vesmíru k vám po celý týden proudí pozitivní energie, díky níž prožíváte fantastické období. Sršíte skvělou náladou, nápady sypete z rukávu na požádání a ještě k tomu vychutnáváte romantickou souhru s… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Od přírody se nevyhýbáte ani manuálně náročným úkolům, což tento týden jen potvrdí. Energie k vám proudí přímo z vesmíru a na nedostatek zručnosti si také nemůžete stěžovat. Práce vám půjde rychle od ruky, ať jde o každodenní… ČTĚTE VÍCE!

Koza

Milé Kozy, láska vás bude po celý nadcházející týden držet na výši. Díky přízni samotné Afrodité zapomenete na neutěšenou atmosféru na pracovišti. Bojujete s parazity, kteří se jen přiživují na vaší práci a ještě z vás… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Další zářijový týden je pro Opice poněkud rozporuplný. Zatímco hlava funguje na výbornou, rozhárané nitro může udělat se životem pěknou neplechu. Hvězdy radí dát studenou sprchu a uvažovat za každou cenu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do fantastického týdne, kdy vládnete smyslem pro humor a ještě máte sil na rozdávání. V zaměstnání jste miláčkem kolektivu, oblíbí si vás i jindy nevrlí nadřízení či nároční klienti. Složité… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Štěstěna nad vámi drží ochrannou ruku a plnými hrstmi přináší vše, co si lze přát. Její vliv bude nejvíce patrný na milostném poli. Nezadaní mohou objevit spřízněnou duši, zamilovaní posunou vztah na… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, polovina měsíce přinese utěšení pro rozháranou duši. Smíříte se se svým okolím, dokážete odpustit dávné křivdy a dost možná najdete cestu k aktivitám, které jste kdysi nadobro zavrhli. Cítíte se jako… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.