Home - Články - Velký zimní tarotový horoskop kariéry 2018

Velký zimní tarotový horoskop kariéry 2018

vloženo 22. 11. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký zimní tarotový horoskop kariéry 2018

Svátky jsou před námi a je čas začít pracovat naplno! Tarot vám prozradí, co vám přinese vaše kariéra letos v zimě – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř mincí ukazuje, že s usilovností, vytrvalostí a odhodláním to na své kariérní dráze teď můžete dotáhnout hodně daleko! Nadřízení ocení vaši energii, schopnost neúnavně pracovat, a zejména pak spolehlivost a loajalitu. Zimní měsíce budou pro vaši kariéru mimořádně příznivé a budete mít dostatek sil dokázat toho hodně. Obzvláště dobře se bude dařit těm Beranům, kteří pracují v zaměstnanecké pozici. Podnikatelé by se měli zaměřit na realizaci a práci na již začatých projektech, spíš než na začínání nových. Možná nebudete mít tak rychlé reakce a nos na příležitosti, jako by se někdy hodilo, ale o to větší vytrvalost a psychickou i fyzickou sílu budete mít k dispozici. Je doba jako stvořena pro náročné, dlouhotrvající a únavné úkoly, teď se vám budou dařit bez problémů a mnohem snáz než jindy. Námaha se vám vyplatí a za svoji tvrdou a vytrvalou práci budete taky patřičně odměněni. A to nejen finančně, ale taky povýšením a kariérním růstem, jež na sebe nenechá příliš dlouho čekat!

Býk
Karta Osm mincí vám přináší práci, která vás bude bavit, i když rozhodně nelze říct, že by byla snadná! Všechno si budete muset poctivě odpracovat, žádné výdělky zadarmo se nebudou konat, ale po těch ani nijak zvláště netoužíte – i když by samozřejmě byly příjemné, vždyť komu ne! Mnohem důležitější však pro vás bude příjemný pocit dobře odvedené práce, a hlavně to, že je za vámi vidět nějaký skutečný výsledek. Budete mít radost, že víte, co a proč děláte, že je zde spojení mezi vaší prací a realitou, že jste skutečně užiteční. Oproti některým zaměstnáním, která jste dělali v minulosti, to je velmi příjemná změna, takže si toho budete vážit. S trochou trpělivosti se vám během zimních měsíců povede vybudovat si celkem slušné kariérní zázemí v pro vás zajímavém a smysluplném oboru, a taky si díky své trpělivosti a vytrvalosti docela dobře vydělat! Jen je potřeba nechat všemu svůj čas, důvěřovat příležitosti, kterou jste dostali, a být vytrvalí – ale to vám jako houževnatým Býkům jistě nemusíme říkat dvakrát!

Blíženci

Karta Osm mečů naznačuje, že jste se na své pracovní dráze ocitli, nebo se brzy ocitnete v bodě, který vám bude připadat bezvýchodný a rozhodování příliš složité. Budete mít pocit, jako kdyby neexistovalo řešení, které by uspokojilo vaše požadavky a ambice, a zároveň by bylo reálně uskutečnitelné. I když o tom budete hodně přemýšlet, žádná spásonosná myšlenka se neobjeví, naopak věci se budou při hlubším pohledu zdát ještě mnohem složitější a zamotanější. Budete si muset připustit, že jste vlastně ve svém nitru tak trochu zmateni, že nemáte jasné ambice a cíle, ale spíš jen hodně vágní představy o tom, co chcete a nechcete dělat. A to je možná tak trochu i jádro celého problému. Zkuste si o tom s někým promluvit, ať už je to kamarád, kolega nebo člen rodiny, zkrátka někdo, komu věříte. Když uvidíte díky jinému člověku celou záležitost z trošku jiného úhlu pohledu, možná budete až překvapeni, že řešení existuje a je mnohem jednodušší, než jste si mysleli. Tak tedy nepodléhejte černým myšlenkám a raději se spolehněte na své skutečné vnitřní priority!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Devět pohárů vám věští velmi příjemnou a pohodovou atmosféru na pracovišti, že se budete do práce ráno snad až těšit – možná dokonce i v pondělí! S kolegy i šéfem si budete skvěle rozumět a bude mezi vámi panovat porozumění a soulad. To je velmi důležité, pro vás jako Raky ještě o to více, že jste od přírody velmi citově založeni a mezilidské vztahy jsou pro vás na vysoké příčce důležitosti. Když funguje dobrá týmová spolupráce, pak se i všechny projekty mnohem lépe daří, a to vás bude povzbuzovat do další práce. Přece jen však budou určitá citlivá témata, která bude lepší raději nenakusovat, zvláště ne před šéfem! Konec konců se nejedná o nic důležitého a byla by škoda kvůli tomu narušovat tak cennou a krásnou atmosféru vzájemné důvěry, která se jen tak často nevidí! Budete mít radost, že mezi kolegy máte takovou spoustu přátel, a váš pracovní život se často bude prolínat i s vaším volným časem, ale jen v tom nejlepším smyslu.

Lev

Karta Kolo štěstí vám přináší pohádkové výdělky a kariérní růst, ale zároveň vám připomíná, že nic z toho není trvalé a lepší bude počítat s tím raději jen na omezenou dobu! Štěstěna je totiž vrtkavá, a čím rychleji a snáz se člověk vyšvihne nahoru, tím snáz může také spadnout zpátky dolů! Tím nechceme říct, že byste neměli dobré vyhlídky udržet si svůj úspěch dlouhodobě – ale lepší a jistější bude nebrat jej jako samozřejmost! S tím taky souvisí věnovat pozornost vytváření finanční rezervy a neutratit hned všechno, co k vám přijde, třeba i hodně snadno. Příště už to totiž tak snadné být nemusí! Nebo taky může – to nikdo neví! Pomyslné kolo štěstí se totiž v životě pořád točí a jednou přeje jednomu, podruhé zas někomu jinému. Je potřeba si uvědomit, že i když jste šikovní a pracovití, vaše úspěchy zdaleka nejsou jen vaší vlastní zásluha, ale do značné míry za ně vděčíte i přízni Štěstěny. Ale konec konců, to platí pro každého, jen pro vás teď možná o malinko více, protože váš postup kupředu bude opravdu rychlý až raketový!

Panna

Karta Smrt vám připomíná, že nic na světě netrvá věčně, a v práci jednou musí přijít období rozloučit se s tím, na co jste byli zvyklí, a posunout se o dům dál směrem k novým začátkům. Pravda je totiž taková, že aby se mohlo opravdu naplno začít něco nového, je nutné říct sbohem tomu starému a přežitému, aby se uvolnilo místo a pročistila energie. Může to být trošku bolestné loučení, hlavně pokud se jedná o práci, kde jste byli dlouhá léta, ale je to možná spíš jen síla zvyku a nostalgie, než že by vám to skutečně chybělo. A tak vás během této zimy čeká konec jednoho zaměstnání a začátek jiného, výrazná změna pracovní pozice, nebo možná také odchod do důchodu nebo rozloučení se školou. Netrapte se, pokud se vám na sterém místě náhodou nepovedlo dosáhnout všeho, co jste si přáli a plánovali. Vaše ambice byly velké a dosáhli jste toho opravdu hodně, udělali jste práci, kterou je vidět, ale teď je čas jít dál. Nemá smysl to odkládat – čím dřív řeknete na shledanou, tím dřív se bude moct rozběhnout vaše zcela nová kariérní dráha, která vás v této chvíli bude naplňovat mnohem více!

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.

Váhy
Karta Sedm mečů ukazuje pracovní atmosféru, ve které se můžete spolehnout jenom sami na sebe. Nebo z toho alespoň máte ten pocit, a je vám nepříjemný, protože jako Váhám vám mnohem více vyhovuje spolupráce a dobré, harmonické mezilidské vztahy. Když si však bude každý kolem vás jenom hledět svého, přizpůsobíte se a budete to dělat taky, i když nelze ani zdaleka říct, že by vám to přinášelo spokojenost. Pokud na tom můžete něco změnit, lepší bude nezůstávat na pracovišti plném vzájemné nedůvěry příliš dlouho. Otrávené a podezíravé vzájemné vztahy totiž dokáží pěkně zkazit člověku náladu a vyčerpat vás po energetické stránce, což z dlouhodobého hlediska není zdravé. Pomalu a postupně se tedy zkuste zamyslet nad tím, jak by to šlo zlepšit. Možná budete překvapeni, že když začnete sami od sebe a budete ke svým kolegům vstřícní, třeba jim nabídnete nezištnou pomoc, začnou vám to postupně oplácet a vaše vztahy se stanou opravdovějšími a upřímnějšími. Ale pokud to nebude fungovat, nejspíš je opravdu načase vyzkoušet to někde jinde!

Štír
Karta Hvězda vám přináší jasnou vizi toho, čemu se chcete na své pracovní dráze věnovat, čeho chcete dosáhnout a jaké máte cíle. Budou to cíle hodně idealistické, odvážné, ale zároveň taky uskutečnitelné, takže se pro vás mohou stát realistickou motivací, která vás bude táhnout kupředu! Hvězda patří mezi nejkrásnější karty celého tarotu, a bude vás po celou zimu naplňovat optimismem, inspirací a činorodou energií. Budete zcela přesně vědět, co a proč děláte, ať už je to váš vlastní projekt nebo ho vymyslel někdo jiný a podílíte se na něm. Vaše nadšení pro aktivity a činnosti, kterým se budete věnovat, bude nakažlivé i pro jiné lidi, a vy budete mít radost, že se ostatní zajímají o to, co děláte a jaký to má smysl. Konečně se vám ve vaší kariéře povede skloubit příjemné s užitečným nebo taky skutečně smysluplnou práci s možností výdělku a živobytí. A k tomu vám můžeme jedině poblahopřát a popřát hodně úspěchů na této vaší krásné cestě!

Střelec
Karta Eso mincí vám přesně v duchu svého jména přináší ohromné, téměř až pohádkové výdělky, které vás již zanedlouho čekají! Je to vůbec nejpříznivější karta pro dosažení bohatství z celého tarotu, takže se máte na co těšit! Dostanete se ke zcela výjimečné příležitosti v podobě perfektně placené práce – nabídka, která se zkrátka neodmítá! Bude to ohromný dar osudu přesně v době, kdy se vám to bude mimořádně hodit. Možná jste zrovna bez práce, možná vás to v té stávající už nebaví, nebo zkrátka jen nejste spokojeni se svým platem – zkrátka uzrál čas na změnu, a toto bude jasné řešení! K takovému štěstí, jaké vás čeká, vám můžeme jedině poblahopřát, ale přece jen je zde jedna drobnost, na kterou se vyplatí dát si pozor. Peníze jsou sice důležité, ale přece jen to není jediná podstatná věc v životě, jak jistě dobře víte. Hlídejte si tedy, ať vám rychlé zbohatnutí nestoupne příliš do hlavy. Podlehnout pokušení a hnát se jen za penězi za každou cenu je totiž až příliš snadné a lákavé!



V čem jste prostě jedničky podle hvězd. Každé znamení zvěrokruhu vyniká v něčem jiném. Jeden oslní komunikačními vlastnostmi, druhý nesmírnou pracovitostí a třetí smyslem pro vkus! Jak jste na tom vy?


Kozoroh

Karta Poustevník ukazuje, že nejlépe se vám bude dařit v roli samostatného pracovníka nebo soukromého podnikatele. Naopak v týmové práci to bude trošku skřípat, takže pokud si můžete vybrat, dejte přednost individuálním úkolům, kde si můžete práci rozvrhnout po svém a nemusíte se s nikým dohadovat. Nedostatek společnosti kolegů vás bude trápit jen zpočátku, zvyknete si na něj až příliš rychle, a pak budete naopak umět ocenit svůj klid. Obecně se teď bude nejlépe dařit těm Kozorohům, kteří se ve své práci nemusí příliš často setkávat a komunikovat s lidmi. Pokud to není váš případ a děláte například ve službách, za přepážkou nebo u telefonu, budete se muset obrnit trošku větší trpělivostí, protože kolikrát byste opravdu byli nejraději sami a neustálá přítomnost lidí vám už půjde na nervy. Pak je důležité dopřát si ve volném čase odpočinek a relaxaci o samotě, například u dobré knížky nebo na procházce tichou zimní zasněženou přírodou! To vás zaručeně nabije novou energií!

Vodnář

Karta Rytíř holí vám přináší činorodou a tvořivou energií, se kterou pro vás žádný úkol nebude příliš náročný a všechno půjde zvládnout! Během svátků jste si výborně odpočinuli, a teď jste nabiti ohromnou sílou a energii pustit se opět do práce naplno. Bude vás bavit pouštět se do nových projektů, přijímat nové výzvy, zkrátka vás potěší, když se bude na vašem pracovišti něco nového dít a budete toho součástí. A to zdaleka ne pouze kvůli penězům – spíš hlavně proto, že to toužíte někam dotáhnout a něco dokázat! A to je ta nejlepší motivace! Bavit vás budou hlavně nové postupy a inovativní nápady, které se pokusíte co nejlépe začlenit do toho, co jste dělali doposud. Jak se časem ukáže, bude to mimořádně přínosné a váš šéf nebo zákazníci vaše schopnosti velmi ocení! Letošní zima pro vás tedy bude v práci mimořádně úspěšná, a dočkáte se jak kariérního růstu, tak i osobního uznání a samozřejmě skvělých výdělků. Co víc byste si ještě mohli přát?

Ryby
Karta Deset mincí vám věští příjemné období spokojenosti, úspěchů, klidu a zároveň stabilně dobrých výdělků! Zní to téměř jako ráj na zemi, a taky si to budete patřičně užívat! Po různých nestabilních obdobích ve vaší kariéře v minulosti se teď konečně budete cítit, že jste dosáhli přesně to, co jste potřebovali. Každý měsíc na účtu slušná výplata, zajímavá práce v dobrém kolektivu, no zkrátka všechno, jak má být! Jeden malinký háček to však přesto může mít, ale ten se projeví až po delší době. Ve všem tom klidu a stabilitě vám začnou tak trochu chybět nové výzvy, které by vás vybičovaly k větším výkonům a podnítily vaši motivaci. Ve vaší práci totiž dosáhnete pozice, kde již další kariérní růst není příliš pravděpodobný. Ale jak se říká, dávejte si pozor, co si přejete, mohlo by se vám to totiž splnit! A nejspíš se nechcete vrátit ze své stabilní a spolehlivé práce opět do časů, kdy jste nevěděli, co bude zítra, nebo snad ano? Tak si tedy važte to, co máte, vždyť i ta nejdokonalejší práce má vždy nějaké své malinké „ale“!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.