Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2023

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2023

vloženo 9. 1. 2023
čas čtení: 10 minut

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2023

Oslavu našeho Silvestra a příchodu nového roku 2023 už máme za sebou, ale začátek ČÍNSKÉHO NOVÉHO ROKU nastane až příští neděli, a to 22. ledna 2023. Jste připraveni na nové životní výzvy a velké změny? Právě teď přichází ta správná doba! Nový rok ve znamení čínského ZAJÍCE bude patřit jenom vám a vašim šancím!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy čeká velmi dobrý rok! Nemáte žádný důvod k obavám, leda v případě trvalé přepracovanosti. Stačí trocha rozumu a vše bude OK. Plánujte si pravidelný odpočinek stejně, jako si plánujete práci. Užívejte bylinné čaje a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Dobrá zpráva! Využijte příznivé režie vesmíru pro své zdraví. Nehrozí vám žádné náhlé příhody, ani úrazy. Vaše chronické potíže se budou zlepšovat. Je možné, že to bude i vlivem nových léčebných metod. Kujte železo, dokud… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Čeká vás klika téměř ve všem! V práci ukážete svoje přednosti. Co se týče peněz, nemůžete nic zkazit, i kdybyste chtěli. Co se týče zdraví, dbejte na prevenci. Nenáročný pohyb prospěje vaší kondici. Také je vhodná doba skončit… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci, jste citliví, ale v tomto roce také rozhodní! Budete koukat, čeho jste schopni. Měnící se vztahy vás mohou dovést k antidepresivům, přesto to zvládnete. Nejde ani tak o partnerství jako spíše o přátelství a vztahy… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Drakům se bude v roce 2023 dařit velmi dobře. Budou v kondici fyzické i psychické. Pokud máte nadváhu, je vhodný čas je zhubnout, dokážete to. Pomalu a vytrvale. Ve svém životě zaznamenáte posuny, a to v oblasti… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hady čeká rok plný změn, a většinou k dobrému! Vaše práce na sobě samých se vyplatí. Rozhodně zlepšíte svůj život, nepůjde to ze dne na den, ale pokud srovnáte začátek a konec roku 2023, uvidíte jinou realitu. Obklopujte se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dobré zdraví, prosperita, hluboký vztah. To vše má rok 2023 pro Koně. Vše má ale nějakou podmínku. Co se týče kondice, neměli byste "tahat čerta za ocas". Vyhněte se riskování a adrenalinovým sportům, fungujte na pohodu. Dbejte na pitný… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozenci Kozy mají před sebou rok velkých výzev. Vesmír se rozhodl vás někam posunout! Ale se ničeho nelekejte, máte na to, abyste obstáli. Pokud odmítáte vyjít ze své kozí ohrádky do světa změn, je možné, že na vás život… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Rok 2023 vás vyžene z komfortní zóny. Už víte, že vaše práce vás nenaplňuje, nyní to změníte. Čeká se od vás kreativita, ale to je vám vlastní! Konečně také zjistíte, jak sladit rodinu a práci. Ve všem budete úspěšní! Ze změn budete… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouty zábavný čeká zábavný rok, nudit se nebudou. Nejspíš přehodnotíte názory ve všech oblastech života. Zdraví bude stabilní a pevné, ale pozor na úrazy, neriskujte, zkuste být více v klidu. Pro vaši pohodu jsou důležití lidé… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vytrvalí zrozenci Psa se dočkají v tomto roce odměny. Bude pro vás časem blaženosti a štěstí. Tak se moc nestresujte a žijte tady a teď, ať z toho něco máte. Prakticky vše, nač sáhnete, vám vyjde, od maličkostí jako nedělní oběd… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Následující rok bude pro Vepře ve znamení osobního vývoje. Zvednete si sebevědomí. Víte, co chcete - a jdete za tím. Neposlouchejte sýčky, kteří říkají, že na něco nemáte. Dosáhnete takového života, vztahů i zaměstnání, jaké … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.