Home - Články - Láskohled 9. - 15. ledna

Láskohled 9. - 15. ledna

vloženo 6. 1. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 9. - 15. ledna

No konečně! Pro mnoho nezadaných to vypadá ve druhém lednovém týdnu velmi dobře a šancí bude dostatek. A zadaní? Myslete na romantiku a na potřeby svého milovaného partnera. Hodně láskozdaru!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš protějšek se ukáže, že absolutně není férový jedinec. Zjistíte, že ho vlastně vůbec neznáte a nemáte chuť pokračovat ve vztahu s takto falešným jedincem bez špetky morálky.

Býk
Nezabráníte tomu, že na vás váš protějšek tolik žárlí, má to totiž v povaze. Bohužel si ale už začínáte říkat, jestli vám vztah, kde musíte hlásit každý krok, za to vůbec stojí.

Blíženci
V oblasti lásky a milostných vztahů vás tento týden čekají velké změny. Celkově se nyní váš vztah posune zase o metu výš a upřímně si musíte přiznat, že jste na to dávno čekali.

Rak
Nepříjemné poznámky, které na vás poslední dobou má váš protějšek, vás odrazují od toho s ním jakkoliv trávit volný čas. Raději se mu co nejvíce vyhýbáte a děláte si vše po svém.


Lev
S jistým kolegou kolem sebe neustále kroužíte a narážíte na sebe i mimo pracovní dobu. Je to snad náhoda, nebo tomu jeden z vás tak trochu pomáhá? Jiskření je mezi vámi evidentní.

Panna
Toužíte po nějakém milostném dobrodružství! Přijde vám ale, že váš život je nudný a nemáte kolem sebe rušno, tak jak byste si představovali. Vyrazte si i sami někam za zábavou.

Váhy
Váš nový idol vás už pěkně štve a vůbec se v něm nevyznáte! Jednou vám volá snad každý den a pak se vám najednou klidně neozve i dva týdny. Jeho výkyvy nálad jsou nepochopitelné.

Štír
Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi a podporují vás. Pokud se tedy necítíte ve svém vztahu spokojení, tak byste se někomu z blízkých přátel měli svěřit. Určitě vás pochopí.


Střelec
Potřebujete momentálně čas chvilku jen sami pro sebe. Váš protějšek se vás sice snaží pochopit, ale i jeho pouhá přítomnost je pro vás značně rušivá. Potřebujete být hlavně sami.

Kozoroh
Zvýšený zájem o svou osobu si vysvětlujete tím, že jste začali cvičit. Ve skutečnosti se však jedná o vnitřní záři, která z vás vyzařuje. Jste totiž momentálně velmi spokojení.

Vodnář
Harmonie, která nastala v dlouhodobých svazcích, vás samozřejmě může překvapit, zároveň si ale říkáte, že jste si ji opravdu zasloužili. Můžete za to zejména vy díky své toleranci.

Ryby
Máte před sebou velice aktivní týden plný seznamování a nezávazného flirtování. Jste hodně společenský jedinec, který se rád a dobře baví a u opačného pohlaví bývá velmi oblíben.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.