Home - Články - Lednový úplněk v Raku

Lednový úplněk v Raku

vloženo 4. 1. 2023
čas čtení: 6 minut

Lednový úplněk v Raku

První úplněk v roce 2023 nás potěší již hodně brzy – v noci na 7. ledna 2023 v 0:07. A pozor, ve znamení Raka snadno zahraje na naše city!

sdílet článek na facebooku

Luna v Raku plná citlivosti

Magická síla úplňku představuje vrchol celého lunárního cyklu a vybičuje jeho silnou energii na naprosté maximum. A protože znamení Raka, které teď vládne lunárnímu kalendáři, se spojuje s hlubokými city, pocity a intuicí, bude tato kouzelná noc znamenat výpravu do říše citů, lásky, ale taky tajuplného mimosmyslového vnímání. Je to ideální doba pro věštění a kouzla lásky, a protože tento úplněk krásně vychází na víkend, je jako stvořený pro rande a romantickou noc ve dvou!

Pozor si však dávejte na sklony k až přílišné přecitlivělosti a návalům emocí, které se mohou snadno objevit. Vyhýbejte se proto řešení a rozebírání problémů ve vztazích, hádkám a konfliktním situacím. Úplněk totiž zvyšuje riziko podrážděné nálady, takže takhle předejdete mnoha zcela zbytečným problémům.


Citlivost může dolehnout taky na osamělé duše, melancholickou náladu zkuste zahnat třeba veselou knížkou nebo komedií, a rozhodně nepouštějte své pocity na trudnomyslné výlety do říše vzpomínek na nešťastné lásky nebo cokoliv podobného. Úplněk je zde proto, abychom si užívali krásu života, ať už s láskou, rodinou, přáteli nebo klidně i sami.

Kdo by měl být nejopatrnější?

Nejsilněji bude tento úplněk působit na lidi narozené v Raku a taky na Kozorohy, kteří slaví tento měsíc své narozeniny. Pro vás je to doba, kdy se můžete hlouběji zkontaktovat s hlasem vaší duše, třeba pomocí meditace nebo výkladu karet. Zároveň však můžete více pociťovat i ty méně příjemné vlivy plné Luny, jako je přecitlivělost, nervozita a v neposlední řadě také nespavost. Vyhýbejte se tedy stresu a ideálně si udělejte co nejvíce volného času pro sebe.


Po zdravotní stránce jsou nyní citlivější žaludek a ženské orgány, takže těmto partiím se vyplatí věnovat zvýšenou péči. O úplňku v Raku se nepřejídejte a dopřejte si lehčí a zdravou večeři v duchu racionálního stravování.

Záludnosti v komunikaci

Zajímavým jevem na obloze je nyní konjunkce planety Merkur se Sluncem. Zároveň je Merkur v opozici s Lunou. To může vyvolat určité potíže s komunikací co se týče citů. Na jedné straně není problém říkat věci otevřeně a projevit se, ale na druhé straně to může vést k přecitlivělým reakcím, nedorozuměním a rozporům mezi rozumem a city. Konec konců, již samotná opozice Luny v Raku a Slunce v Kozorohu – což je to samé jako Račí úplněk, jen řečí astrologa – nám otevírá velmi silný rozpor mezi hlavou a srdcem. Ale i v protikladech lze najít harmonii, i když to může být trnitá stezka. A to je taky o důvod více, proč se v tuto krásnou úplňkovou dobu vyhýbat náročným tématům týkajícím se vztahů a pocitů, a nechat si je na jinou, méně vypjatou dobu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.