Home - Články - Budou padat hvězdy - přejte si něco!

Budou padat hvězdy - přejte si něco!

vloženo 3. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Budou padat hvězdy - přejte si něco!

Obloha nám ještě ve vánočním období, které většina z nás drží do Tří králů, nabídne nebeskou podívanou. Z nebe se budou sypat Kvadrantidy. Nejedná se o právě malý meteorický roj, takže byste si měli nachystat přání do zásoby. A jak si správně přát? To je také malé kouzlo.

sdílet článek na facebooku

Kvadrantidy ze souhvězdí Pastýře

Možná máte pocit, že jste si letos příliš výhledu na hvězdnou oblohu neužili a tu pravou vánoční hvězdu třeba ani neviděli. Vynahradí vám to od 1. do 10. ledna meteorický roj ze souhvězdí Pastýře. Astronomové o souhvězdí Pastýře v souvislosti s meteorickým rojem mluví jako o radiantu. Radiant je bod, z kterého viditelně vyletují jednotlivé meteory. Takže nám symbolicky na závěr vánočního období pastýři zvěstují, že budou padat hvězdy.

Maxiumum přání 4. ledna

Pokud chceme mít možnost vyslovit co největší počet přání, bude ideální, pokud si sledování naplánujeme na 4. ledna. To roj dosahuje svého maxima, a zatímco v jiné dny vidíme v uvozovkách jen 60 meteorů, nyní to může být 200 meteorů v hodině.

Můžeme si napsat dlouhý seznam přání a brát je postupně, nebo dát na to, co nám ve chvíli zahlédnutí meteoru zrovna přijde na mysl. Obvykle přání, které se vám vybaví v souvislosti s aktuální padající hvězdou, bývá nejsilnější.

A klidně neomezujte přání jenom na sebe, představte si, co by vám udělalo radost v souvislosti s vašimi přáteli či blízkými. Nebo co byste chtěli změnit okolo sebe nebo dokonce, co by se mělo změnit na celé planetě. Přání ve vánoční období jsou silná a ještě, když padají hvězdy, tak se mohou dít přímo zázraky.



Magie přání

I přání si má ale svoje magická pravidla. To nejdůležitější je, že pozitivní přání se vám nějakou formou vrátí v dobrém a negativní ve zlém. Proto dávejte velmi dobrý pozor na to, co si přejte. Pokud si třeba budete přát, aby vaši tajnou lásku konečně opustila přítelkyně, rozhodně to není pozitivní přání. Počítá s tím, že bude někdo nešťastný. Zkuste raději ponechat volnou ruku padající hvězdě a přejte si svůj vysněný vztah. Pokud je ten, koho tajně milujete, ten pravý, najdete si cestu k sobě. Ale může se stát, že ten pravý je někdo docela jiný a teprve v jeho náručí poznáte vše, po čem právě nyní v roji padajících hvězd, budete toužit.

Ohledně přání existuje ještě jedna pověra, že by se nemělo nikomu říkat, jinak že se nevyplní. Jestliže tomu podvědomě věříte, tak se to raději pokuste dodržet. Pracujete-li ale naopak cíleně s afirmacemi – pozitivními formulemi, jejichž opakováním zvyšujete jejich sílu, pak klidně jděte se svým přáním ven.

Opakujte sobě i všem, že už jste naprosto zdraví, milovaní, zamilovaní, bohatí, šťastní, nebo cokoliv dalšího, co jste si přáli. Představujte si v duchu, jakou mají vaše sny podobu, vůni, chuť. Prostě jimi zaplňte svou mysl a nedejte prostor černým myšlenkám. Dovolte ohni, který jste na chvíli viděli na obloze, aby zažehl tu správnou jiskru.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.