Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. ledna

Týdenní horoskop 2. - 8. ledna

vloženo 31. 12. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. ledna

Krok do budoucnosti nemusí být krokem do neznáma! Nechte se vést hvězdnou energií a v novém roce 2023 určitě nebudete ztracení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nový rok očekáváte s nadějí a nadšením. Stoprocentně věříte, že bude mnohem lepší než rok minulý. Jste pozitivně naladění a svou dobrou náladou a optimismem strhnete i další lidi ve vašem okolí. Je to poznat i na tom, že ostatní s vámi rádi tráví čas.

Býk
Do nového roku nevstupujete šťastnou nohou. Pocítíte to zejména v pracovní oblasti, kde se vám nebude příliš dařit. Máte toho momentálně hodně a následující dny pro vás budou hodně stresující. Nějak je pro vás nástup do pracovního stereotypu náročný.

Blíženci
Ve finanční sféře se vám tento týden daří. Možná se vám podaří získat si přivýdělek, díky kterému se vám podaří ušetřit si nějaké penízky navíc a celkově si po finanční stránce polepšíte. Přesně to se vám hodí a jste rádi, že si můžete víc dovolit.

Rak
Mars není v příliš blahodárném trigonu s vašim znamením. Odrazí se to zejména v milostných vztazích, které nebudou příliš harmonické. Možná se objeví i hádky a nějaké ty slzičky. Musíte si říct, že se jedná jen o přechodnou záležitost a bude líp.


Lev
Tento týden budete mít velice společenskou náladu, která se odrazí na vašem snadném seznamování s neznámými osobami. Samozřejmě že vaše komunikační schopnosti jsou nyní na vrcholu a samozřejmě i s tím souvisí i vaše charisma. To bude doslova oslnivé.

Panna
V minulém roce jste udělali spoustu chyb a nyní jste si dali předsevzetí, že je chcete napravit. Máte k tomu velice dobře nakročeno a samozřejmě neusínáte na vavřínech a hned na začátku roku jste udělali pár zásadních kroků, které byli nejnutnější.

Váhy
Už máte dost toho, jakými lidmi se v životě obklopujete. Naopak byste rádi, abyste měli vedle sebe lidi, kterým důvěřujete a víte, že vás za vašimi zády ošklivě nepomlouvají. Jste charismatický člověk, který má na mnohem navíc. Tak směle do toho.

Štír
Začátkem roku trpíte velkými bolestmi hlavy. Máte za to, že stres v práci se jistě podepsal nejen na vašem duševním zdraví, ale i na tom fyzickém. Cítíte se unavení a celkově bez energie, budete doufat, že se vám vaše pověstná vitalita brzy vrátí.


Střelec
Mezi vámi a jedním kolegou to poslední dobou jiskří. Samozřejmě se snažíte myslet racionálně a nechcete se zbytečně nechat přemoci emocemi. Naopak to vidíte jen na chvilkové vzplanutí, které by nemělo dlouhého trvání. Navíc je práce pro vás důležitá.

Kozoroh
Potkáte velmi zajímavého člověka, který vám v mnohém změnil pohled na to, jak se dívat na svět kolem vás. Není nic příjemného, když se spletete v příteli, ale vy jste díky této nové osobě ve svém životě zjistili, kolik lidí vám ve vašem okolí lže.

Vodnář
Jste člověk, který nikdy nepromarní žádnou příležitost, aby se dobře pobavil. Máte rádi, když je kolem vás živo a umíte si život užívat plnými doušky, což je skvělé, protože jednou budete mít na co vzpomínat a vaši přátelé i rodina samozřejmě také.

Ryby
Na předsevzetí si většinou moc nepotrpíte, ale zjistili jste, že přece jen něco musíte změnit. Zejména jste se rozhodli, že si nic nebudete dělat z řečí ostatních lidí a změníte své chování vůči některým jedincům. A své slovo také samozřejmě dodržíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.