Home - Články - Něžná láska, žhavé jiskření i pořádné drama - co si pro vás hvězdy připravily v roce 2023?

Něžná láska, žhavé jiskření i pořádné drama - co si pro vás hvězdy připravily v roce 2023?

vloženo 29. 12. 2022
čas čtení: 6 minut

Něžná láska, žhavé jiskření i pořádné drama - co si pro vás hvězdy připravily v roce 2023?

Vášnivá lyžovačka v romantických horách, rande v útulné vinárně a tajemný neznámý v nóbl galerii - láska v roce 2023 na vás může čekat kdekoliv. Jste už zadaní? Nevěšte hlavu, máme pro vás nejlepší tipy, které vám pomohou dodat vašemu vztahu novou šťávu a velkou dávku pohody. Co lákavého si tedy planety přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
První znamení zvěrokruhu oplývá magnetickou přitažlivostí a zároveň snahou jít hlavou proti zdi. Berani, vaším nejdůležitějším úkolem nejen na poli lásky bude soustředění se na opravdovou hloubku. Nedejte tolik na lesklé pozlátko, v lásce neblázněte a nechovejte se jako slepí. Je to sice vaše specialita, ale mnoho štěstí vám dosud nepřinesla, že? Romantice bude přát hlavně duben - nezadaným přivane nové nápadníky, ovšem je třeba dát si pozor na unáhlená lákadla z internetu. Zadaní se na jaře mohou těšit na oživení ve vztahu. Opatrní buďte v září a v listopadu, pozor na drobná zbytečná nedorozumění. Na toto období raději neplánujte ani svatby.

Býk
Dobrá zpráva na začátek - přichází k vám ve všech ohledech lepší rok! Až nenasytní požitkáři a svůdní smyslníci jako vy budou v novém období ve svém živlu. Rok 2023 bude nadmíru přát romantice, příjemným aktivitám a milostnému hýření. Užívat si budete plnými doušky, rodiny se mohou těšit na další přírůstek do tlupy. Nejvíce radosti vám dopřeje žhavá Venuše v květnu, měsíci k lásce stvořenému, kdy mají i nezadaní největší šanci na seznámení třeba na večírku nebo v galerii. I když budete tento rok miláčkem štěstěny, nezapomínejte naslouchat své intuici. Dařit se bude obzvláště v lednu a květnu, pozor si dejte na drobné úskoky planet v červenci.

Blíženci
V novém roce budete překypovat energií, ale dávejte si pozor, abyste ji nevěnovali jenom svým potřebám a přáním, hlavně v březnu a v srpnu. Jsou kolem vás i ostatní lidé! Začátek nového roku bude ještě doznívat v rytmu toho starého - přehršel milostných vyznání, spousta ctitelů, mraky nabídek… Ale kdo je ten pravý? A nebude lépe vidět, když si sundáte své někdy sebestředné brýle? Láska pak na vás může čekat třeba v kině, na koncertě nebo kavárně. Než se ve svém milostném zmatku vyznáte, přijde září a prosinec, klidné měsíce, které extrémně přejí sexuálnímu jiskření. A na konec roku hvězdy předpovídají dokonce třpytivý prsten v sametové krabičce!


Rak
Čeká vás úkol jediný, zato však velmi důležitý - otevřít své srdce lásce! Jupiter vás za to pak v horkém létě odmění žhavými setkáními a něžnými schůzkami. Zadaní by měli být opatrní v říjnu a v listopadu, kdy jejich duši může ovládnout žárlivost. Než jí dáte nespoutaný průchod, zameťte si nejdříve před vlastním milostným prahem… I malý nevinný flirt může ohrozit celý váš vztah! Hvězdy chtějí, abyste se naučili přímočařejší komunikaci v lásce a přestali konečně kličkovat. Je to náročná výzva, věřte ale, že veškeré úsilí a láskyplná ukázněnost budou po právu odměněny.

Lev
Lvi salonů, čeká vás skvělý rok! Přitahujete k sobě totiž objekty vašeho zájmu stejně silně jako samotné zářící a hřejivé Slunce. Také v roce 2023 se objeví velké množství těch, kdo by se ve vaší přítomnosti rádi vyhřívali, ale jen jedna osoba bude tou odměnou, se kterou vás čeká ta nejsladší a hlavně skutečná láska. Potkat ji můžete hned v lednu na lyžích! Dařit se vám bude i v dubnu a září, naopak květen může zamíchat kartami především zadaným párům, kterým se do idylky přimotá zbytečná žárlivost.

Panna
Rozvaha, trpělivost, postup krůček za krůčkem, žádné vzdušné zámky, to by měla být vaše mantra pro příští rok, i když tahle slova nepatří zrovna k vašim oblíbeným. Vězte, že ne každý, kdo vám sladce zpívá, s vámi má také stejně sladké úmysly! Už vás zdobí snubní prsten? Základy vašeho vztahu by mohla podkopat nevěra, tajemství a nejistota hlavně v březnu, na přelomu května a června. Naopak nezadané čekají eskapády plné milostných rozkoší, především v divokém červenci, a za správné konstelace případně dokonce potomek a svatba.


Váhy
V příštím roce budete stejně jako dosud rozsvěcovat každý prostor, do kterého vstoupíte, a s nonšalancí a grácií dobývat svět. Setkání s novou láskou přejí měsíce únor, květen a červen a to především na cestách. Na konci léta vás laskavá Venuše zasype přímo ohňostrojem lásky a pro mnohé se rozeznějí svatební zvony. Pro koho jsou už kostelní zvony jen vzpomínkou, měl by si dát pozor na zbytečné hádky, mohly by nepěkně skončit. Šťastné budou měsíce květen a září, obezřetnosti je třeba v dubnu a říjnu.

Štír
Jiskření, potěšení, nadšení, nový příliv energie - to vše vás čeká v novém roce 2023! Vynikáte jako skvělí milenci a zároveň psychologové, a proto jste neodolatelní. Pokud toužíte po seznámení, vsaďte na červnové a červencové výlety do blízkosti rotund nebo gotických staveb, můžete tam narazit na druhou půlku vaší duše. Zadaní si užijí smíření, společný odpočinek a relaxaci na příjemných místech převážně v červnu a červenci a nebudou váhat do svého vztahu investovat. Trochu obtížnějšími měsíci mohou být květen a prosinec.

Střelec
Ani v novém roce 2023 vás nebude opouštět touha po svobodě a nezávislosti. Nechybíte nikde, kde to žije a právě na takovém místě by mohl být i váš nový protějšek, který ve vás zažehne ještě mnohem větší oheň, hlavně v příznivých měsících, kterými jsou leden a červenec. U zadaných se milostné záležitosti dostanou na příliš tenký led v měsíci červnu, kdy s přicházejícím létem přichází nebezpečné pokušení v podobě milenců a milenek. V druhé polovině roku by se měla situace uklidnit a na cestě může být přírůstek do rodiny.


Kozoroh
Láska pro vás v přicházejícím roce nebude tím nejdůležitějším aspektem života, přesto však na milostném poli budete zářit. Seznámit se můžete hlavně na začátku roku, dobře se rozhlížejte v jásavém květnu, žhavém srpnu a klidném listopadu. Největší šanci okouzlit budete mít na cestách. Vsaďte na svou sofistikovanost i vtipnost a nemůžete pohořet. U manželských párů hrozí drobné neshody především v září, ale řešení je jednoduché - pokud dáte kompromisu přednost před svým egem, proplujete zase do klidu a pohody.

Vodnář
Vodnáři, těšit se můžete na hlavně na druhou polovinu roku, která vám přinese naplnění v osobním životě přesně tak, jak si představujete. Už od začátku roku totiž budete naprosto okouzlující a vaše kouzlo bude přitahovat jen stejně naladěné lidi. Ten nejzajímavější protějšek ovšem nezadaní potkají v knihovně na přednášce nebo podobně intelektuálním místě až na přelomu května a června. Zadaní novým rokem proplují v příjemné atmosféře sounáležitosti a sehraném vychutnávání si společných chvil. Jediný měsíc, ve kterém to může trochu nepříjemně zajiskřit, je červenec.

Ryby
Exotická tantra a dokonalý souzvuk duší, to jsou vaše priority v lásce. V roce 2023 na vás budou kladeny větší nároky, které vás mají odnaučit pasivitě a strachu jednat sami za sebe. Už se nic nevyřeší “tak nějak samo” a platí to také pro vztahy. Když ve zkouškách obstojíte, a vy určitě obstojíte, Neptun je připraven splnit vám všechna přání. Na škodu vám může být jen vaše nadměrná citlivost a empatie. Nejsnadněji se seznámíte na vernisážích, v galeriích nebo u vody. Nejkritičtější je srpen, především pro manželské páry, řešením nesnází je snaha věci řešit. Naopak šťastné období je únor a červenec.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.