Home - Články - Předsevzetí do nového roku podle vašeho znamení

Předsevzetí do nového roku podle vašeho znamení

vloženo 28. 12. 2022
čas čtení: 10 minut

Předsevzetí do nového roku podle vašeho znamení

Často si dáváme předsevzetí, která nedokážeme dodržet. Pojďme si posvítit na to, co doopravdy potřebují zlepšit jednotlivá znamení a jakou formou se snažit, aby naše cíle byly dosažitelné.

sdílet článek na facebooku

Beran – 20.3. až 20. 4.
Beraní planetou je ohnivý Mars. Každý Beran sám ví, jak rychle vzplane pro nějakou věc, jak rychle je zklamaný, jak se snadno naštve. Vaší devizou je obrovská energie, kterou vnášíte do společného prostoru. Vše děláte naplno. Učte se dýchat. Budete-li stát před zásadním rozhodnutím nebo na vás přijdou bouřlivé emoce, desetkrát se nadýchněte v rytmu 8:8:8. To znamená na osm pomalých dob nadechnout, stejně tolik zadržet a pak vydechnout. Nechte své hnutí mysli trochu dozrát. Svou sílu neztratíte, získáte novou moudrost.

Býk – 20. 4. až 21. 5.
Planetou Býků je milostná Venuše. Prožíváte smyslové prožitky na 200 procent, ať se jedná o chuť jídla nebo dotek. V citech jste vášniví, stálí a trpěliví. Milovníci jste excelentní. Ohrožujete ale své zdraví nadužíváním požitků, ať už jde o jídlo, alkohol, cigarety nebo omamné látky. Býci, sáhněte si do svědomí. Omezte, na čem jste závislí. Poznáte, zda máte nad sebou vládu. Prociťte, jak se vám fyzicky uleví, pročistí mysl, zlepší nálada, přejdou chronické obtíže. Udělejte to pro sebe.

Blíženci – 21. 5. až 21. 6.
Jejich průvodcem je tulák Merkur. Každý blíženec má dvě tváře. Nejde o přetvářku! Snadno přepínáte ze společenského člověka na mrzutého, zklamaného morouse. Topíte se v náladách. Vyvarujte se extrémů, bude se vám žít snáz. Záleží jen na vaší vůli. Ve stavu euforie děláte maléry. Dejte si závazek, že budete dávat pozor na svou míru, ať už v alkoholu či lezení po skalách. Pracujte na změně přístupu k úzkosti a depresi. Máte sklony vidět vše černě. Mluvte o tom s partnerem. Veďte si deník. Zkuste to aspoň měsíc, uvidíte, jaký skok to bude pro váš seberozvoj.


Rak – 21. 6. až 22. 7.
Rak žije pod citlivým vlivem Luny. Je spojen se živlem vody a tím pádem s city. Raci, vy jste velcí citlivci! Váš život se v podstatě točí v lunárních cyklech. Je dobře, že jste napojení nahoru, to vám dává dar velké intuice. Ale pozor na výkyvy za úplňku a novoluní. Zkuste přetvořit tento vliv na pozitivní, berte si od Luny sílu, kterou vám dává. I s pomocí našich článků se můžete dobře připravit. Už jen pozitivní očekávání těchto období a vědomé prožívání vám pomůže. Úplněk je zdroj inspirace, novoluní zase vnitřního úklidu. A také vnímejte osoby, které se nacházejí na periferii vaší pozornosti. Uvidíte sami, co to přinese.

Lev – 22. 7. až 23. 8.
Lev žije v záři Slunce. Je zvyklý, že je na něj upřena pozornost okolí, a také to vyžaduje. Lvíci, jste královské znamení. Někdy jste však jako panovník také rozmarní a ješitní. Velikosti svého znamení musíte dorůst zkušenostmi a prací na sobě. Vaším úkolem je zářit, pomáhat slabým, rozhodovat moudře, inspirovat a chránit. Nikoliv buzerovat a prohánět lidi kolem. Nežárlete na ty, kterým se něco povedlo, kteří jsou dobří ve svém oboru. Učte se od nich, přátelte se s nimi. Pokora králi sluší. Vnímejte více lidi kolem, nechtějte vždy hrát prim.

Panna – 23. 8. až 23. 9.
Stejně jako Blížence vede Panny Merkur. Dává jim velkou škálu činností, v kterých vynikají, ale také pečlivost, s kterou je konají. Pomáhá tomu také ukotvení v Zemi, ta dává Pannám stabilitu. V důsledku toho mohou být někdy upjaté, zaměřené na systém a jeho dokonalé plnění, komisní k podřízeným, kolegům, ale i přátelům a rodině. Panny, potřebujete si trochu za lumpačit, podnikněte track, při kterém se umažete a poznáte nové kraje. Trochu si zaflámujte. Ukažte blízkým lidskou tvář. Touhu po dobrodružství a legraci, svou velkou energii máte v sobě.


Váhy – 23. 9. až 23. 10.
Váhy, vaší planetou je Venuše stejně jako Býkova. Jste mnohem dále v kruhu znamení, a tak máte požitkářství lépe zpracované. Máte dánu přirozenou moudrost, která vám v mnoha situacích pomáhá. Jste tolerantní k partnerovi, rodině, kolegům. Chápete lidská hnutí, umíte odpouštět. To je vše fajn, jen občas zvažujete všechny hlediska a nevíte, které je správně. Věřte své intuici, pokud vám váhavost komplikuje život, ptejte se srdce – nikoliv mysli, která tvoří konstrukty! Dejte na pocit, ne na logiku. Cvičte se v naslouchání této intuici srdce a budete mít jednodušší život.

Štír – 23. 10. až 22. 11.
Milí Štíři, vy jste záhada sama. Vaší planetou je Pluto, o kterém vědci rozhodli, že už planetou není. Vy jste s ním však pevně spojeni a žádný člověk vesmíru neporoučí. Pluto koluje na samé hranici Sluneční soustavy a jeho dráha se mění podle toho, jaké jevy se odehrávají vně. Ještě že vás máme, protože jste naší spojnicí s jinými světy, bytostmi a duchy. Tyto energie cítíte tak samozřejmě, že si myslíte, že to tak má každý. Někdy těmito vlivy trpíte. Neztraťte se v labyrintu energií. Jděte cestou světla, nevzývejte temnotu, věřte, že jste napojeni na vesmírnou Lásku, která vše tvoří. O temnotě víte své, miřte vždy do světla. Buďte pozitivní, obklopujte se dobrými lidmi, buďte na sebe hodní a nesuďte se. Jste naším majákem, který nás ostatní vede do nebe či někdy do pekla. Buďte to první!

Střelec – 22. 11. až 21. 12.
Jupiter řídí vaše kroky, jste děti štěstěny. Jste zvyklí nabrat směr a jít k cíli. Neváháte, nepochybujete, věříte. Druhým dodáváte naději. Možná proto jste zvyklí riskovat a o ničem moc nedumat. Vaší Achillovou patou může být zbrklost. V práci i soukromí své plány dobře promýšlejte, važte rizika. Buďte stále optimističtí, ale raďte se. Pozor, ať slovy nebo činy neublížíte někomu, kdo není tak přímočarý, například Štíři, Raci či Ryby mohou být vámi zaskočeni. Zvažte, jaké hodnoty ve svém životě máte, určete si priority a tyto hodnoty opatrujte.


Kozoroh – 21. 12. až 20. 1.
Vaší planetou je Saturn. Dává vám obrovskou vytrvalost a zodpovědnost. V podstatě je nemožné, abyste nebyli dobří v tom, co děláte. Staráte se o všechny kolem, víte, co kdo potřebuje, a dokonce si umíte rozvrhnout čas na práci a čas na odpočinek, jste výborní manažeři. Vy jste tím dospělým ze širokého okolí! Někteří lidé na to mohou láteřit, ale když mají problém, přijdou za vámi. Na čem tedy pracovat? Zapomínáte na dítě v sobě – Sinisalo, podle indiánů – a to si chce hrát, neplánovat, jíst dobroty, poznávat nové věci a přitulit se. To, co sami dáváte, také potřebujete. Myslete víc na sebe, abyste byli v energetické rovnováze.

Vodnář – 20. 1. až 18. 2.
Uran vám dává neklid, ale také vizi, která sahá daleko za hranice myšlení ostatních. Jste velice originální, dovedete vymyslet řešení problému lusknutím prstu. Ve svých oborech i filosofii jste daleko před ostatními a je dobré, pokud máte možnost navrhovat nové koncepty. Konzervativní lidé vás pokládají za outsidera. Pokud jim budete chtít vysvětlit své teorie, musíte trochu mluvit jejich jazykem. Možná nechápou, že jezdíte ve starém vraku a chodíte roztrhaní, protože vám na tom nezáleží, a že nejste bezdomovec. Býváte sužováni nervozitou a neklidem, přimkněte se k někomu stabilnímu, například znamení Raka nebo Kozoroha. Poslouchejte klidnou hudbu, meditujte, pijte bylinné čaje. Vytvořte si pravidelný rituál. Pomůže vám to prezentovat své myšlenky srozumitelně a také vám bude líp.

Ryby – 18. 2. až 20. 3.
Rybičky, vaší planetou je Neptun. Vaším živlem voda. A vaší doménou city. Kdyby city byly barvy, vše kolem vás by bylo vybarvené, láska červeně, naděje modře, smutek černě. Vliv na vás má i Jupiter, který vám dává smysl pro spravedlnost a pomoc. Pro svůj život potřebujete svá zákoutí, kam si můžete zalézt, zázemí a klid. Stejně jako rybka uložená do měkkého bahna rybníka. A také své vztahy, které nerady měníte. Pečujte o svůj domov a o své nitro, ale nebuďte tam schovaní pořád. Dejte si závazek, že jednou dvakrát do měsíce půjdete poznávat neznámo a třeba s někým blízkým po boku. Ať už je to jídlo, film, hudba nebo večírek, vyskočte někdy nad hladinu svého světa, abyste se mohli rozvíjet.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.