Home - Články - Silvestrovský tarotový horoskop 2022

Silvestrovský tarotový horoskop 2022

vloženo 26. 12. 2022
čas čtení: 10 minut

Silvestrovský tarotový horoskop 2022

Jaký bude váš start do nového roku 2023? Která znamení se rozloučí se starým rokem ve velkém stylu? Karty vědí, jaký vás čeká Silvestr!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva poháry
vypadá opravdu slibně, protože jejím poselstvím je láska a krásný milostný vztah! Takže můžete jásat, poslední den v roce si užijete po boku své milé polovičky - a nebo raději nové lásky? To už je na vás, milí Berani, ale ať už jste zadaní nebo zatím single, můžete se těšit na spoustu romantiky a příjemný večer ve dvou! Ale nepůjde zdaleka jen o erotiku, ale o harmonii spřízněných duší, které si mají navzájem co říct! Pokud jste zadaní, znamená to, že váš vztah se oživí a přijdete společně na nové nápady a inspiraci do nadcházejícího roku. A pro ty nezadané z vás je to ještě lepší zpráva, protože lepší start do nového roku než novou velkou lásku si lze jen stěží představit! Takže se nebojte seznamování a nezůstaňte sedět doma, protože silvestrovské rande bude stát za to! Láska vás může překvapit tam, kde byste ji nečekali, a stejně tak vás může ohromit nová jiskra ve starém vztahu!

Býk
Karta Tři hole
má pro vás dobré zprávy a do roku 2023 vstoupíte přesně tak, jak by to mělo být vždy – staré záležitosti budete mít uzavřené a s chutí a nadšením se budete dívat kupředu! Tyto dny jsou pro vás Býky velmi příznivé a ponesou se ve znamení aktivity a činorodosti. Mezi svátky si úspěšně doděláte kdejaké resty, které vás ještě tíží, a pak můžete vyrazit kupředu s čistým stolem a novou energii. Budete moc rádi, že můžete uzavřít staré projekty a už na ně nemyslet. Silvestr bude pro vás zároveň také oslavou toho, co se povedlo a co můžete nechat za vámi spolu se starým rokem. Teď je čas na nové plány, které vás budou bavit! Najdete v sobě spoustu motivace a nadšení pro novinky ve vašem životě. A pokud se zatím nic neobjevilo, to nevadí, již brzy to přijde. Jste připraveni na nové začátky a otevřeni novým možnostem, a přesně tak to na Nový rok má být!

Blíženci
Karta Páže pohárů
má pro vás, milí Blíženci, připravena zajímavá a krásná překvapení! Bude se to týkat lásky a citů, takže letošní Silvestr bude pro vás krásně jiskřivý a romantický! Objevíte v sobě netušené city, které se budou rozvíjet opatrně a pozvolna, ale o to slibněji to bude vypadat do budoucna. Pro nezadané Blížence má tedy tarot jasnou věštbu, a to je krásná silvestrovská láska! Možná se seznámíte na silvestrovském večírku a hned si padnete do oka, ale nemusí to být zdaleka láska na první pohled. Nepodceňujte proto ani nová přátelství, protože kdo ví, co se z nich časem vyklube! Anebo se právě teď může nádherná zamilovanost překvapivě vyklubat z vašeho starého přátelství! A jak na tom budou zadaní Blíženci? Vám tarot věští zlepšení vztahu díky společnému Silvestru. Soustřeďte se však spíš na společné záliby a zájmy než na žhavou erotiku!


Rak
Karta Eso pohárů
má pro vás, milí Raci, přímo nádhernou věštbu – můžete se těšit na nádherně zamilované rozloučení se starým rokem, a to v duchu romantiky, vášně a velké lásky! Tak si počkejte, co krásného si pro vás osud překvapil! Ale taky mu můžete vyjít trošku vstříc a naplánovat si romantický večer ve dvou s vaší drahou polovičkou. Pokud máte děti, bude fajn jim vymyslet jiný program, třeba party s přespáním u kamarádů. Vy se pak můžete naplno věnovat s partnerem jen sami sobě a vaší lásce! Štěstěna však přeje i nezadaným Rakům. Co byste řekli na krásné silvestrovské rande? Věřte tomu, že se objeví ta správná příležitost, s kým na něj vyrazit. Třeba se to semele až na poslední chvíli, ale o to příjemnější překvapení to bude. Nebo vás čeká váš vysněný protějšek na silvestrovské oslavě, které se zúčastníte, a do nového roku pak už můžete vykročit společně!

Lev
Karta Král pohárů
prozrazuje, že do nového roku 2023 vstupujete s harmonií v duši, a hlavně ve vztazích. Vaše srdce je otevřeno lásce a toužíte ji dávat jak svým nejbližším, tak především i partnerovi. Pokud ho máte, pak se vaše rozloučení s rokem 2022 ponese v duchu lásky a manželské nebo partnerské pohody. Takže to bude velmi příjemné a silvestrovský večer si užijete naplno a v dobré náladě! Nezadaní Lvi taky zatouží po bezpečí láskyplného vztahu, a pokud vyrazíte na večírek, jistě si nenecháte ujít příležitosti k seznámení. Ale nejde vám jen o vášnivý úlet na jednu noc – i když ani ten by nebyl úplně k zahození! Především toužíte po tom najít toho pravého člověka, kterému můžete v dalším roce dávat svou lásku a sdílet společný život. A díky tomu, že máte ve věcech jasno, víte, co hledáte a co potřebujete, pak máte i velkou šanci skutečně to najít a splnit si své sny!

Panna
Karta Kolo štěstí
vám věští pořádně překvapivého Silvestra plného nečekaných událostí a obratů! Nudit se tedy rozhodně nebudete, milé Panny! Ale raději si ani nedělejte žádné příliš promyšlené a detailní plány, i když to máte rádi, protože ono to nakonec stejně bude všechno jinak! Dovolte Kolu štěstí, ať se pořádně roztočí, a roztočte to na Silvestra spolu s ním! Nechejte se unášet proudem událostí, tak jak budou přicházet, ať je to například pozvání od přátel na poslední chvíli, nečekané setkání, spontánní nápady a tak podobně. Určitě si to užijete a budou z toho báječné zážitky a vzpomínky! Jediné, co se vyplatí si trošku hlídat je peněženka, protože při takové spontánní a nevázané zábavě se člověk snadno rozšoupne víc, než by si přál, tak na to myslete. Jinak však bláznivým a překvapivým událostem nestojí nic v cestě a kdo ví, kde a s kým nakonec přivítáte půlnoc!


Váhy
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že nad Silvestrem a otázkou kde ho oslavit asi celkem intenzivně přemýšlíte. Jaksi se vám zatím nedaří přijít na to správné řešení, které by vás opravdu bavilo, a tak různě spekulujete, jaké by mohly být možnosti. Taky byste byli rádi, kdyby vás to nevyšlo příliš draze, a docela rádi byste se nechali někam pozvat, případně se někam, kde se nebudete nudit, tak trošku vetřeli. Tarot vám však říká, milé Váhy, že podobné spekulace budou nakonec stejně k ničemu. Raději nechejte věci být a spolehněte se na to, že osud to už nějak zařídí, a že si to nakonec užijete, ať už to dopadne jakkoliv. Nejspíš si říkáte, že co si sami nezařídíte, to nebudete mít, ale Silvestr je čas trošku se odvázat a nedělat si zbytečné starosti. Kolem vás bude spousta zajímavých lidí, jen to chce trošku se jim otevřít, nepřechovávat nedůvěru k těm, koho neznáte nebo se vám na první pohled až tak nelíbí, zkrátka bavit se a seznamovat s kýmkoliv. Budete nakonec příjemně překvapeni, že to bude lepší než vaše původní plány!

Štír
Karta Páže mečů
ukazuje, že potřebujete najít v sobě odvahu zkoušet nové věci, a hlavně si říct o to, co chcete! Tento Silvestr si můžete užít přesně podle vašich představ a snů, milí Štíři, ale znamená to, že nesmíte na nic čekat a musíte si zkrátka jít za svým! Někdy to chce prostě jen říct si jasně a otevřeně, co byste chtěli dělat – a nemít obavu, co tomu řekne vaše okolí, ať už rodina, partner nebo přátelé či kolegové. Toužíte po nových a neotřelých zážitcích, tak proč neudělat letos věci jinak, než bylo vaším zvykem po předchozí Silvestry? Vyrazit na nová místa je ve skutečnosti tak jednoduché! Jediné, co vás může brzdit je síla zvyku. No a pokud to zvládnete na Silvestra, tak proč v tomto pozitivním a aktivním přístupu nepokračovat v novém roce 2023? Není nic lepšího, a právě teď potřebujete ve svém životě svěží vítr, odvahu zkoušet nové věci a nacházet nová a lepší řešení!

Střelec
Karta Eso mečů
vám, milí Střelci, přináší celý pytel vynikajících nových nápadů a inspirace! A to nejen na silvestrovský večer, ale taky do celého nového roku 2023! Právě teď je ta správná doba uskutečnit to, nad čím již dlouho přemýšlíte – ale teprve teď to dostává své přesné a jasné obrysy! Může přitom jít o krátkodobé i dlouhodobé plány, a určitě jich bude víc než jen jeden! Co však mají společného, že není na co čekat a začít můžete tady a teď! Ať už jde o to koupit jízdenku a vyrazit na dalekou cestu tam, kde si užijete krásně divokého a nezapomenutelného Silvestra, nebo klidně napsat projekt pro váš nový podnikatelský nápad do příštího roku. Když máte odvahu, pak se fantazií meze nekladou! Důležité je, že si budete věřit, mít dostatek sebevědomí a taky si vyčistíte před koncem roku hlavu i život od starých problémů, které vás zbytečně brzdily. Co víc si můžete přát!


Kozoroh
Karta Svět
má pro vás mimořádně příznivou věštbu, milí Kozorozi! Její poselství se báječně hodí k energii Nového roku, protože věští úspěšné uzavření jedné životní kapitoly a otevřené možnosti pro nové začátky! To se může týkat kterékoliv oblasti života, pro některé Kozorohy půjde o práci a kariéru, finance, studium, jiným se zas posunou kupředu rodinné záležitosti, bydlení, vztahy nebo láska! Ale nejspíš to nebude jen jediná věc, ale hned několik různých záležitostí najednou, případně jedna mimořádně důležitá a silná. Záležitosti, které jste řešili ve svém životě pořádně dlouho, se s trochou nadsázky řečeno, o silvestrovské půlnoci nadobro uzavřou a můžete je spokojeně přeřadit do kategorie vzpomínek! Vám už pak zbývá jen otevřít se krásné nové budoucnosti, plánům a nápadům, pro které teď konečně vzniká prostor! Můžete odvážně snít o velkých věcech, protože v tomto novém roce nic není nemožné a svět patří vám!

Vodnář
Karta Eso mincí
naznačuje, že nový rok 2023 přivítáte v duchu velkých úspěchů, hojnosti a bohatství, milí Vodnáři! Těšte se na pozitivní zprávy o vaší finanční situaci, a tak bude Silvestr pro vás dvojnásob skvělým důvodem k oslavě. Nečekaný zisk, výhra, odměny nebo vynikající investice, to všechno vás přinutí otevřít ještě jednu láhev šampaňského navíc. A jak jinak, samozřejmě budete ke svým přátelům na Silvestra velkorysí a štědře je pohostíte, když máte z čeho! Zároveň se vám s novinkami, které k vám přichází, do nového roku otevírají úplně nové a lepší možnosti, a to hned ve více různých oblastech života. Zkrátka start do roku 2023 pro vás bude přímo ideální a vám už jen zbývá zachovat si optimismus, ambice a v podobně velkorysém duchu, jak máte našlápnuto, pokračovat i dál. Určitě tušíte, jak na to, možná to chce trošku pevné vůle, ale teď už bude všechno jednodušší než doposud!

Ryby
Karta Síla
vám ukazuje, že máte v sobě mnohem více vášně a energie, než si o vás, milé Ryby, myslí vaše okolí – a snad i víc, než si myslíte vy sami! Zkrátka a dobře, na Silvestra to pořádně roztočíte se vším, co k tomu patří! Tanec, flirtování, vtipy, veselé historky, tím vším překvapíte nejen vaše přátele, ale i nové lidi, se kterým se teď seznámíte. Ale tarot napovídá, že přece jen bude dobré držet trošičku své vášně na uzdě a s postupujícím večerem se nezapomenout krotit! Hlavně to nepřepískněte s alkoholem, protože zlé jazyky říkají, že Ryby mají sklon k nadměrnému pití, tak ať k tomu nedostanou od vás důvod! Ale stejně tak opatrně i s opačným pohlavím, hlavně pokud vás doma čeká zákonitá polovička! Ale ani pokud jste single, nemusíte hned jít do postele s někým, koho jste zrovna potkali! Vášně a bezuzdnost jsou zábava, ale musíte přece jen znát míru, pokud di to chcete opravdu užít bez ranní kocoviny.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.