Home - Články - Týdenní horoskop 26. prosince - 1. ledna

Týdenní horoskop 26. prosince - 1. ledna

vloženo 24. 12. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. prosince - 1. ledna

Rok 2022 se nám pomalu nachyluje ke konci, ale i v jeho závěru se mohou stát velké věci! Neodkládejte své cíle na později a nevymlouvejte se na nedostatek času. Ujasněte si, co opravdu chcete a neztrácejte čas lelkováním. Hodně štěstí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden je pro vás báječný. Není divu, taky si ho zasloužíte. V posledních týdnech jste se v práci nezastavili, a také vás čekalo spousta změn, díky kterým máte zase o něco více povinností. Nyní si užíváte dlouhá líná rána a povánoční atmosféru.

Býk
Seznámili jste se s velice atraktivním jedincem, který vás zaujal na první pohled. I když je evidentní, že chemie mezi vámi funguje na jedničku, tak se smutkem zjistíte, že v ostatních sférách si absolutně nerozumíte a tento vztah nemá budoucnost.

Blíženci
Něco končí a něco zase začíná a vy doufáte, že nový rok vám přinese spoustu pozitivity a nových zážitků, proto v sobě vnitřně chcete starý rok nechat uzavřít. Klidně se podívejte na nějaká inspirativní videa, která by vám vnesla do života něco nového.

Rak
Máte před sebou velice pozitivní a společenský týden. Setkáte se se svou rodinou, užijete si spousty legrace a příjemných chvilek, ale i zajímavého vzpomínání. Přesně to na svátcích milujete. Není divu, v rodině totiž máte velmi tradiční a pevná pouta.


Lev
Na Silvestr se velice těšíte a taky se na něj důkladně připravujete. Domluvili jste si s přáteli program, který rozhodně nebude nudný. To, jestli strávíte Silvestr v baru, na horách, nebo doma už je druhořadé. Hlavně, že budete s těmi, koho máte rádi.

Panna
Zimní svátky si užíváte se vším všudy a rozhodli jste se, že si po dlouhé době vezmete konečně větší volno a čas budete věnovat sobě a své rodině. Samozřejmě vás to jako rodinu stmelí, ale upřímně, na konci týdne už se trochu budete těšit do práce.

Váhy
Už se těšíte, co vám nový rok přinese. Máte pozitivní náladu a pevně věříte, že vše, co se kolem nás děje, se rapidně zlepší. Svou vitalitou posilujete i lidi kolem a nemáte problém pomoci příteli v nesnázi, či někomu, kdo na tom není psychicky dobře.

Štír
Vůči budoucnosti jste velice optimističtí a můžete jen doufat, že vám toto životní nastavení zůstane. Celkově jste velice charismatičtí lidé, kteří na své okolí působí sympaticky. Tento týden svým vystupováním tento dojem jen umocníte. Jen tak dál.


Střelec
V oblasti financí si dejte pozor zejména na neuvážené kroky, které by se vám mohli vymstít. Raději si vše dobře promyslete a hvězdy vám doporučují se poradit s někým, kdo dané záležitosti rozumí. Dobrá rada je ve vašem případě opravdu nad zlato.

Kozoroh
V pracovní oblasti to není příliš růžové. Do práce se ani trochu netěšíte, neboť máte pocit, že tam více lidí zbrojí proti vám. Důvodem je samozřejmě závist. Jste oblíbencem šéfa, který vidí vaší píli a snahu a za to jste samozřejmě i lépe hodnoceni.

Vodnář
Na Silvestr se opravdu moc těšíte. Jdete ho slavit s partou kamarádů, ale samozřejmě vás tam bude víc a to i lidí, které skoro vůbec neznáte. Doufáte, že potkáte nové spřízněné duše a v koutku duše samozřejmě myslíte na lásku, která vám moc chybí.

Ryby
Tento týden si užijte naplno, a hlavně načerpejte spoustu sil, abyste z nich zase mohli čerpat nadále. Začátek roku pro vás bude tak trochu krkolomný a náročný. Budete muset řešit spoustu pro vás nových věcí a ne všechny se ponesou v pozitivním duchu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.