Home - Články - Láskohled 26. prosince - 1. ledna

Láskohled 26. prosince - 1. ledna

vloženo 23. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 26. prosince - 1. ledna

Nákupní šílenství je za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu, věnujte si vzájemnou péči a čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska je pro vás momentálně opravdu velké téma, protože řešíte osobu, s kterou nevíte, jak na tom jste. Daný člověk se stále nevyjadřuje a vy už jste v této nevědomosti dost dlouho.

Býk
Tento týden budete velice společenští a se seznámením nebudete mít absolutně žádný problém. Pokud jste nezadaní, tak tím lépe pro vás. Budete ve středu zájmu opačného pohlaví.

Blíženci
Poslední dobou vyhledáváte jen flirt a povrchní zábavu a ani Silvestr se neponese v příliš odlišném duchu. Začátkem roku si ale naštěstí uvědomíte, co vlastně v životě chcete.

Rak
Jste až příliš zaneprázdnění prací, ale i ostatními povinnostmi, že vám na vztah nezbývá energie a ani nálada. Protějšek si toho samozřejmě všiml a snaží se vás všelijak potěšit.


Lev
Tento týden budete velice paličatí a dost netolerantní, zejména vašemu protějšku se to nebude líbit. Samozřejmě dojde i na nějaké hádky a nakonec se budete muset omlouvat stejně vy.

Panna
Vaše sexualita bude tento týden na vrcholu. Budete si užívat nezávazného flirtu a každého oslníte svým charismatem. Není divu! Umíte komunikovat, vypadáte skvěle a jste zábavní.

Váhy
Využijte pozitivního vlivu planet k tomu, abyste konečně oslovili někoho, kdo se vám již delší dobu hodně líbí. Nakonec budete překvapeni, jak vše půjde jako po másle. Jen tak dál.

Štír
V dosavadním vztahu nejste ani trochu spokojení. Máte vedle sebe sice fajn člověka, ale uvědomujete si, že zřejmě se váš vztah neposunul tam, kam byste chtěli. Logicky vás to mrzí.


Střelec
Nepromarněte tento týden žádnou příležitost, abyste mohli oslovit svého idola. Tento týden může být v tomto ohledu zlomový, ale samozřejmě v dobrém slova smyslu, což je jen dobře.

Kozoroh
Kvůli nové známosti se hodně přetvařujete a snažíte se být úplně jiným člověkem. Co kdybyste začali být samo sebou a ukázali pro změnu, co máte rádi vy a co vás charakterizuje.

Vodnář
Hledáte novou lásku? Pak se stačí podívat se kolem sebe a zjistíte, že jste ji možná celou dobu měli velice blízko, jen jste se vždy dívali opačným směrem. Je načase to změnit!

Ryby
S nadcházejícím Silvestrem očekáváte jediné a to to, že si vás konečně váš vysněný protějšek všimne. Samozřejmě se na konec roku důkladně připravíte a budete naprosto neodolatelní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.