Home - Články - Kozoroh - přechod znamení

Kozoroh - přechod znamení

vloženo 19. 12. 2022
čas čtení: 7 minut

Kozoroh - přechod znamení

Ještě se vám nestalo, že by vás na první pohled zaujal muž svým vnitřním kouzlem? Potkali jste ženu, která má v sobě něco magického? Co vás k nim tolik přitahuje, i když vám připadá, že chtějí raději utéci? To budou jistě zástupci znamení Kozoroha a Slunce se do tohoto znamení přemístní právě zítra, 21. prosince ve 22:49 hod.

sdílet článek na facebooku

Ptáte se, jaké jsou charakteristické rysy Kozoroha? Vytrvalost, důslednost, kontrola i disciplína. Říkáte si, že vás tyto vlastnosti na druhý pohled příliš nepřitahují? Ale věřte, že byste si z nich měli brát příklad. Kozoroh je spíše odtažitý, nerad se seznamuje s novými lidmi, protože velké změny k smrti nenávidí. Nedokáže jednat unáhleně, každý krok si vždy předem dokonale promyslí. Jeho nepozorované chování kontrastuje s obrovskými ambicemi. Kdo jde životní cestou s Kozorohem, ať už je to partner, potomek, přítel či zaměstnanec, nikdy se neztratí. Vždy bude postaráno o jeho blahobyt, protože toto znamení zvěrokruhu potřebuje finanční nezávislost. Pokud si vás Kozoroh skutečně oblíbí, nikdy vám nebude nic vyčítat, v opačném případě se připravte na smršť připomínek.

Možná se vám může zdát, že má Kozoroh až příliš tvrdou skořápku. Ano, máte pravdu. Neumí ustupovat, i když se někdy omluví. V jeho životě musí vládnout kvality. Toto zemské znamení z duše nesnáší chaos a nepořádek. Ať už se jedná o lásku, finance, rodinu anebo přátelství. Své povinnosti si plní na jedničku. Pokud si něco umane, dokáže to. Nenervuje se, jen vyčkává na svou chvíli. Je trpělivý a pomalými krůčky se stane hrdinou. I když se drží heslem připravenosti, dokonale zvládne i práci pod tlakem, protože ho nedostatek času neskutečně motivuje.


Muž Kozoroh

Zakoukala jste se do muže ve znamení Kozoroha? Věřte, že není jen tak k mání. Pokud opětuje vaše city, máte vlastně vyhráno. Určitě vás bude zkoušet, protože netouží jen tak po nějaké ženě. Potřebuje mít vedle sebe dámu v každém slova smyslu. Kozoroh bývá v mnoha případech vzdělaný a jeho kariéra je pro něj na prvním místě. Toto by si měla zamilovaná žena uvědomit. Ambiciózní muž nebude trávit veškerý svůj volný čas s rodinou, ba naopak. Ne že by nechtěl, ale více prahne po jejím zabezpečení. Postará se o plynulý chod domácího rozpočtu, manželka ani děti nebudou nikdy strádat.

Co za to? Věrnost a skutečné teplo domova. Kozoroh prahne po pěkné chytré partnerce, která však nesmí převyšovat jeho dovednosti. To se mu nelíbí. Pakliže by byla žena povahově silnější, na sto procent by to nefungovalo. Toto zemské znamení lpí na tradičním způsobu života a požaduje to i po své rodině a okolí. Jeho budoucí žena by měla vědět, že s ním nezažije neustálou zábavu, ba naopak. Největším problémem Kozoroha je projevování citů, což bývá také kámen úrazu. Jak se říká, někdy ani spokojený život nic nezachrání, protože někomu stereotyp nevoní.

Žena Kozoroh

Imponuje vám žena narozená ve znamení Kozoroha? Raději si to dobře rozmyslete. Silně přitažlivé a zvláštním kouzlem obdařené ženy se s vámi nebudou mazlit. Pakliže pocítí klid, svobodu a vyrovnanost, budou příst jako malé kočičky. Kozorožky netouží po slaboších a nezabezpečených protějšcích. Potřebují vedle sebe cítit autoritu, vášnivá láska jim moc neříká. Zrozenkyně konce prosince mají velký problém se svými city, i když jsou velmi výřečné, nedokážou je samy pochopit. Chybí jim představivost, žijí v realitě.


Kozorožky neplýtvají penězi, umí hospodařit, proto jsou skvělými manželkami. Podpoří svého miláčka i v těch nejtěžších chvílích, a to je na láskyplném vztahu vlastně to nejdůležitější. Myslíte si, že láska neprochází u prosincových a lednových žen žaludkem, ale peněženkou. Položte si otázku. Co je na tom špatného, zvolit si životního druha, který s vámi ustane vše dobré i zlé. Jak řekla známá zrozenkyně Kozoroha Marlene Dietrich:“Láska je pro ženu zrcadlo, v němž hledá svůj vlastní protějšek.“

Ještě pár slov na závěr…

Toto nedůvěřivé znamení může působit na své okolí jako vlk samotář. Možná to bude tím, že si připustí jen málokoho k tělu. Nemívá mnoho kamarádů, velmi přísně si je vybírá. Zradit Kozoroha? To raději nezkoušejte. Pakliže vás nebude mít doopravdy rád, nikdy neodpustí. Inteligence a cesta k nalezení spokojeného života, to je jeho krédo. I když už si myslí, že našel svůj klíč ke štěstí, stále pochybuje. Jeho duše je citlivá, ale vnitřní výraz vypadá jako nezdolná pevnost. Kozoroh má svůj specifický humor, který nemusí oslovit každého. V lásce je věrný, jen vám může někdy připadat, že s vámi žije ze zvyku. Jak řekl slavný Kozoroh Jiří Sovák: „ S láskou je to jako s kalamářem – po letech inkoust vyschne, ať píšeme, nebo ne.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.