Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. prosince

Týdenní horoskop 19. - 25. prosince

vloženo 17. 12. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. prosince

Vánoční týden silně ovlivní Novoluní v Kozorohu. Je to čas, kdy můžeme věci ukončit nebo třeba začít nanovo. Zkuste to, protože právě teď je ta nejvhodnější chvíle!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci už vás hodně rozčiluje jeden kolega, který se neustále stará o to, co nemá. V práci vytváří negativní atmosféru, která ovlivňuje náladu vás všech a samozřejmě má svůj nepopiratelný podíl na váš výkon. Snad se to v zaměstnání brzy vyřeší.

Býk
Svátky se blíží mílovými kroky, ale vy nemáte hotovo vše, co jste si naplánovali. Není to pro vás příjemné, protože máte rádi, když jste na něco nepřipraveni. Nakonec se ukáže, že jste si dělali zbytečně starosti. Máte spoustu ochotných pomocníků.

Blíženci
S Vánoci na dohled se připravte na úbytek energie. Najednou na vás všechno padne a vy budete muset hledat způsoby, jak být opět vitální. Možná přijdete na to, že se nedostatečně staráte o své tělo a měli byste v tomto ohledu přidat. Není to nic jednoduchého.

Rak
Citové záležitosti, láska a vztahy obecně prochází tento týden poměrně náročným obdobím, kdy si říkáte, zda vám některá přátelství, či vztahy vůbec stojí za toto trápení. Je adventní čas, tak nechcete příliš čeřit vody, ale dobrou náladu nemáte.


Lev
Už se nemůžete dočkat, tento předvánoční čas plný naděje a těšení skutečně milujete. Užíváte si čekání na Ježíška a už jen doděláváte potřebné. Z velké části máte hotovo a už se věnujete jen cukroví. To už jsou pro vás takové malé vánoční radosti.

Panna
Potkáte se s někým ze své minulosti, s kým jste se přestali bavit z pochopitelných důvodů. Teď se vám daný člověk snaží celou situaci znovu vysvětlit, ale už po prvních větách víte, že opět lže a zkouší na vás nějaké triky. Rychle se s ním rozloučíte.

Váhy
V zaměstnání se momentálně necítíte úplně příjemně. Celková atmosféra je dost dusná a na vás to poměrně padá. Nemáte rádi vyhrocené situace a musíte si přiznat, že vánoční nápor zákazníků byl pro každého ve firmě dost náročný a vy nejste výjimkou.

Štír
Domácí atmosféra se celkově nese v duchu vstřícnosti, pohody a skvělé vánoční nálady. Ani jste si nemysleli, že to doma bude takto harmonické. Již delší dobu s protějškem procházíte vleklou krizí, která ovlivňuje celkové dění doma. Teď je vše jinak.


Střelec
Vaše intelektuální schopnosti jsou v tomto období značně zjitřené. V práci opravdu válíte a máte pocit, že to, co běžně děláte třeba týden, tak vám nyní trvá o polovinu méně času. Možná vás tak nabudilo blížící se volno, nebo dobrá konstelace hvězd?

Kozoroh
Vánoční shon vám letos absolutně nic neříká a máte recht. Rozhodli jste se, že si letošní svátky užijete naplno a nebudete se stresovat s úklidem, pečením a složitým vybíráním dárků. Letos to máte minimalistické, spokojené a hlavně šťastně vánoční.

Vodnář
Jste plně zaneprázdněni chystáním všeho možného na Vánoce, že jste ani nezaznamenali změnu v chování vašeho protějšku. Ten je den ode dne více protivný a nic mu není dost dobré. Všimnete si toho, až když bude příliš pozdě. To na vánoční náladě nepřidá.

Ryby
Jste plni vánoční nálady, kterou necháváte volně proudit do svého okolí a dokonale tím nakazíte kolegy, rodinu i kamarády. Rádi navštěvujete vánoční trhy a nenecháte si ujít zábavu s vánoční tematikou. Není se čemu divit, na Vánoce se těšíte celý rok.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.