Home - Články - Láskohled 19. - 25. prosince

Láskohled 19. - 25. prosince

vloženo 16. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 19. - 25. prosince

Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou a darujte úsměv na potkání. Pokud jste nezadaní, třeba vám hezký vánoční úsměv přičaruje lásku. A pokud jste zadaní, řekněte to! Partner to potřebuje slyšet! Krásné Vánoce plné lásky přejeme!

sdílet článek na facebooku

Beran
O Vánocích své milostné vzestupy a pády rozhodně nechcete řešit. Chcete si užít skvělou atmosféru, dobré jídlo a radostné chvilky u rozbalování dárků a vše ostatní hodit za hlavu.

Býk
Potkali jste někoho velice zajímavého, kdo vás na první pohled zaujal. Nyní se vám zdá, že i on opětuje vaše city. Začínáte věřit, že něco jako kouzlo Vánoc skutečně existuje.

Blíženci
Konečně se vám začalo dařit i na milostném poli. Už jste se totiž v mnoha ohledech začali vzdávat a nyní vás potkalo skutečné a opravdové štěstí, až tomu dokonce nemůžete uvěřit.

Rak
Velice aktuální téma je pro vás momentálně láska. Citové záležitosti hrají prim i o Vánocích a vy si tak užíváte společnosti jistého nového jedince, na kterém vám opravdu záleží.


Lev
Tento týden je pro vás v oblasti lásky velice zlomový. Již delší dobu jste do někoho zamilovaní a přišlo vám, že dotyčný to bohužel nijak neopětuje. Najednou je ale vše jinak.

Panna
Jste plni elánu, vitality, pozitivní nálady, a to se samozřejmě odrazí i na vašich milostných vztazích. Konečně je doma nastavený harmonický klid, který nyní opravdu potřebujete.

Váhy
Tento týden se věnujete rodině a na milostné avantýry nemáte ani pomyšlení. Přesto vám stále někdo vypisuje a zve vás na rande. Jste rádi, že je o vás zájem, ale chcete mít klid.

Štír
Velice se sblížíte s jedním kolegou. Ze začátku jste si jen rozuměli a občas došlo i na nezávazný flirtík. Nyní se vám ale zdá, že vaše vzájemné city jsou na úplně nové úrovni.


Střelec
Potkali jste se s někým, kdo vás sice zaujal na první pohled, ale na ten druhý už jste si říkali, co s tím člověkem tady dělám. Raději vezmete nohy na ramena a budete hledat dál.

Kozoroh
Společnost si tento týden příliš neužijete, protože toho máte hodně a doháníte poslední resty. Na milostné hrátky v posteli nebudete mít náladu už vůbec, což bude vašeho protějška mrzet.

Vodnář
Konečně máte za to, že je vedle vás ten správný člověk, který je stabilní a férový. Už jste měli dost nezávazných milostných úletů, kdy se z toho druhého vyklubal ženáč a falešník.

Ryby
Máte za sebou náročné období, kdy jste nevěděli, co se svým životem chcete podniknout. Moc vám nepomáhalo ani to, že jste se stále hádali s protějškem. Nyní se vše obrátí k lepšímu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.