Home - Články - Láskohled 19. - 25. prosince

Láskohled 19. - 25. prosince

vloženo 16. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 19. - 25. prosince

Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou a darujte úsměv na potkání. Pokud jste nezadaní, třeba vám hezký vánoční úsměv přičaruje lásku. A pokud jste zadaní, řekněte to! Partner to potřebuje slyšet! Krásné Vánoce plné lásky přejeme!

sdílet článek na facebooku

Beran
O Vánocích své milostné vzestupy a pády rozhodně nechcete řešit. Chcete si užít skvělou atmosféru, dobré jídlo a radostné chvilky u rozbalování dárků a vše ostatní hodit za hlavu.

Býk
Potkali jste někoho velice zajímavého, kdo vás na první pohled zaujal. Nyní se vám zdá, že i on opětuje vaše city. Začínáte věřit, že něco jako kouzlo Vánoc skutečně existuje.

Blíženci
Konečně se vám začalo dařit i na milostném poli. Už jste se totiž v mnoha ohledech začali vzdávat a nyní vás potkalo skutečné a opravdové štěstí, až tomu dokonce nemůžete uvěřit.

Rak
Velice aktuální téma je pro vás momentálně láska. Citové záležitosti hrají prim i o Vánocích a vy si tak užíváte společnosti jistého nového jedince, na kterém vám opravdu záleží.


Lev
Tento týden je pro vás v oblasti lásky velice zlomový. Již delší dobu jste do někoho zamilovaní a přišlo vám, že dotyčný to bohužel nijak neopětuje. Najednou je ale vše jinak.

Panna
Jste plni elánu, vitality, pozitivní nálady, a to se samozřejmě odrazí i na vašich milostných vztazích. Konečně je doma nastavený harmonický klid, který nyní opravdu potřebujete.

Váhy
Tento týden se věnujete rodině a na milostné avantýry nemáte ani pomyšlení. Přesto vám stále někdo vypisuje a zve vás na rande. Jste rádi, že je o vás zájem, ale chcete mít klid.

Štír
Velice se sblížíte s jedním kolegou. Ze začátku jste si jen rozuměli a občas došlo i na nezávazný flirtík. Nyní se vám ale zdá, že vaše vzájemné city jsou na úplně nové úrovni.


Střelec
Potkali jste se s někým, kdo vás sice zaujal na první pohled, ale na ten druhý už jste si říkali, co s tím člověkem tady dělám. Raději vezmete nohy na ramena a budete hledat dál.

Kozoroh
Společnost si tento týden příliš neužijete, protože toho máte hodně a doháníte poslední resty. Na milostné hrátky v posteli nebudete mít náladu už vůbec, což bude vašeho protějška mrzet.

Vodnář
Konečně máte za to, že je vedle vás ten správný člověk, který je stabilní a férový. Už jste měli dost nezávazných milostných úletů, kdy se z toho druhého vyklubal ženáč a falešník.

Ryby
Máte za sebou náročné období, kdy jste nevěděli, co se svým životem chcete podniknout. Moc vám nepomáhalo ani to, že jste se stále hádali s protějškem. Nyní se vše obrátí k lepšímu.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.