Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. prosince

Týdenní horoskop 12. - 18. prosince

vloženo 10. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. prosince

Vaše znamení zvěrokruhu je ovlivňováno mnoha vesmírnými aspekty včetně aktuálního postavení planet ve vašem horoskopu. Nechte se jimi vést a udělejte svůj týden hezčím!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nejste moc nadšení z toho, jaké úkoly vám nyní vedení zadává. Přijde vám, že tohle absolutně nemáte ve své kompetenční matici a šéf jen využívá vaší ochoty, zatímco ti leniví se vám v klidu smějí za zády. Už byste si taky měli tak trochu dupnout.

Býk
Seznámili jste se před nedávnem s jistým jedincem. Ze začátku se vám absolutně nezdál jako váš typ a navázali jste víceméně přátelský vztah. Postupem času se vám ale na daném jedinci začínají líbit jisté vlastnosti, které vy považujete za důležité.

Blíženci
Dávejte si tento týden pozor na své lehce chatrné zdraví. Již v minulosti jste prodělali zánět, který vás na dlouhou dobu vyloučil ze společenského života. A stále jste k různým nachlazením a onemocněním náchylní. Věnujte dostatek pozornosti prevenci.

Rak
Momentálně se ve svém životě chcete bavit. Vánoční čas je pro vás synonymem pro zábavu s přáteli, pořádání vánočních večírků a v neposlední řadě koncerty například na vánočních trzích. Přesně tento typ zábavy doslova milujete a advent si dost užíváte.


Lev
Momentálně jste políbeni kreativní múzou a vymýšlíte ty nejrůznější DIY dárky pro své nejbližší. Nic pro vás není překážkou a vaše fantazie nezná mezí. Už teď si můžete být jistí, že vaše rodina a kamarádi budou z vašich rukodělných dárků nadšení.

Panna
Jste velice ambiciozní jedinci, kteří se nebojí dát najevo svůj názor, a tak se na vás v práci hodně dá. Je vidět, že máte slovo. Vánoce sice již klepou na dveře, ale vy jste upřímně momentálně zaneprázdnění úplně jinými starostmi, a to pracovního rázu.

Váhy
Zjistěte si, zda jsou zdroje vašich nových příjmů potvrzené. Poslední dobou se množí různé falešné brigády, díky kterým ztratíte čas a peníze nikdy neuvidíte. Je fajn si před svátky přivydělat, ale musíte si dávat pozor na jaké inzeráty reagovat.

Štír
V profesní oblasti se konečně blýská na lepší časy. Dostali jste přidáno a vypadá to, že si vedení konečně začíná všímat toho, jaký přínos firmě přinášíte. Nic není zadarmo. Stále se vzděláváte a rozhodně neusínáte na vavřínech. Jste špička v oboru.


Střelec
Poslední dobou vás hodně rozčiluje kolega, který si nárokuje více pozornosti a nějakých úlev. Přitom jeho práce za nic nestojí, v kanceláři akorát rozsévá nepříjemnou atmosféru a poměrně nehezky se vyjadřuje o ostatních. Co tak asi vykládá o vás?

Kozoroh
Konečně se vám začíná v životě dařit a máte za to, že vše se tak nějak otočilo k lepšímu. Na vánoční svátky se moc těšíte a celkově u vás doma vládne harmonická atmosféra plná lásky a porozumění. Přesně takhle jste si vánoční svátky představovali.

Vodnář
V rodinném kruhu momentálně zažíváte poměrně dusnou atmosféru. Vy i vaši příbuzní jste zřejmě pod tlakem. Není to absolutně nic hezkého, místo toho abyste si užívali harmonických a hezkých svátků, tak stále musíte řešit neshody mezi členy rodiny.

Ryby
Máte poslední dobou tendence utrácet více než jindy. Samozřejmě, že ještě dokupujete nějaké dárky, případně se jinak připravujete na Vánoce, ale i tak byste se nad některými dárky měli zamyslet, zda to už není opravdu moc a obdarovaný to využije.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.