Home - Články - Prosincový úplněk ve znamení Blíženců

Prosincový úplněk ve znamení Blíženců

vloženo 7. 12. 2022
čas čtení: 5 minut

Prosincový úplněk ve znamení Blíženců

Poslední úplněk v roce 2022 nám rozjasní advent 8. prosince v 5:07 ráno. A bude ve znamení Blíženců!

sdílet článek na facebooku

Úplněk stvořený pro rozhovory

Krátké dny, dlouhé noci, a venku sychravý prosinec. Ale i kdyby se nám ten poslední letošní úplněk náhodou schoval v mlze, na jeho mocné síle to nic nezmění! Měsíc v Blížencích a Slunce v protilehlém Střelci nám přinesou do života nový svěží vánek a inspiraci plnou optimismu do příštího roku!

Tak jako vždy, bude i prosincový úplněk nejsilněji působit na dvojici znamení, v nichž se zrovna nachází Luna a Slunce, tedy na všechny Blížence a Střelce. Právě vám přinese tato krásná doba hlubší zamyšlení nad směřováním a smyslem vašeho života, a třeba vás i „nakopne“ k něčemu novému a zajímavému, čemu byste se do budoucna chtěli věnovat! Stejně tak bude ovšem Luna působit i na ty z vás, kdo máte v těchto dvou znameních ascendent nebo měsíční znamení. Není to náhodou i váš případ? Podívejte se na svůj přesný horoskop podle hodiny narození!


Témata Blíženců se týkají komunikace, přátelství, spolupráce s kolegy a získávání informací. Naproti tomu protilehlý Střelec rozšiřuje sféry zájmu pro tuto dobu o cestování, dobrodružství a náboženské otázky. Každopádně nám tento adventní úplněk slibuje pořádně filosofickou a debatní náladu! A proč ne třeba u skleničky dobrého svařáku?

Nepodceňujte nachlazení

Úplněk však není jen o naší duši, ale taky o těle a zdraví. Takže se podívejme na to, co nám Luna v Blížencích chce připomenout! Mezi nejcitlivější partie těla patří v těchto dnech kolem úplňku ruce a ramena, které budou náchylnější na přetížení a úrazy. K tomu se přidávají průdušky a plíce, takže se nyní opravdu vyplatí dávat si větší pozor než jindy na infekce dýchacích cest a šálek teplého bylinkového čaje nebo stroužek protizánětlivého česneku do jídla rozhodně nebude na škodu!

A aby toho nebylo málo, potrápí nás i zcela klasické úplňkové problémy – nespavost, neklid, problémy se soustředěním. Nelze nic dělat, úplněk nám sice připadl na čtvrtek ráno, ale naše tělo by už nejraději mělo víkend! Ideální by bylo, kdybyste si mohli udělat alespoň trochu odpočinkovější den a rozhodně si na závěr pracovního týdne neplánujte žádná zásadní jednání a rozhodnutí. Výřečnost by vám v Blížencích sice asi nechyběla, ale výsledek by nemusel úplně odpovídat vašemu cíli.


Úspěch díky Marsu

Zajímavostí prosincového úplňku je konjunkce Luny a Marsu v Blížencích. Tato dvě nebeská tělesa se setkají na stejném místě na obloze a díky tomu se navzájem podporují. A to je velmi příznivé! Právě teď je mnohem snazší než jindy přetavit vaše sny, pocity a touhy do konkrétních a cílevědomých činů! Tato hvězdná konstelace hraje do karet hlavně lidem narozeným v Blížencích, Vodnáři nebo Váhách, a nejvíce těm, kdo se věnují intelektuálním činnostem, jak se říká „pracují hlavou“.

Právě teď je ideální čas pro vymýšlení nových projektů, a to platí i pro jiná znamení, hlavně pokud pracujete v oblasti jazyků, komunikace se zahraničím nebo žurnalismu. Tento úplněk je zkrátka výjimečný – může vám totiž přinést velké úspěchy, jestliže se vám povede zacílit váš pomyslný „šíp“ tím správným směrem! Ale pozor – Mars je retrográdní, tedy couvá. Zatím tedy nic nezačínejte a počkejte s realizací vašich skvělých nápadů až do nového roku! Všechno má svůj čas!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.