Home - Články - Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

vloženo 6. 12. 2022
čas čtení: 10 minut

Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

Vánoce klepou na dveře! Toužíte vybrat pro vaše blízké dárky, které je opravdu potěší? Vsaďte na výběr podle horoskopu a neuděláte chybu!

sdílet článek na facebooku

Každé znamení je jiné, a tak mu samozřejmě udělá radost něco jiného. Připravte letos své rodině a přátelům vánoční překvapení s příchutí esoteriky a nechte se inspirovat našimi radami, které jsme si pro vás připravili!

Beran (lidé narození 21.3. - 20.4.)
Znamení Berana patří živlu ohně a taková je i jeho povaha – energická, aktivní a nespoutaná. Správný dáreček pro Berana by měl vyjadřovat a podporovat jeho radost ze života, rozhodně se tedy podívejte po něčem hezky vesele barevném. Berani mají někdy sklon k netrpělivosti a vzteku, potěšte je tedy něčím, co bude podporovat dobrou náladu a optimismus. Mělo by to být vtipné, pozitivní a originální. Vyzkoušejte třeba vonný olej pro dobrou náladu, a k tomu krásně barevnou aromalampu, která oživí jejich domov. Berany potěší i další hezké, barevné a optimistické dekorace do bytu vyzařující pozitivní energii, kterým může být i lapač snů. Potrpí si také na amulety pro zlepšení nálady, jako jsou např. Astrosáčky s polodrahokamy, přesně vybrané pro jejich ohnivé znamení.

Býk (lidé narození 21.4. - 21.5.)
Býci jsou lidé zemského živlu, proto si potrpí na to, aby byl jejich život po materiální stránce příjemný a pohodlný. Mají dobrý vkus a umí si vychutnat vše, co potěší smysly. Zároveň to však musí být i praktické a užitečné. Dáreček pro Býka musí být krásný (ale ne přezdobený), praktický a především kvalitní. Býci si potrpí na tradiční materiály a provedení, tak na to nezapomeňte – levným šmejdem, ať je jakkoliv hezký, Býka nepotěšíte! Zkuste třeba luxusní šperkovnici nebo kvalitní masážní olej z přírodních surovin. Pokud je obdarovaný Býk vašim partnerem, nalaďte ho na vášnivou notu erotickým masážním olejem nebo mu vyjádřete svou lásku krásným přívěskem se srdcem! Radost Býkům udělá i ručně vyráběný svícen pro zútulnění domova. Nejluxusnějším dárkem, který je spojený se živlem Země, se může stát i Zenová zahrádka, která dá Býkům nekonečný prostor pro meditaci přímo na jejich stole a poskytne jim oázu klidu a míru.

Blíženci (lidé narození 22.5. - 21.6.)
Vzdušní Blíženci jsou tak trochu rozlétaní lidé se širokým okruhem zájmů a spoustou kamarádů. Mají vrozené intelektuální sklony a moc rádi si s kýmkoliv o čemkoliv povídají, protože to znamená, že se opět dozvědí o životě něco víc. Co věnovat člověku narozenému v Blížencích? Chybu rozhodně neuděláte dobrou naučnou knihou na jakékoliv téma a k tomu jim věnujte ozdobný poznámkový blok, do kterého si budou moci psát své myšlenky. A aby měli i čím psát, věnujte jim k tomu originální husí brko s kalamářem, ze kterého budou přímo nadšení! Skvělou volbou jsou i dárečky představující vzdušný živel - vyberte pro ně originální vonné tyčinky nebo vykuřovadla. Darujete-li ji spolu s dekorativní, ale jednoduchou kadidelnicí, neuděláte chybu. Potěší je i amulet pro moudrost a poznání, který jim pomůže dosáhnout v životě přesně toho, po čem touží!


Rak (lidé narození 22.6. - 22.7.)
Citlivý a rodinně založený Rak je pod vládou vodního živlu, který posilňuje jeho prožívání pocitů a emocí. Trošku sentimentální Raci mají romantické sklony, ideální dáreček pro ně proto bude překypovat city, stejně jako jejich vlastní duše a srdce. Dáreček pro Raka vlastně nemusí být ani trochu prakticky užitečný, spíše by měl vyjadřovat, jak moc ho máte rádi - věnujte mu třeba ochranného anděla, ať už jako dekoraci do domácnosti v podobě roztomilé šperkovnice nebo jako amulet pro ochranu svého nositele. Dobrou volbou bude i šperk nesoucí symboliku srdce a lásky - například stříbrný přívěšek ve tvaru srdce nebo přívěšky z různých polodrahokamů. Cituplné Raky potěší i vykládací karty, které podpoří jejich schopnost intuitivního pohledu na svět. Vyberte pro ně třeba něžné Andělské karty, které je potěší nejen při jejich výkladu, ale i svým krásným zpracováním.

Lev (lidé narození 23.7. - 22.8.)
Z ohnivého Lva vyzařuje jeho jedinečnost a výjimečnost kamkoliv se pohne. Ať už se tváří jakkoliv skromně, nenechte se zmást, největší radost mu uděláte, když pro něj vyberete dáreček ve velkém stylu a nebudete na něm šetřit! Lev je rodilý vůdce, král a manažer, a proto si zaslouží skutečně královský doplněk svého image v podobě luxusního a exkluzivního šperku, nejlépe s drahokamem nebo polodrahokamem. Elegantní Lví dámy potěší třeba Náušnice s granátem nebo i stříbrný přívěšek - Malá víla, který slouží jako talisman a věčný průvodce lvích cest. Jinou možností jsou exkluzivní dekorace a doplňky domova, ani zde však nezapomínejte, že Lev potřebuje jen to nejlepší a vyberte pro něj například ručně malované kermické zásuvky. Lev ocení jejich detailní propracovanost, ale i jejich praktické využití. Máte na dárek omezený rozpočet? V tom případě zkuste místo luxusu vsadit na vtipný dárek, který pobaví, třeba hrnky nebo trička se lvím znamením. Radost jistě udělá i Astrosáček s polodrahokamy pro jejich znamení, který jim dodá sílu a moc Slunce.

Panna (lidé narození 23.8. - 22.9.)
O zemském znamení Panny se říká, že je pečlivá a možná až trochu úzkostlivá – a to rozhodně platí hlavně v oblasti zdraví! Potěšte proto Pannu dárečkem ve stylu wellness, který jí umožní rozmazlovat své tělo. Může to být například olej pro péči o pokožku nebo kvalitní masážní olej. Odolejte pokušení a nevybírejte žádnou výraznou vůni – vkus Panen ocení spíš jednoduchost, jemnost a čistotu, proto vsaďte na osvědčený a uklidňující olej, který můžete přidávat třeba i do koupele, stejně tak jako šumivé bomby do koupele. Luxusním dárkem spojeným se živlem Země může být Zenová zahrádka. Dává Pannám prostor pro meditaci, poskytne jim možnost zbavit se úzkosti a relaxovat. Kromě toho mají Panny vrozený smysl pro pořádek, určitě se jim proto bude hodit nějaká ozdobná šuplíková skříňka, do které mohou úhledně uložit všechny své drobnosti. Potěšíte je i šperkem, ale opět vsaďte na krásu v jednoduchosti. Jako vhodným se tak stává symbol Triskel, starobylý keltský symbol, který symbolizuje velkou Matku Zemi a dává tak Panně a jejímu zemskému znamení možnost propojit se s ní.


Váhy (lidé narození 23.9. - 23.10.)
Vzdušné znamení Vah patří mezi umělecky založené lidi, kteří umí ocenit cokoliv hezkého, co vyzařuje harmonii a klid. Pro tyto duše, milující vyrovnanost a spravedlnost, se přímo nabízí dárečky vyjadřující ducha východní filosofie, která se řídí podobnými hodnotami. Klid a soulad v jejich domově a životě budou hlídat svíčky s motivem dálného východu Jin a Jang nebo pak vonné tyčinky z divoké růže, které se pojí s jejich vzdušným znamením. Potěšíte je ovšem i dekorativním svícnem s jednoduchým a nápaditým motivem Yin Yang, který symbolizuje rovnováhu protikladů ve vesmíru. Chcete jim věnovat něco opravdu výjimečného? Zkuste Astrosáček s polodrahokamy plný harmonie, po které Váhy tolik prahnou, nebo Astrosáček přímo vytvořený pro znamení Vah. Radost jim udělají i elegantní náušnice se symboly Marsu a Venuše, protože právě Venuše je ochranní planetou pro znamení Vah.

Štír (lidé narození 24.10. - 22.11.)
Vášnivý Štír je pod vládou vodního živlu, proto velmi silně prožívá city a pocity, i když to na něm nemusí být navenek znát. Typickým pro Štíra je jeho vrozený sklon zajímat se o vše tajemné a mystické. Dárek s esoterickou tématikou je pro něj tedy jako stvořený! Radost jim zaručeně uděláte tarotovými kartami – vybírejte takové, jejichž umělecké provedení vyzařuje dramatičnost a oplývá temnými a výraznými odstíny barev. K tomu patří vhodné doplňky, například vykládací ubrus se symbolem pentaklu nebo různé druhy svíček, které podtrhují magii výkladu karet. Štír má však vášeň nejen pro tajemno, ale i pro sex - zkuste ho potěšit některým erotickým olejem z naší bohaté nabídky nebo třeba astrosáčkem pro znamení Štíra, který ještě povzbudí jeho skryté vlohy. Velkou radost udělá Štírům luxusní šperk s esoterickým motivem, jako je Avalonský znak, který svému nositeli přináší mystickou sílu minulosti.

Střelec (lidé narození 23.11. - 21.12.)
Ohnivý Střelec je člověk, který si za svými cíli a ideály jde přímo, bez okolků a odboček. Chcete ho na Vánoce opravdu potěšit? Zjistěte si včas, o co se zajímá a jaké jsou jeho koníčky – jinak riskujete, že vám typicky upřímným způsobem dá najevo, že jste se příliš nestrefili! A to přece nechcete! Většina Střelců žije aktivním životem, proto jim udělá radost aromatický olej nebo vonné tyčinky s povzbudivou vůní, která dodává energii. Potěšit je můžete i stříbrným přívěškem Střelec se záhnědou, kdy Záhněda na tomto přívěsku připomíná houževnatost Střelců a pomáhá svému nositeli odkrývat tyto hodnoty! Většina Střelců patří mezi vášnivé cestovatele, a tak se jim určitě bude hodit luxusní zápisník, do kterého si své cestovatelské střípky mohou zapisovat a k tomu magické psací potřeby vyráběné z husích brk. Vůni dalekých zemí si Střelci rádi donesou i domů – nejen ženy Střelkyně potěší doplněk do domácnosti s příchutí exotiky, ať již v podobě sošek nebo obrazů indického božstva nebo třeba orientální aromalampy.


Kozoroh (lidé narození 22.12. - 20.1.)
Kozoroh je ambiciózní, cílevědomý a trpělivý. Za svými cíli si umí jít i navzdory překážkám. Jsou to většinou cíle materiální a praktické, protože Kozoroh je člověkem živlu Země. Věnujte mu magický amulet, který bude podporovat jeho kariéru, jako například přívěšek s tyrkysem nebo stříbrný přívěšek Alfa a omega. Kozoroh nalezne v těchto přívěšcích zvláštní sílu, která může být inspirující při řešení speciálních pracovních úkolů, ale také všeobecně v životě. Luxusním dárkem může být Zenová zahrádka, která bude představovat oázu klidu a míru na pracovním stole Kozoroha. Nenechte se zmást zdánlivou skromností Kozoroha, luxus a kvalitu ocení víc, než kdokoliv jiný – pokud si to tedy můžete dovolit, potěšte ho ve velkém stylu drahým a vkusným doplňkem do domácnosti. S bohatě zdobeným zrcadlem nebo vkusným meditačním polštářem neuděláte chybu. Většina Kozorohů má při své vážné povaze sklony ke zasmušilosti, proto ocení i dárečky pro dobrou náladu! Může to být například hrneček nebo tričko s motivem Kozoroha, které tomuto znamení vždy připomene, že život není jenom vážný.

Vodnář (lidé narození 21.1. - 20.2.)
Znamení Vodnáře je ovládáno neposedným a zvídavým živlem vzduchu, který tyto lidi táhne k objevování světa. Vodnáři jsou idealisté, kteří se od svého okolí vždy něčím odlišují a díky svému nekonvenčnímu myšlení udávají tón budoucnosti. Nejvíc je potěšíte dárečkem, který bude stejně originální jako oni sami – třeba neobvyklým andělským tarotem s pestrými astrologickými motivy nebo koženým zápisníkem pro jejich geniální myšlenky a nápady. Většina Vodnářů přirozeně tíhne k astrologii, proto je určitě potěší stříbrný amulet Duševní spřízněnost, který spojuje a spoutává dohromady dva lidi neobvykle příjemným a osvobozujícím způsobem a je vhodným amuletem pro posílení a udržení lásky. Vodnáři také ocení vykuřovadla nebo vonné tyčinky s neobvyklou vůní, jako jsou například indické vonné tyčinky Satya - Fantasy nebo Satya - Prayers. K tomu jim můžete dokoupit i speciální stojany k vonným tyčinkám, které nejenom doplní krásu jejich domácnosti, ale propojí Vodnáře i se živlem vzduchu.

Ryby (lidé narození 21.2. - 20.3.)
Cituplné Ryby mají jemnou a něžnou duši a patří mezi velmi vnímavé lidi. Stejně jemný je i jejich vkus, proto zapomeňte na agresivní a výrazné barvy či tvary a při výběru dárků vsaďte na krásu v jemných a zaoblených tvarech. Ryby potěšíte decentními a jednoduchými šperky, ať už prstenem spojení, který prohlubuje vztah, posiluje lásku a ručně vyrytými pentagramy zaručuje ochranu před negativními vlivy, tak třeba jednoduchými talismany ve tvaru kříže, anděla nebo srdce, který svému nositeli znamení Ryb přinese úspěch a peníze. Pro uklidňující rozjímání se bude Rybám hodit aromalampa s dekorem slona, kterou můžete doplnit myrhovou vůní z naší nabídky. Jejich intuitivní vnímání světa a velká citlivost z nich dělá skvělé věštce, proto je zkuste potěšit kyvadlem nebo křišťálovou koulí. Určitě ho je moc rádi vyzkoušejí a oblíbí si je!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.