Home - Články - Prosincový úplňkový horoskop lásky 2022

Prosincový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 5. 12. 2022
čas čtení: 5 minut

Prosincový úplňkový horoskop lásky 2022

Adventní úplňkovou romantiku si vychutnáme 8.12.2022 v 5:07 ráno a Luna bude ve znamení Blíženců. Víte, co si pro vás úplněk připravil v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše a Slunce ve spřízněném Střelci vám přináší vítr do plachet milostného života, a prosincový úplněk si rozhodně užijete, jak se patří! Budete mít radost z romantických chvílí plných vášně, které vám tento magický čas přinese!

Býk
Občas máte chuť něco v lásce změnit, ale místo zbrklých rozhodnutí si raději s partnerem dobře popovídejte, teď to půjde snadno. Nezadaní Býci si budou s nadějným protějškem dobře rozumět, ale zrovna příliš vášně v tom nebude.

Blíženci
Tento úplněk je pro vás extrémně zajímavý, milí Blíženci! Je pro vás nejdůležitější v celém roce a Luna se teď spojuje v konjunkci s couvajícím Marsem, což věští čas návratů a navázání na něco, co bylo v minulosti. Teď však budete prožívat city jinak a krásněji!

Rak
Komunikace s partnerem pro vás Raky teď může být malinko náročnější, protože vám vyhovuje dávat věci najevo beze slov, ale teď by se spíš hodilo říct je hezky srozumitelně a na rovinu. Protějšek si možná bude chtít povídat víc, než by se vám líbilo.


Lev
Na nebi teď vládnou pro vás velmi příznivé konstelace, milí Lvi! Venuše vám přeje, takže si můžete naplno užívat radosti lásky a všechno vám bude vycházet hezky podle vašich plánů! Předvánoční úplněk bude pro vás doslova nabitý romantikou!

Panna
Tento úplněk vám, milé Panny, věští jisto riziko nedorozumění a určitě bude dobrý nápad popovídat si o důležitých věcech s partnerem dřív, než se příliš zamotají. Otevřená a jasná komunikace vám díky přízni Merkuru půjde překvapivě snadno.

Váhy
Luna s Marsem ve spřízněných Blížencích vám věští zajímavé události v citovém životě a věci se určitě pohnou z místa. Tento úplněk vám pomůže ujasnit si v lásce některé věci a vykročit dál tou správnou nohou, budete vědět, co chcete.

Štír
Atmosféra v lásce teď bude na váš vkus příliš energická a uspěchaná, takže nebude zrovna snadné najít u protějšku pochopení pro vaše hlubší city a pocity. Ale nezapomeňte, že je to jen momentální a velmi dočasná záležitost!


Střelec
Tento úplněk kousek od vašich narozenin je pro vás, milí Střelci, extrémně důležitý a otevírá vám brány k vaší duši a hlubšímu pochopení vlastních citů. Navíc vám velmi přeje i Venuše ve Střelci, takže o ctitele nebo ctitelky nebudete mít nouzi!

Kozoroh
Merkur v Kozorohu vám pomůže v partnerské komunikaci a snadno se s protějškem na všem domluvíte. To bude základ spokojenosti do těchto úplňkových momentů, ale i dál do budoucna, protože mezi vámi bude vládnout soulad.

Vodnář
Úplněk ve spřízněných Blížencích má pro váš citový život dobré zprávy! Osvětlí se vám některé záležitosti z minulosti a pochopíte, co chcete do budoucna dělat jinak a lépe. Situace, které přijdou, vám pomohou pochopit, co je potřeba dělat.

Ryby
Tento prosincový úplněk vám Rybám přináší poměrně komplikované energie a planetární konstelace vám mohou přinést citové napětí a nejasnosti. Dopřejte si proto relaxační den, klidně o samotě, a vztahy teď raději vůbec neřešte!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.