Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. prosince

Týdenní horoskop 5. - 11. prosince

vloženo 3. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. prosince

Ne každý už dokáže poslouchat vedení svého Vyššího Já, proto je výklad a sestavený horoskop zkušené astroložky dobrým pomocníkem na cestě osobního rozvoje. Přečtěte si svůj týdenní horoskop a nechte se vést!

sdílet článek na facebooku

Beran
Musíte si přiznat, že tento adventní vánoční čas doslova milujete. Umíte si ho i užít. Vůbec si neděláte hlavu s tím, jestli máte vše dokonale uklizené a máte napečeno 20 druhů cukroví. Dokonce se vám zdá, že si to letos užíváte víc než kdy jindy.

Býk
Stereotyp v práci vám moc nesvědčí. Jste velice kreativní duše, která potřebuje nějakou akci a monotonnost vás doslova nudí. Pokud děláte v zaměstnání činnost, která vás nebaví, možná byste se o tom měli pobavit se šéfem a své frustraci mu říct.

Blíženci
Těšíte se na setkání se svými nejbližšími a rodinou. Vaše svátky budou skutečně nabité, a to nejen společensky, ale i pozitivně. U vás doma vládne pozitivní atmosféra plná lásky a harmonie. Užíváte si koukání na pohádky i pečení vánočního cukroví.

Rak
Možná vám tento týden přijde pozvání někam na kafe. Jste celkem ve svátečním modu a myslíte jen na Vánoce. Ani trochu vás nenapadlo momentálně myslet na lásku a případně nějaké romantické chvíle. Hodně vás to překvapí a budete za to i celkem rádi.


Lev
V pracovní oblasti už vyhlížíte změnu. Jste nastavení, že byste rádi nějaké to povýšení, případně proměnu pracovní pozice. Dosavadní práce vás sice baví, ale už si říkáte, že je načase posunout se dál. Oznamte to vedení a nenechávejte si to pro sebe.

Panna
Váš skepticismus vůči milostným vztahům přetrvává. Pokud jste si nedávno prošli velice bolestivým rozchodem, tak se samozřejmě není čemu divit. Ve chvíli, kdy ale tento váš pocit trvá již delší dobu, tak je potřeba se zamyslet, jestli si neškodíte.

Váhy
Máte vedle sebe jedince, který se absolutně nenechává strhnout vaší vánoční náladou. Trochu vás to štve, protože byste byli rádi, kdyby přišel domů a ocenil vánoční dekorace a teplo domova. Místo toho se dočkáte jen otráveného výrazu, a to vám vadí.

Štír
Máte momentálně štěstí na finanční investice. Dokonce se vám podaří získat větší finanční obnos, a to se vám teď více než hodí. Celkově ze sebe máte dobrý pocit, jak jste si letos vánoční svátky dobře a skromně zařídili. Jste sami se sebou spokojení.


Střelec
Máte tento týden velkou šanci najít si k sobě někoho, kdo by vám vyhovoval. Vaše seznámení proběhne poměrně netradičně a můžete si být jistí, že to pro oba bude výrazný zážitek. Trochu se bojíte, že do toho jdete až moc po hlavě, ale lásce neporučíš.

Kozoroh
Máte rádi, když kolem sebe máte hezké prostředí a užíváte si příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Nejste typ, co by musel pokaždé uklízet, když se blíží návštěva a možná proto se u vás lidé cítí příjemně. S přicházejícími svátky se to ještě zvýrazní.

Vodnář
Z finančního hlediska na tom tento týden nejste moc dobře. Není se čemu divit, každý rok si říkáte, že budete na Vánoce šetřit a nebudete kupovat tolik dárků a jako každý rok to samozřejmě nedodržíte. Pak budete horko těžko počítat konec měsíce.

Ryby
Už vás to doma absolutně nebaví. Jste naprosto rozčarováni z chování vašeho protějšku, který naprosto změnil to, jak teď působí na své blízké okolí. Dokonce I vaši známí a rodina si této změny všimli a nejsou z ní ani trochu nadšení stejně jako vy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.