Home - Články - Věštění – které techniky vám řeknou jasné „Ano“ nebo „Ne“?

Věštění – které techniky vám řeknou jasné „Ano“ nebo „Ne“?

vloženo 1. 12. 2022
čas čtení: 7 minut

Věštění – které techniky vám řeknou jasné „Ano“ nebo „Ne“?

V životě nastávají situace, kdy je důležitá je pouze jediná otázka: ANO nebo NE? Prozradíme vám, které věštecké metody vám na ni odpoví a na co si při jejich použití dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Kyvadlo – nejjednodušší a osvědčené

Nejjednodušší věšteckou pomůckou, která umí říct jednoznačné ANO nebo NE je kyvadlo. Tento oblíbený způsob věštění se těší velké popularitě díky tomu, že se ho lze jednoduše naučit a dává jasné a nevyhýbavé odpovědi. Spočívá v tom, že se soustředíte na otázku, a směr, kterým se rozhoupe kyvadlo, vám prozradí odpověď. Kromě jednoznačné pozitivní nebo negativní odpovědi však může kyvadlo někdy říct NEVÍM, například proto, že se jedná o příliš vzdálenou budoucnost nebo proto, že odpověď závisí na vašem rozhodnutí nebo na rozhodnutí nějakého jiného člověka, takže z hlediska osudu je všechno otevřené.

Cikánské karty, mariášové karty a Lenormand

Z vykládacích karet vyčtete odpověď ANO/NE o něco méně snadno než z pohybu kyvadla, ale pro tuto jednoduchou věštbu se přesto hodí. Ovšem ne každé karty lze použít! Věštění ANO/NE lze nejlépe provést pomocí karet cikánských, Lenormand nebo mariášových. Jejich odpovědi jsou konkrétnější než u tarotu a speciální výklad na tři karty, případně u jednoduchých otázek i pouze na jednu kartu vám dokáže říct jednoznačnou odpověď ANO nebo NE. Metoda spočívá v tom, že některé karty jsou pozitivní a některé negativní, a podle toho, které z nich se ve výkladu objeví nebo převládnou lze říct ANO nebo NE, případně u komplikovanějších otázek SPÍŠ ANO a SPÍŠ NE. Tak to zkuste, budete mile překvapeni!


Tarot – pro ANO/NE se příliš nehodí

Populární tarotové karty se pro odpovědi typu ANO/NE naopak příliš nehodí. Jsou určeny pro hlubší rozbor situace a získání vhledu do souvislostí, které určují vaši budoucnost, nemají tedy schopnost rychle uspokojit hlad po snadném řešení.
Pokud přesto chcete od tarotu získat odpověď typu ANO/NE, můžete zkusit výklad na tři karty, přičemž převaha karet obrácených vzhůru nohama znamená SPÍŠ NE a převaha správně umístěných karet SPÍŠ ANO.
I v tomto případě je však hlavním poselstvím výkladu hlubší rozbor situace a význam konkrétních karet, než pouze toto jednoduché sdělení. Pokud budete tarotové karty používat tímto zjednodušeným způsobem příliš často, mohou ztratit svoji sílu a nabalí se na ně negativní energie, tak pozor na to!

Spiritistické tabulky a křišťálová koule – metody pro pokročilé

Odpověď ANO/NE můžete získat i dalšími způsoby, které si však už vyžadují větší praxi. Pomocí spiritistických tabulek se můžete zkontaktovat s nehmotnými bytostmi a dušemi a požádat je o jasnou odpověď na to, co vás zajímá. Jenomže pozor, protože pokud se napojíte na nesprávnou bytost, může vám lhát! Odpověď ANO nebo NE lze získat i z křišťálové koule, ale to si vyžaduje dlouhou praxi a rozvinutou schopnost intuice a mimosmyslového vnímání. Tyto metody jsou účinné, ale nehodí se pro začátečníky, protože přinášejí riziko zkreslení odpovědí, a v horším případě se může stát i to, že se stanete obětí negativních bytostí, které vás budou vysávat z energie!

Jak poznat, jestli lze na vaši otázku odpovědět ANO nebo NE?

Ať už pro získání odpovědi na otázku typu ANO/NE použijete jakoukoliv techniku, je zde jedna důležitá věc, na kterou byste si měli dát pozor. Zvědavost a touha po snadných řešeních je nám lidem přirozená, ale na některé otázky zkrátka neexistuje jednoduchá a jednoznačná odpověď. Jestliže se budete ptát nevhodně, budou vám i při použití té nejlepší věštecké metody vycházet nesmysly, protože universum zkrátka nezná odpověď!


Jak rozlišit, zda je namístě ptát se jestli ANO nebo NE? Zkuste se zamyslet, jestli je odpověď již pevně daná a pouze ji neznáte, nebo jestli můžete ovlivnit výsledek vlastními činy.
Například pokud se budete před zkouškou či pohovorem ptát, zda jej uděláte, odpověď ještě není známá, protože zkouška ještě neproběhla. Věštba vám tedy může pouze odpovědět na otázku, jestli budete v daný den ve formě a na co byste si měli dát u zkoušky pozor. Jestliže však už zkouška nebo pohovor proběhly a vy čekáte na výsledky, je to něco jiného a otázka ANO nebo NE je naprosto oprávněná.

Otázka ANO/NE – v lásce je velmi záludná

Speciální kapitolou, co se týče otázek ANO/NE, jsou vztahy. V lásce většinou prahneme po jistotách a pocitu bezpečí, a to nás to svádí k pokládání otázek, na které nemůže zodpovědět žádná věštecká metoda. Proč? Protože záležitost je pořád ještě ve vývoji a nic není definitivně uzavřeno! V lásce jsou věci jen velmi zřídkakdy černobílé!

Dejme tomu, že máte zájem o jistou osobu a zajímá vás, jestli mezi vámi v budoucnu vznikne milostný vztah nebo nikoliv. Mezilidské vztahy jsou však velmi dynamická záležitost, víc než se na první pohled může zdát. Jakákoliv interakce mezi dvěma lidmi je pořád ve vývoji a tudíž se lze ptát pouze na ANO nebo NE v blízké budoucnosti, nikoliv ve vzdálené.

Co z toho vyplývá? Žádná věštba vám bohužel neřekne, že spolu zůstanete navěky, ani vám neprozradí, že nikdy v životě nebudete spolu.
Pomocí kyvadla nebo karet však přesto můžete zjistit spoustu užitečných věcí! Například jak se věci mezi vámi budou vyvíjet v průběhu nejbližších týdnů, měsíců nebo jednoho či několika málo let, jestli máte vyvinout iniciativu nyní nebo raději počkat.
Láska je komplikovaná záležitost. Proto je lepší, pokud to jde, vyhýbat se otázce ANO/NE a raději zvolit složitější a hlubší metody, například výklad tarotu. Ty vám dají mnohem přesnější obraz situace ve vašem vztahu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.