Home - Články - Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2022

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2022

vloženo 29. 11. 2022
čas čtení: 6 minut

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2022

I když je prosinec prvním ze tří zimních měsíců, nemusí to nutně znamenat, že i vaše láska musí procházet mrazivým obdobím. Zaměřte se na posílení vztahů, na komunikaci, na hledání pravého štěstí, a pokud jste nezadaní, nechte osud, ať vám pomůže při hledání toho pravého. Třeba vám Ježíšek nadělí pod stromeček právě lásku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, snažte se ohnivou povahu pouštět ke slovu jen tam, kde nenadělá velkou neplechu. Temperament můžete stočit k intimnímu životu, kde se nabízí spousta příležitostí, jak vyhnat stereotyp z dlouholetého soužití. Adventní čas je sice časově i psychicky náročný, ale zkuste se vyhnout hádkám. Právě sex může být dobrým ventilem pro napětí v partnerském vztahu. Čerstvě zaláskovaní si šlapou po štěstí svou náladovostí. Navíc jste vůči svému objevu nezdravě kritičtí. Může to vyústit v rozchod.

Býk
V posledním měsíci roku si spravíte chuť. Po náročném období, kdy se ve vás zmítaly protichůdné pocity, konečně víte, co od života čekáte. Singles mají jasnou představu, jaký by měl být jejich budoucí protějšek. Neváhejte požádat o pomoc vesmír, protože v období Vánoc skutečně plní přání. Ve hvězdách se ukazuje úžasný úlovek, který vás okouzlí galantním vystupováním. Ani v manželství a dlouholetých vztazích nebude nouze o vzrušující zážitky. Slušelo by vám změnit prostředí, víc se odvážete.

Blíženci
První dvě dekády jsou náročné pro zadané i svobodné Blížence. Teprve s vrcholem Vánoc se otevře možnost získat spřízněnou duši. Pro singles to je nejhezčí dárek, jaký si pod stromeček přát. Do 20. pozor na iluze, protože můžete propadnout kouzlu člověka, který to s vámi nemyslí upřímně. V závěru měsíce se Venuše umoudří a nabízí upřímnou lásku. Vrchol adventu je ztělesněním všech radostí i pro dlouhodobě zadané. Vyhledáváte dobrodružství a uvědomujete si, že vám tento přístup k životu moc chyběl.


Rak
Milí Raci, náročné období adventu se odrazí na vaší vnitřní nervozitě. Kladete vysoké nároky na své okolí i sami na sebe. Kvůli tomu v soukromí houstne atmosféra. Chtěli byste, aby s vámi miláček trávil více času, ale svým chováním ho od sebe spíš odrazujete. Velký pozor si dejte na náladovost. Teprve výměna názorů vás přesvědčí změnit přístup a zachránit klidný průběh Vánoc. V těchto dnech se umíte také uvolnit a začít si užívat příjemnosti, jaké život nabízí. Konečně jste v sexu iniciátory!

Lev
Ohnivá povaha Lvů se na konci roku dostává znovu ke slovu. Narůstající sexappeal strhává pozornost opačného pohlaví, a tak je kolem vás živo, ať vyrazíte vyvenčit mazlíčka, nebo se chystáte na vánoční večírek. Nezadaní poznají během prosince několik protějšků. Důležité pro vás bude, co se skrývá pod líbivým pozlátkem. Nechcete se upoutat na prvního člověka, který vás pozve na skleničku. Až v poslední dekádě slibuje Venuše objev, u kterého nebudete pochybovat. Vaše osobnosti se báječně doplňují!

Panna
První prosincová dekáda ubírá zrozencům Panny sebevědomí. Kvůli tomu neumíte dávat najevo skutečné já a bojíte se neúspěchu. Ve vztahu čekáte, že protějšek převezme iniciativu, nebo se něčeho sám dovtípí. Proto nejste spokojení s tím, co se děje, či spíše neděje. Iniciativu přebíráte až v dalším období, kdy jste díky Venuši schopni prát se o štěstí v lásce. Nezadané rozveselí sympatický nápadník, který ve vás dokáže vidět poklad skrytý pod povrchem. Láska je nejhezčí dárek, jaký si můžete přát.


Váhy
Aktuální postavení Venuše slibuje Vahám fantastický program! Jste nesmírně citliví a dokážete si všimnout náznaků sympatií, které k vám opačné pohlaví vysílá. Neschází vám možnosti k romantickým prožitkům a sami jste v tomto směru velmi aktivní. Ve společnosti dáte průchod svým gentlemanským schopnostem, ženy si dávají velmi záležet na svém vzhledu i vystupování. Nikoho nenecháte na pochybách, že patříte mezi naprostou špičku. Kolem 20. vám přeje i samotné Slunce a láska hoří jako v horkém létě.

Štír
Ani mrazivé počasí za okny nedokáže zchladit žár, který vychází ze srdce i lůna Štírů. Jste nabití pozitivní energií a potřebujete se bavit. Společenská nálada vás žene všude tam, kde se něco děje. Proto je pro vás seznamování hračkou. Flirtujete a navazujete známosti jako na běžícím pásu. Do závazků se ovšem nehrnete. Také v již existujících vztazích je znát odlehčení. Vyhledáváte vzrušující zážitky, v sexu potřebujete nové podněty. Neváháte investovat do hraček pro dospělé nebo sexy prádla.

Střelec
Milí Střelci, prosinec je ztělesněním nadílky od začátku adventu až po silvestrovské oslavy. Radost ze života je patrná v mnoha směrech, lásku nevyjímaje. Překypujete dobrou náladou, vyhledáváte společnost a nedáváte si žádná omezení. Žijete okamžikem. Navíc máte šanci poznat člověka, který má překvapivě shodné názory. Pro seznámení jsou nejvýhodnější spontánní akce zkraje prosince! Expanze čeká i zadané. Ti vyhlíží nejúspěšnější dny pro lásku kolem 23. prosince. Těšte se na četná překvapení.


Kozoroh
V první prosincové dekádě ještě může doznívat napětí uplynulých týdnů, ale jinak bude prosinec harmonickým měsícem. Charakterizuje ho narůstající sexappeal i vytrvalost citů. Dlouholeté páry si oddechnou a začnou fungovat v příjemném režimu. Venuše přináší romantickou atmosféru, kdy chcete být miláčkovi co nejblíže. Kouzlo adventu zapůsobí a mezi vámi zavládne hluboká souhra. Samotné Slunce zpečetí tento pocit okolo Štědrého dne, kdy jste přesvědčeni, že s miláčkem vytváříte osudové spojení.

Vodnář
Díky Merkuru se dokážete snadno naladit na okolí. Znát je to nejen v konverzaci, ale i při situacích, kde slova nejsou potřeba. Intimní život Vodnářů se rapidně zlepšuje. Objevujete všechna zákoutí partnerova těla a dokážete ho přivést do naprosté extáze. Není divu, že se četnost erotických setkání zvyšuje. Ani singles si nemusí stěžovat, že jejich náruč zůstává prázdná. Příležitostí k seznámení bude v prosinci víc, než v uplynulých týdnech. Osobité kouzlo působí na opačné pohlaví jako magnet.

Ryby
Postavení hvězd přináší do partnerského života vrtochy. Jste náladovější a nalézání souladu s drahou polovičkou není nic snadného. Hlavně kolem 9. prosince se pokuste nic podstatného neřešit. Vyhnete se hádkám a ušetříte si spoustu energie. Pokud se vám lásky nedostává doma, nehledejte ji jinde. Pletky na pracovišti jsou sice velkým lákadlem, ale nadělaly by akorát problémy. Zkuste trochu erotického dusna přenést do letitého vztahu. Singles by se podle Venuše měli vyhýbat suverénním protějškům.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.