Home - Články - Láskohled 5. - 11. prosince

Láskohled 5. - 11. prosince

vloženo 2. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 5. - 11. prosince

Adventní atmosféra téměř vybízí k romantickým procházkám ruku v ruce s vaším milovaným protějškem. Zamilované pocity ve vás probouzí už jen přítomnost vánoční výzdoby. Ani nezadaní nemusí smutnit. Třeba má pro vás první týden prosince připravenou novou lásku.

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte velice společenskou náladu, a tak vám seznámení nedělá vůbec žádný problém. Dokonce máte za to, že je o vás nyní celkově větší zájem. Tak se nebojte využít všechny své zbraně.

Býk
Padli jste si do oka s jedním kolegou. Absolutně nejste zastánci vztahů na pracovišti, ale každý den to mezi vám jiskří stále víc a nejste si jisti jak dlouho dokážete odolávat.

Blíženci
Již jste velice dlouho single a doufáte, že se vám konečně podaří najít si k sobě někoho dokonalého, proto taky vedete tak společenský život. A věříte také i na vánoční zázraky?

Rak
Protějška vedle sebe nemůžete ani vystát. Snažíte se s ním vycházet, ale vypadá to, že on nestojí ani o to. Je před Vánoci a vy přemýšlíte, zda je vůbec s tímto člověkem oslavit.


Lev
Nemusíte si lásku tento týden hledat příliš dlouho, je vám totiž na dosah. Dokonce jste se již někde potkali, jen to o sobě nevíte. Velice brzy ale dojde k podrobnějšímu seznámení.

Panna
Máte pocit, že vám v oblasti milostných vztahů nic nevychází jako dřív. Jste plni elánu i nadšení, ale nikdo s vámi toto nesdílí, právě naopak. Setkáváte se s nepříjemnou negací.

Váhy
I když už nějaký čas máte o jistého jedince zájem, tak nakonec to vypadá, že se vám navázat bližší vztah nepodaří. Jste každý naprosto jiný a máte odlišné názory na svět okolo.

Štír
Dlouhodobé svazky mohou očekávat jisté problémy, které jsou ale jen vyvrcholením toho, co již nějakou dobu doma řešíte. Jen jste trochu doufali, že se to vyřeší tak nějak samo.


Střelec
Konečně se vám váš vztah podaří dostat do nějakých normálních kolejí a u vás doma zavládne harmonie. Není to ale samozřejmě bez práce, na každém vztahu se musí trochu pracovat.

Kozoroh
Máte za to, že jste potkali lásku svých snů. Nakonec ale zjistíte, že pro vás tento vztah není. Jste totiž každý na jiné lodi, a to co vypadalo jako láska, bylo jen poblouznění.

Vodnář
Tento týden můžete očekávat zlepšení v milostných vztazích. Poslední dobou jste oba byli až příliš zaneprázdnění svou prací a neměli jste čas jeden na druhého. Teď to bude jinak.

Ryby
Musíte si přiznat, že váš milostný vztah je momentálně velmi harmonický. Užíváte si společně strávených chvilek a toužíte po tom, že to takhle nastavené zůstane ještě velice dlouho.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.