Home - Články - Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

vloženo 6. 12. 2022
čas čtení: 10 minut

Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu

Vánoce klepou na dveře! Toužíte vybrat pro vaše blízké dárky, které je opravdu potěší? Vsaďte na výběr podle horoskopu a neuděláte chybu!

sdílet článek na facebooku

Každé znamení je jiné, a tak mu samozřejmě udělá radost něco jiného. Připravte letos své rodině a přátelům vánoční překvapení s příchutí esoteriky a nechte se inspirovat našimi radami, které jsme si pro vás připravili!

Beran (lidé narození 21.3. - 20.4.)
Znamení Berana patří živlu ohně a taková je i jeho povaha – energická, aktivní a nespoutaná. Správný dáreček pro Berana by měl vyjadřovat a podporovat jeho radost ze života, rozhodně se tedy podívejte po něčem hezky vesele barevném. Berani mají někdy sklon k netrpělivosti a vzteku, potěšte je tedy něčím, co bude podporovat dobrou náladu a optimismus. Mělo by to být vtipné, pozitivní a originální. Vyzkoušejte třeba vonný olej pro dobrou náladu, a k tomu krásně barevnou aromalampu, která oživí jejich domov. Berany potěší i další hezké, barevné a optimistické dekorace do bytu vyzařující pozitivní energii, kterým může být i lapač snů. Potrpí si také na amulety pro zlepšení nálady, jako jsou např. Astrosáčky s polodrahokamy, přesně vybrané pro jejich ohnivé znamení.

Býk (lidé narození 21.4. - 21.5.)
Býci jsou lidé zemského živlu, proto si potrpí na to, aby byl jejich život po materiální stránce příjemný a pohodlný. Mají dobrý vkus a umí si vychutnat vše, co potěší smysly. Zároveň to však musí být i praktické a užitečné. Dáreček pro Býka musí být krásný (ale ne přezdobený), praktický a především kvalitní. Býci si potrpí na tradiční materiály a provedení, tak na to nezapomeňte – levným šmejdem, ať je jakkoliv hezký, Býka nepotěšíte! Zkuste třeba luxusní šperkovnici nebo kvalitní masážní olej z přírodních surovin. Pokud je obdarovaný Býk vašim partnerem, nalaďte ho na vášnivou notu erotickým masážním olejem nebo mu vyjádřete svou lásku krásným přívěskem se srdcem! Radost Býkům udělá i ručně vyráběný svícen pro zútulnění domova. Nejluxusnějším dárkem, který je spojený se živlem Země, se může stát i Zenová zahrádka, která dá Býkům nekonečný prostor pro meditaci přímo na jejich stole a poskytne jim oázu klidu a míru.

Blíženci (lidé narození 22.5. - 21.6.)
Vzdušní Blíženci jsou tak trochu rozlétaní lidé se širokým okruhem zájmů a spoustou kamarádů. Mají vrozené intelektuální sklony a moc rádi si s kýmkoliv o čemkoliv povídají, protože to znamená, že se opět dozvědí o životě něco víc. Co věnovat člověku narozenému v Blížencích? Chybu rozhodně neuděláte dobrou naučnou knihou na jakékoliv téma a k tomu jim věnujte ozdobný poznámkový blok, do kterého si budou moci psát své myšlenky. A aby měli i čím psát, věnujte jim k tomu originální husí brko s kalamářem, ze kterého budou přímo nadšení! Skvělou volbou jsou i dárečky představující vzdušný živel - vyberte pro ně originální vonné tyčinky nebo vykuřovadla. Darujete-li ji spolu s dekorativní, ale jednoduchou kadidelnicí, neuděláte chybu. Potěší je i amulet pro moudrost a poznání, který jim pomůže dosáhnout v životě přesně toho, po čem touží!


Rak (lidé narození 22.6. - 22.7.)
Citlivý a rodinně založený Rak je pod vládou vodního živlu, který posilňuje jeho prožívání pocitů a emocí. Trošku sentimentální Raci mají romantické sklony, ideální dáreček pro ně proto bude překypovat city, stejně jako jejich vlastní duše a srdce. Dáreček pro Raka vlastně nemusí být ani trochu prakticky užitečný, spíše by měl vyjadřovat, jak moc ho máte rádi - věnujte mu třeba ochranného anděla, ať už jako dekoraci do domácnosti v podobě roztomilé šperkovnice nebo jako amulet pro ochranu svého nositele. Dobrou volbou bude i šperk nesoucí symboliku srdce a lásky - například stříbrný přívěšek ve tvaru srdce nebo přívěšky z různých polodrahokamů. Cituplné Raky potěší i vykládací karty, které podpoří jejich schopnost intuitivního pohledu na svět. Vyberte pro ně třeba něžné Andělské karty, které je potěší nejen při jejich výkladu, ale i svým krásným zpracováním.

Lev (lidé narození 23.7. - 22.8.)
Z ohnivého Lva vyzařuje jeho jedinečnost a výjimečnost kamkoliv se pohne. Ať už se tváří jakkoliv skromně, nenechte se zmást, největší radost mu uděláte, když pro něj vyberete dáreček ve velkém stylu a nebudete na něm šetřit! Lev je rodilý vůdce, král a manažer, a proto si zaslouží skutečně královský doplněk svého image v podobě luxusního a exkluzivního šperku, nejlépe s drahokamem nebo polodrahokamem. Elegantní Lví dámy potěší třeba Náušnice s granátem nebo i stříbrný přívěšek - Malá víla, který slouží jako talisman a věčný průvodce lvích cest. Jinou možností jsou exkluzivní dekorace a doplňky domova, ani zde však nezapomínejte, že Lev potřebuje jen to nejlepší a vyberte pro něj například ručně malované kermické zásuvky. Lev ocení jejich detailní propracovanost, ale i jejich praktické využití. Máte na dárek omezený rozpočet? V tom případě zkuste místo luxusu vsadit na vtipný dárek, který pobaví, třeba hrnky nebo trička se lvím znamením. Radost jistě udělá i Astrosáček s polodrahokamy pro jejich znamení, který jim dodá sílu a moc Slunce.

Panna (lidé narození 23.8. - 22.9.)
O zemském znamení Panny se říká, že je pečlivá a možná až trochu úzkostlivá – a to rozhodně platí hlavně v oblasti zdraví! Potěšte proto Pannu dárečkem ve stylu wellness, který jí umožní rozmazlovat své tělo. Může to být například olej pro péči o pokožku nebo kvalitní masážní olej. Odolejte pokušení a nevybírejte žádnou výraznou vůni – vkus Panen ocení spíš jednoduchost, jemnost a čistotu, proto vsaďte na osvědčený a uklidňující olej, který můžete přidávat třeba i do koupele, stejně tak jako šumivé bomby do koupele. Luxusním dárkem spojeným se živlem Země může být Zenová zahrádka. Dává Pannám prostor pro meditaci, poskytne jim možnost zbavit se úzkosti a relaxovat. Kromě toho mají Panny vrozený smysl pro pořádek, určitě se jim proto bude hodit nějaká ozdobná šuplíková skříňka, do které mohou úhledně uložit všechny své drobnosti. Potěšíte je i šperkem, ale opět vsaďte na krásu v jednoduchosti. Jako vhodným se tak stává symbol Triskel, starobylý keltský symbol, který symbolizuje velkou Matku Zemi a dává tak Panně a jejímu zemskému znamení možnost propojit se s ní.


Váhy (lidé narození 23.9. - 23.10.)
Vzdušné znamení Vah patří mezi umělecky založené lidi, kteří umí ocenit cokoliv hezkého, co vyzařuje harmonii a klid. Pro tyto duše, milující vyrovnanost a spravedlnost, se přímo nabízí dárečky vyjadřující ducha východní filosofie, která se řídí podobnými hodnotami. Klid a soulad v jejich domově a životě budou hlídat svíčky s motivem dálného východu Jin a Jang nebo pak vonné tyčinky z divoké růže, které se pojí s jejich vzdušným znamením. Potěšíte je ovšem i dekorativním svícnem s jednoduchým a nápaditým motivem Yin Yang, který symbolizuje rovnováhu protikladů ve vesmíru. Chcete jim věnovat něco opravdu výjimečného? Zkuste Astrosáček s polodrahokamy plný harmonie, po které Váhy tolik prahnou, nebo Astrosáček přímo vytvořený pro znamení Vah. Radost jim udělají i elegantní náušnice se symboly Marsu a Venuše, protože právě Venuše je ochranní planetou pro znamení Vah.

Štír (lidé narození 24.10. - 22.11.)
Vášnivý Štír je pod vládou vodního živlu, proto velmi silně prožívá city a pocity, i když to na něm nemusí být navenek znát. Typickým pro Štíra je jeho vrozený sklon zajímat se o vše tajemné a mystické. Dárek s esoterickou tématikou je pro něj tedy jako stvořený! Radost jim zaručeně uděláte tarotovými kartami – vybírejte takové, jejichž umělecké provedení vyzařuje dramatičnost a oplývá temnými a výraznými odstíny barev. K tomu patří vhodné doplňky, například vykládací ubrus se symbolem pentaklu nebo různé druhy svíček, které podtrhují magii výkladu karet. Štír má však vášeň nejen pro tajemno, ale i pro sex - zkuste ho potěšit některým erotickým olejem z naší bohaté nabídky nebo třeba astrosáčkem pro znamení Štíra, který ještě povzbudí jeho skryté vlohy. Velkou radost udělá Štírům luxusní šperk s esoterickým motivem, jako je Avalonský znak, který svému nositeli přináší mystickou sílu minulosti.

Střelec (lidé narození 23.11. - 21.12.)
Ohnivý Střelec je člověk, který si za svými cíli a ideály jde přímo, bez okolků a odboček. Chcete ho na Vánoce opravdu potěšit? Zjistěte si včas, o co se zajímá a jaké jsou jeho koníčky – jinak riskujete, že vám typicky upřímným způsobem dá najevo, že jste se příliš nestrefili! A to přece nechcete! Většina Střelců žije aktivním životem, proto jim udělá radost aromatický olej nebo vonné tyčinky s povzbudivou vůní, která dodává energii. Potěšit je můžete i stříbrným přívěškem Střelec se záhnědou, kdy Záhněda na tomto přívěsku připomíná houževnatost Střelců a pomáhá svému nositeli odkrývat tyto hodnoty! Většina Střelců patří mezi vášnivé cestovatele, a tak se jim určitě bude hodit luxusní zápisník, do kterého si své cestovatelské střípky mohou zapisovat a k tomu magické psací potřeby vyráběné z husích brk. Vůni dalekých zemí si Střelci rádi donesou i domů – nejen ženy Střelkyně potěší doplněk do domácnosti s příchutí exotiky, ať již v podobě sošek nebo obrazů indického božstva nebo třeba orientální aromalampy.


Kozoroh (lidé narození 22.12. - 20.1.)
Kozoroh je ambiciózní, cílevědomý a trpělivý. Za svými cíli si umí jít i navzdory překážkám. Jsou to většinou cíle materiální a praktické, protože Kozoroh je člověkem živlu Země. Věnujte mu magický amulet, který bude podporovat jeho kariéru, jako například přívěšek s tyrkysem nebo stříbrný přívěšek Alfa a omega. Kozoroh nalezne v těchto přívěšcích zvláštní sílu, která může být inspirující při řešení speciálních pracovních úkolů, ale také všeobecně v životě. Luxusním dárkem může být Zenová zahrádka, která bude představovat oázu klidu a míru na pracovním stole Kozoroha. Nenechte se zmást zdánlivou skromností Kozoroha, luxus a kvalitu ocení víc, než kdokoliv jiný – pokud si to tedy můžete dovolit, potěšte ho ve velkém stylu drahým a vkusným doplňkem do domácnosti. S bohatě zdobeným zrcadlem nebo vkusným meditačním polštářem neuděláte chybu. Většina Kozorohů má při své vážné povaze sklony ke zasmušilosti, proto ocení i dárečky pro dobrou náladu! Může to být například hrneček nebo tričko s motivem Kozoroha, které tomuto znamení vždy připomene, že život není jenom vážný.

Vodnář (lidé narození 21.1. - 20.2.)
Znamení Vodnáře je ovládáno neposedným a zvídavým živlem vzduchu, který tyto lidi táhne k objevování světa. Vodnáři jsou idealisté, kteří se od svého okolí vždy něčím odlišují a díky svému nekonvenčnímu myšlení udávají tón budoucnosti. Nejvíc je potěšíte dárečkem, který bude stejně originální jako oni sami – třeba neobvyklým andělským tarotem s pestrými astrologickými motivy nebo koženým zápisníkem pro jejich geniální myšlenky a nápady. Většina Vodnářů přirozeně tíhne k astrologii, proto je určitě potěší stříbrný amulet Duševní spřízněnost, který spojuje a spoutává dohromady dva lidi neobvykle příjemným a osvobozujícím způsobem a je vhodným amuletem pro posílení a udržení lásky. Vodnáři také ocení vykuřovadla nebo vonné tyčinky s neobvyklou vůní, jako jsou například indické vonné tyčinky Satya - Fantasy nebo Satya - Prayers. K tomu jim můžete dokoupit i speciální stojany k vonným tyčinkám, které nejenom doplní krásu jejich domácnosti, ale propojí Vodnáře i se živlem vzduchu.

Ryby (lidé narození 21.2. - 20.3.)
Cituplné Ryby mají jemnou a něžnou duši a patří mezi velmi vnímavé lidi. Stejně jemný je i jejich vkus, proto zapomeňte na agresivní a výrazné barvy či tvary a při výběru dárků vsaďte na krásu v jemných a zaoblených tvarech. Ryby potěšíte decentními a jednoduchými šperky, ať už prstenem spojení, který prohlubuje vztah, posiluje lásku a ručně vyrytými pentagramy zaručuje ochranu před negativními vlivy, tak třeba jednoduchými talismany ve tvaru kříže, anděla nebo srdce, který svému nositeli znamení Ryb přinese úspěch a peníze. Pro uklidňující rozjímání se bude Rybám hodit aromalampa s dekorem slona, kterou můžete doplnit myrhovou vůní z naší nabídky. Jejich intuitivní vnímání světa a velká citlivost z nich dělá skvělé věštce, proto je zkuste potěšit kyvadlem nebo křišťálovou koulí. Určitě ho je moc rádi vyzkoušejí a oblíbí si je!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.