Home - Články - Láskohled 12. - 18. prosince

Láskohled 12. - 18. prosince

vloženo 9. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 12. - 18. prosince

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. A vydrží nám to na celý život, nebo to bude jenom krátkodobý flirtík? Máme pro vás odpovědě - čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám tento týden moc nedaří. Doufali jste, že doma nastolíte harmonii a klid, ale opak je pravdou. Blížících svátků se proto trochu obáváte a doufáte, že se to zklidní.

Býk
S přicházejícími vánočními svátky se vám zdá, že se vám život celkově proměnil. Máte před sebou velice láskyplné a romantické období, na které budete ještě dlouho a rádi vzpomínat.

Blíženci
Příliš se nevyznáte v pocitech vaší známosti, která se snad každý den chová jinak. Už vás nebaví kolem protějšku našlapovat po špičkách a raději byste si to vyříkali na rovinu.

Rak
V lásce se vám náramně daří. Jste totiž extrémně přitažliví, máte spoustu energie a váš smysl pro humor je pověstný. Nemáte rozhodně nouzi o nové známosti a pozvánky na rande.


Lev
Potkáte někoho velice zajímavého, s kým navážete doslova až magický vztah. Nikdy jste si nemysleli, že s někým můžete navázat takto intenzivní pouto. Potkalo vás opravdové štěstí.

Panna
Máte pocit zadostiučinění z toho, že jste si dokázali udělat pořádek ve své minulosti. Pořád jste se totiž do ní vraceli a značná část vašeho současného života tím byla poznamenána.

Váhy
Poznáte někoho, kdo vás na začátku moc nezaujme, dokonce ho máte za podivína. Postupem času ale zjistíte všechny jeho kvality, a taky vás samozřejmě zaujmou vaše společné koníčky.

Štír
Váš vytoužený protějšek vás bude čekat na úplně odlišném místě, než si myslíte. Není divu, Vánoce bývají magickým časem, který přeje osobním vztahům a romantické lásce obzvlášť.


Střelec
Máte vedle sebe jedince, který je extra žárlivý. Už vás to štve, protože vás nebaví vysvětlovat každý svůj krok. Měli byste se rozhodnout, jestli v této toxicitě chcete pokračovat.

Kozoroh
Zažíváte momentálně období plné zábavy, a tak trochu nezřízeného životního stylu. Máte za to, že by se člověk měl v životě umět bavit. Jste doslova králem všech vánočních večírků.

Vodnář
Vánoční čas je pro vás obdobím lásky, harmonie a pohody, proto také odsunete veškeré partnerské neshody na druhou kolej. Přesto se moc dobře spolu necítíte a je to poměrně znát.

Ryby
Pohybuje se kolem vás nevšední osoba plná citů k vám. Nějakou dobu ale nevidíte všechny ty emoce a jste k tomuto jedinci poměrně odtažití. Postupně si k sobě ale najdete cestu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.