Home - Články - Konec světa: 10 let poté

Konec světa: 10 let poté

vloženo 15. 12. 2022
čas čtení: 4 minuty

Konec světa: 10 let poté

Mayové byli jednou z nejvyspělejších starověkých kultur. Přestože tato civilizace dávno zanikla, její odkaz k nám promlouvá do dnešních dnů a upozorňuje na starodávné moudrosti celý svět. Odhaluje tajemství velkých změn, které se dějí po celé věky.

sdílet článek na facebooku

Mayská proroctví jsou opředena záhadou, a přesto patří k těm nejznámějším a nejsledovanějším. Stará věštba vznikla před mnoha tisíci let. Dávní obyvatelé Střední Ameriky ji ukryli do systému svého propracovaného kalendáře. Záhadu se snažíme rozluštit dodnes.

Kalendář jako skrytá věštba

Stejně jako všechny staré národy, i Mayové se pokládali za děti Matky Země, přestože byli původem z hvězd. K přírodě chovali posvátnou úctu a snažili se pozemský život sladit s energií vesmíru. Proč má jejich solární rok 365 dnů, další tún 360 dnů, tzolkin 260 dnů a jejich kombinace je v 52 letém kalendářním kole? Pro nás nepochopitelné věci, pro ně samozřejmá součást života.

Svá tajemství začínají předávat lidstvu právě nyní. Porozumění zakódovaným informacím, je naprosto zásadní. Vede k pochopení souvislosti mezi planetou Zemí a nebeskými tělesy a propojenosti srdce člověka s vesmírem. Jakmile se nám to podaří, naše vědomí se rozšíří natolik, že si vzpomeneme, kdo doopravdy jsme. Pak vykročíme z temnoty směrem ke světlu. I to je předem předpovězeno.


Čísla, symboly, měsíce a dny se vzájemně otáčejí ve spirále vývoje. Jako ozubená kola hodinek. Mayové říkají: „Význam kalendářů je ve vyvolání vzpomínek, hluboko ukrytých v našem nitru.“ Vzpomínky vedou do pradávných dob: „Velký duch nás poslal na Zem žít jako bytosti se smrtelným tělem.“ Mayům bylo zřejmé, že jejich poznatky mohou být na dlouhou dobu zapomenuty. Věděli také, že přijde čas na jejich vzkříšení.

Jak vzniklo osudné orákulum

Co se přesně před více než pěti tisíci let stalo? Podle Mayů došlo v historii k setkání všech veledůležitých světelných bytostí. Byly vyzvány, aby se podílely na velké transformaci. Aby vyslyšeli volání nejvyššího a pomohli při evoluci planety Země. Pohlížíme na tyto představy jako na pověry. Nevědecký přístup národa, jenž o realitě světa příliš mnoho nevěděl. Opak je pravdou. Věděli toho více, než víme my v moderní době.

Mayská proroctví vycházejí z jiného chápání času. Cykly, ve kterých různé staré civilizace zanikaly, naznačují, že proroctví jsou založena na pozorování přírodních dějů a na reálných zkušenostech. Při klimatických změnách skončil jeden jejich svět a začal další. Tyto cykly jsou zapsány v Mayském kalendáři. Vyčteme z něj i to, kdy mají přijít další. Podle Mayů se na celém světě se železnou pravidelností opakují.


Není náhoda, že náhlá klimatická změna, která se prokazatelně udála před 5200 lety, se přesně shoduje s dobou, označenou v jejich kalendáři. Zažili takovou událost a stala se součástí nejen kalendáře, ale i mýtů. Zde je původ proroctví o konci jednoho světa v roce 2012, protože přesně 21.12.2012 skončil po třinácti několikasetletých cyklech mayský kalendář. Příští týden ve středu to bude přesně 10 let od avizovaného konce světa, a my jsme pořád tady :-).

Máme se bát varování?

Víme, že jsme právě v období výrazných změn. Že tyto změny povedou v blízké době k zániku současné civilizace, tak jak ji dnes známe. Že se chystá zrození nového, lepšího světa, po kterém všichni tak prahneme. Je to lidstvo samo, které naplňuje dávná mayská proroctví.

Podle výpočtů je vesmír starý 16,6 miliard let. Jsme ohromeni tím, že Mayové stáří vesmíru znali, stejně jako ho uvádí moderní věda. Co říci závěrem? Strach je jen iluze. Nebojte se, svět nekončí! Ve skutečnosti jsme všichni spojeni s božskou podstatou, bez jakýchkoliv rozdílů. Vstupujeme do poslední doby zrození něčeho nového - nového života v novém světě.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.