Home - Články - Vánoční tarotový horoskop 2022

Vánoční tarotový horoskop 2022

vloženo 14. 12. 2022
čas čtení: 10 minut

Vánoční tarotový horoskop 2022

Na co se můžete těšit o zimních svátcích? Koho čeká spousta dárečků a koho velká láska? Tarotové karty vám to prozradí podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso holí
vám přináší svěží novou energii a sílu, takže všechno se vám bude skvěle dařit a vycházet podle vašich plánů. Nemusíte se obávat, že byste podlehli stresu, protože proti němu teď budete mít velkou odolnost. Vaše nápady se vám snadno povede uskutečnit, i když jsou hodně odvážné! Svátečné dny volna si jako energičtí Berani toužíte užít na maximum a s nicneděláním u televize se rozhodně nespokojíte. Je však potřeba dávat si trošku pozor, ať netlačíte své blízké do něčeho, do čeho se jim nechce. Vždyť si to možná užijete stejně dobře i sami, takže klidně vyrazte třeba na dlouhou procházku, pokud se vám chce, a nechejte zbytek rodiny v klidu doma lenošit. Vaše energie a síla jsou jen vaše, na to nezapomínejte. A přestože se vám s trochou štěstí povede ostatní tímto nadšením nakazit, raději nepočítejte s tím, že by s vámi zvládli držet krok!

Býk
Karta Rytíř holí
ukazuje, že s přicházejícími svátky se nezastavíte a pořád jste v jednom kole. Berete přípravy ve velkém stylu a dobrá zpráva je, že na to máte spoustu energie a nadšení. Zkrátka vás baví všechno od shánění dárečků až po předvánoční úklid, a nenecháte si to od nikoho vymluvit! Vaše síla je obdivuhodná, ale ruku na srdce, nepřipadá vám, že je přece jen trošku vyčerpávající pořád se za něčím honit a o něco snažit? Jako Býci jste velmi pracovití a houževnatí, ale občas přece jen nezaškodí dopřát si více odpočinku, hlavně o svátcích! Nejspíš vám to vaše okolí pravidelně říká, ale vy si zkrátka říct nedáte – dokud máte energii, pak pracujete, ať je všechno na maximum. Na domácí pohodlí si totiž potrpíte, a dobře víte, že užívat si ho budete jedině pokud nejdřív pořádně zapracujete! Takže plnou párou vpřed, a teprve až bude všechno bezchybné, si dopřejete sváteční odpočinek!

Blíženci
Karta Devět holí
naznačuje, že vám přípravy na krásné svátky již trošku přerůstají přes hlavu. Pořád se o něco snažíte, ale výsledky přece jen neodpovídají vašim představám. Cítíte se unaveně, ale je pro vás těžké dát si pohov, když vidíte všechnu tu nedodělanou práci. A navíc ještě jako kdyby okolnosti šly proti vám a zákon schválnosti vám pořád něco komplikuje! Zkuste se na to podívat trošku jinak! Zvykli jste si vidět Vánoce jako hromadu nekončících povinností, které vás stresují, ale možná to může být i jinak. Vaše rodina by měla akceptovat, že věci zkrátka nebudou dokonalé a podle jejich představ – a pokud mají být, tak ať si to laskavě zařídí oni sami! Vy dělejte to, co vás baví a připravte si krásné svátky po svém, ve vlastním stylu. Vždyť přece nemusíte pořád bojovat a vyčerpávat se, když o Vánocích můžete naopak novou sílu načerpat, odpočinout si a užít si je. Je to jen otázka přístupu, milí Blíženci!


Rak
Karta Velekněžka
vám slibuje vskutku výjimečné a jedinečné svátky! Tyto Vánoce vám, milí Raci, přinesou přímo mystické zážitky a nezapomenutelné momenty! Tato karta je zasvěcena intuici a mystickému poznání, takže i v běžných záležitostech spatříte hlubší význam a možná dokonce znamení, co v životě dál dělat nebo jak se budou vyvíjet vaše rodinné vztahy. Z různých svátečních chvílí, událostí nebo rozhovorů vám intuice ukáže velmi zajímavé poznání a uvědomění. Letos pro vás bude mít mimořádný význam vánoční věštění, tak věnujte pozornost těmto tradičním zvykům! Ať už jsou to pouštění lodiček z ořechových skořápek, lití olova nebo třeba věštěni z tarotových karet, magické chvíle zimních svátků jsou jedinečná příležitost nahlédnout do tajemství budoucnosti a toho, co je skryté. Pozornost věnujte o Vánocích také snům, zkuste si vyložit jejich význam a poselství!

Lev
Karta Osm mincí
vám předpovídá, že vaše pečlivost při přípravách na krásné svátky se dokonale zúročí. A to je skvělá zpráva, milí Lvi! Když půjdete na věci systematicky a necháte si dostatek času dodělat každou práci v klidu a pečlivě, je to záruka neopakovatelné vánoční atmosféry se vším, co k tomu patří! Dáte si záležet na detailech, a to určitě neunikne pozornosti vašeho okolí, takže jistě sklidíte pochvalu a slova uznání! Svátky zimy budou pro vás klidné a příjemné, ale to neznamená, že budete zahálet. Spíš naopak využijete cenné chvíle volna k tomu, že se pustíte do něčeho, co jste již dlouho odkládali pro nedostatek času a co vás bude těšit. Bude vás bavit věnovat se konstruktivním a tvořivým činnostem, ať je za vámi i ve vašem volném čase něco vidět! Možná se pustíte do ručních prací, zkrášlíte si něčím svůj domov nebo vyrobíte malé umělecké dílo. Je to jen na vás!

Panna
Karta Rytíř pohárů
vám slibuje nádherné Vánoce plné lásky, porozumění a hlubokých citů. Takže se, milé Panny, máte na co těšit a patříte mezi miláčky tarotu a zvěrokruhu! Vánoční svátky přece patří právě lásce, souladu a krásným mezilidským vztahům, a na toto všechno nyní budete mít štěstí! Ať už se jedná o vaši drahou polovičku, děti, rodiče, sourozence, nebo i vzdálenější rodinu, přátele nebo sousedy, vaše vztahy budou plné porozumění, vstřícnosti a srdečnosti. Stará nedorozumění budou dávno pryč a teď si užijete klid, pohodu a nemusíte řešit žádné problémy – stačí jednoduše otevřít své srdce laskavosti! Tak co, zkusíte to? Letošní zimní svátky vás nabíjí příjemnou a krásnou energií pohody a radosti. Jen pozor, v některých vztazích to budete vy, kdo musí začít a udělat první krok k usmíření a pochopení. Není to složité a výsledek vás jistě velmi příjemně překvapí!


Váhy
Karta Tři mince
vás jistě potěší, milé Váhy, protože vám ukazuje, že se věci, které se snažíte v životě tvořit a na nichž usilovně pracujete, krásně daří a všechno se ubírá tím správným směrem! A právě Vánoce vám ukáží krásné a pozitivní zprávy! Když se ohlédnete, jak některé věci vypadaly takhle před rokem, uvědomíte si, že se vám toho povedlo opravdu hodně, a výrazně jste se posunuli kupředu. Cesta k úspěchům se skládá z mnoha drobností, kterým možná v každodenním shonu nevěnujete příliš velkou pozornost, ale když se jednou za rok ohlédnete, tak toho skutečně nebylo málo, co jste dokázali! A těší vás, že to nejsou pouze vaše úspěchy a radost, ale že je máte s kým sdílet! Zároveň vás bude bavit využít zimní chvíle volna ke spřádání nových plánů na příští rok. Nemusí to být nic velké ani bombastické, stačí drobnosti, které vás těší a motivují a které dohromady budou znamenat další kroky kupředu ve vašem životě, i v životech vašich nejbližších!

Štír
Karta Devět pohárů vám věští krásné svátky plné lásky a harmonie, takže máte, milí Štíři, opravdu důvod k radosti! Stačí si jen prostě užívat všechno krásné, co vám život přináší, a nemusíte nic řešit ani se snažit cokoliv vylepšovat. Popravdě, kdybyste se hodně snažili, tak nějaké ty nesrovnalosti ve vztazích a rodině jistě najdete, o tom žádná! Ale je třeba o tom mluvit a zbytečně si tak kazit nádhernou vánoční atmosféru? Odpověď je vám asi naprosto jasná! Tak si užívejte společné chvíle plně romantiky a vánočního kouzla, které vás ještě více sblíží s lidmi, které máte rádi. Nádherné zážitky, spousta lásky, spolupatřičnosti a dobré nálady, na to všechno se můžete teď těšit! Budete rádi, že se můžete setkat s lidmi, které nevidíte často, a taky strávit konečně více času s těmi nejbližšími. Dobré vztahy budou základ nádherných svátků, které si užijete plnými doušky!

Střelec
Karta Poslední soud
možná zní svým názvem trošku děsivě, ale nemáte se čeho bát, milí Střelci! Spíš naopak se můžete těšit, že se o svátcích některé záležitosti, které vás po celý rok trápily, konečně vyjasní a uzavřou! Může se to týkat čehokoliv, od vztahů nebo práce až po vaše plány do budoucna, ale doposud vám situaci komplikovalo mnoho nejasností. Bude velmi užitečné, že jiní lidé z vašeho okolí se konečně k některým věcem jasně vyjádří, nebo se taky mohou objevit dosud neznámé okolnosti a nové informace, které do věcí vnesou světlo. Problémy se vyřeší a konflikty se uzavřou, takže cesta kupředu bude otevřená. Až vás možná překvapí, jaké je to nakonec snadné, ale chce to počkat na tu pravou chvíli! Ale u toho všeho si nezapomínejte užívat drobné každodenní radosti vánočních svátků a jejich kouzlo. Nemusíte přece pořád přemýšlet jen nad velkými a důležitými věcmi!


Kozoroh
Karta Slunce
vám přináší překrásné a nezapomenutelné svátky plné radosti a nádherných zážitků! Nic lepšího už si ani nemůžete přát a tato krásná karta a vás dělá miláčky Štěstěny, milí Kozorozi! Vaše letošní Vánoce budou zkrátka ty nejkrásnější, jaké si jen umíte představit, a všeho budete mít dostatek! Ve vztazích, rodině a lásce vám to bude skvěle klapat a užijete si společně hodně veselosti a dobré nálady! Ani co se týče financí si není na co stěžovat a příznivý osud vám dopřeje možnost koupit si všechno, po čem toužíte. Svátky budou tedy plné lásky, ale také hojnosti, a tak to má být! Starosti se vytratí, a vám už zbývá jediné, vrátit se v duchu zpátky do dětství a užívat si tuto kouzelnou atmosféru plnými doušky. Zavzpomínáte si na krásné staré časy nejen při hře s dětmi, ale taky při všech těch krásných zvycích a tradicích nebo při rozbalování dárečků pod stromkem!

Vodnář
Karta Dvě hole
prozrazuje, že vás pro letošní Vánoce láká změna a novinky. Tajně toužíte vybočit ze stereotypu a místo každoročních zvyklostí si dopřát něco originálního a neotřelého. A není divu, vždyť jako Vodnáři vždycky rádi vybočíte ze zajetých kolejí a láká vás všechno netradiční a zajímavé! Tak tedy, co to letos bude? To je samozřejmě jen a pouze na vaší fantazií, avšak nemějte obavy popustit jí otěže, bude to určitě stát za to! Vyměňte vánoční gaučovou kulturu u televize a cukroví třeba za letenku do nějaké exotické země! Nebo i méně exotické, ale hlavně vybočte za hranice všedních dnů! Klidně se můžete na Štědrý den opalovat někde na pláži nebo třeba v zapadlé romantické zasněžené chatičce přikládat do kamen! Jen si nenechejte od nikoho namluvit, co máte a nemáte dělat a co se musí, protože takový je zvyk. Jste přece Vodnáři a toto na vás neplatí!

Ryby
Karta Královna pohárů
vám věští ty nejkrásnější Vánoce plné lásky a pohody, jaké si jen umíte představit! A klíč k nim máte ve svém srdci a ve svých rukou, milé Rybky! Všechno dobré a krásné, co pro své bližní teď uděláte, každá laskavost nebo milé slovo se vám mnohokrát vrátí! Tak zažehněte ve své rodině a blízkém okolí lásku, otevřete srdce citům, porozumění a souladu! Všechna negativní slova nebo špatné myšlenky ať teď jdou stranou, a když je vy sami nebudete ve svém srdci živit, pak k vám budou i z vašeho okolí proudit samé krásné a milé věci! Nevěříte? Tak to pro tyto svátky vyzkoušejte, naplňte své srdce láskou na rozdávání a budete velmi mile překvapeni! Vždyť přece patříte mezi nejcitlivější znamení zvěrokruhu, a teď můžete tento dar znamení Ryb naplno uplatnit. Letošní Vánoce pro vás budou nádherné a přinesou vám opravdu neopakovatelné kouzlo plné citů!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.