Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. prosince

Čínský horoskop na týden 19. - 25. prosince

vloženo 19. 12. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 19. - 25. prosince

Vánoční atmosféra vrcholí a nejspíš vás zajímá, jak budou následující dny probíhat. Shon a stres? Nebo se už naplno oddáte sváteční pohodě? Pokud chcete vědět, co vás čeká, pak jste na správném místě. Zjistěte to v čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy měsíční paprsky na vás dýchnou adventní kouzlo, díky kterému se v soukromí rozhostí harmonie. Začnete se těšit na vrchol vánočních svátků a volný čas strávíte s rodinou. Neřešte obavy, zda máte dostatek dárků nebo … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vánoce jdou pomalu do finále a zrozenci Buvola mají chuť oslavovat. Ve hvězdách se zrcadlí hlavně nepříjemný dopad na vaše zdraví. Nepřehánějte to s přijatými kaloriemi, pozor hlavně na tučná a příliš sladká jídla. Tělo bude… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Události předposledního týdne roku má pod palcem komunikativní Merkur. Díky němu se nebojíte mluvit o problémech narovinu. Pokládáte zvídavé dotazy, abyste měli v určitých záležitostech jasno. Opatrnost je vyžadována… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pohled do kalendáře je pro Zajíce nepříjemným překvapením. Zařizování vánočních nákupů na poslední chvíli vás dostane do časového presu. Rozhodně se nesnažte nic objednávat přes internet, protože byste… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, vánoční týden ovlivňuje Černá Luna, která připomíná nedořešené věci z minulosti. Díky ní máte možnost narovnat rozhárané vztahy a dát život do pořádku, ještě než odstartuje nový letopočet. Jedinou kaňkou na programu… ČTĚTE VÍCE!

Had
Letošní svátky chcete mít jako ze žurnálu a sami sebe stresujete. Nemusíte se předhánět se sousedkou s množstvím upečeného cukroví, ani pod stromečkem není potřeba přehršle dárků. Nalaďte se na klidnou notu a zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Termíny v zaměstnání se krátí a zrozenci Koně nebudou vědět, kam dřív skočit. Když se do toho ještě začnou hrnout povinnosti s přípravou Vánoc, propadáte panice. Nezapomeňte, že na to nemusíte zůstat sami. Požádejte o pomoc… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vánoce jdou do finále a pro zrozence Kozy je to signál k odpočinku! Je na čase uvelebit se a vychutnat si všechno, na čem jste dlouhé týdny pracovali. Těšte se na rodinnou pospolitost, dobroty na talíři i retro pohádky, které… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Podle hvězd budou letošní Vánoce opravdu veselé! Někdo blízký to s oslavami přežene a pod vlivem alkoholu ztratí zábrany. Snažte se být pozorným hostitelem, který umí ukočírovat množství zkonzumovaných… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vánoce jsou sice dobou rodinné pospolitosti, ale nemusíte spolu trávit čtyřiadvacet hodin denně. Menší procházka vám pomůže vyčistit hlavu a sníží riziko hádek. Drahou polovičku netlačte do aktivit, které jí … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter je vaším spojencem a pomáhá vytvořit štědré svátky všem zrozencům Psa. Při výběru dárků budete mít šťastnou ruku. Nemyslíte pouze na sebe a své nejbližší, ale chcete udělat radost i lidem, kteří … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, nemusíte soupeřit se sousedy a kolegy v množství upečeného cukroví ani v tom, kdo má hezčí vánoční výzdobu. Zaměřte se na to, co vám dělá radost a vnímejte skutečné hodnoty adventu. Setkávejte se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.