Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. prosince - 1. ledna

Čínský horoskop na týden 26. prosince - 1. ledna

vloženo 25. 12. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 26. prosince - 1. ledna

Začíná poslední týden roku 2022 a i teď přináší vesmír nové výzvy a vzrušující vzplanutí. Koho tento týden čeká tvrdá zkouška a kdo si bude užívat vášnivého mazlení s miláčkem i oslav Nového roku? Přečtěte si, co vám tento týden připravila čínská astrologie!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, poslední dny letošního roku jsou naplněné samými příjemnými aktivitami. Hvězdy nabízí pestré radovánky pro tělo i duši. Patříte ke znamením, která si dokáží vychutnávat luxus. Chuťové buňky vás lákají… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Závěr měsíce v sobě skrývá příslib společenských setkání. Jste komunikativní a nevydržíte sedět doma se založenýma rukama. Musíte být všude tam, kde se něco děje. Kromě návštěv příbuzných a přátel vás lákají i … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Měsíční paprsky jsou hlavní hybnou silou tohoto týdne. Díky Luně jste plní empatie a dokážete odhalit věci, které jiným lidem unikají. Po náročném svátečním období se vyhýbáte hlučné společnosti a raději relaxujete… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Období restrikcí je minulostí, a tak se zrozenci Zajíce rozhodnou letošní závěr roku oslavit ve velkém stylu. Vládnete společenskou náladou, navíc se ozvou známí, s nimiž jste se dlouho neviděli. To si zaslouží pořádnou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, milostný život procházel v posledních týdnech náročným obdobím, ale Venuše vám na konci roku přispěchá na pomoc. Rozhádané páry najdou společnou řeč, svobodným svitne naděje na novou lásku. Singles … ČTĚTE VÍCE!

Had
Poslední dny letošního roku v sobě skrývají hluboké myšlenky. Vyhněte se přílišné sebekritice, ve vzpomínkách máte tendenci na sebe klást příliš vysoké nároky. Jsou věci, které se nepodařily, ale zkuste se při bilancování… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Po náročném období svátků zatoužíte po klidu. Poslední prosincové dny proto strávíte v teple domova a rodinném kruhu. Odpočinete si a naberete duševní síly do nového roku. Myslete také na své zdraví. Tělo je nyní citlivé… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, závěr roku je plný překvapení a změn. Počítejte s tím, že věci nepůjdou podle plánu. To ovšem neznamená, že to musí být v důsledku špatně. Novinky budou ku prospěchu věci. Osud zasáhne do milostných záležitostí… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na konci roku chcete setřást starosti a rozhodnete se pro bujarou silvestrovskou oslavu. Pod vlivem alkoholu ale někteří účastníci ztratí zábrany a rozjedou se až moc. Pozvěte tedy pouze ty přátele, kteří se dokážou bavit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední týden letošního roku otevírá nové příležitosti. Pokud nejste v nějaké sféře dlouhodobě spokojení, nastala doba promyslet, kam by měly vaše kroky směřovat. Důležité to je především v zaměstnání, případně… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, závěr roku vyhlížíte s velkým očekáváním a těšíte se na pořádnou oslavu. Smysl pro humor vás neopouští, ale měli byste znát správnou míru. Svými jízlivými a dvojsmyslnými poznámkami byste mohli někoho… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelomový týden se nese v duchu cestování. Ať se chystáte vyrazit na návštěvu příbuzných, nebo vás čeká dovolená v exotice, buďte opatrní. Zkontrolujte platnost dokladů i pojištění. Nepodceňujte technický stav… ČTĚTE VÍCE!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.